Lediga tider i Jämtland

Framtidens tandvård

Aqua Dental är din tandläkare i Jämtland. Vi har två kliniker i regionen, en i Åre och en i Östersund. Båda klinikerna har utformats efter vårt egna klinikkoncept.  Tanken är att skapa en känsla som snarare för tankarna till en hotellobby än en traditionell vårdinrättning. Det nya klinikkonceptet är  framtaget för att visa att tandvård inte behöver se ut på ett sätt och skapa en känsla som är behaglig för våra patienter att vistas i.


Med en klinik i Åre och en i Östersund har vi möjlighet att hjälpa många patienter oavsett tandvårdsproblem. På klinikerna erbjuder vi förebyggande-, allmän-, akut-, och estetisk tandvård. Detta kompletteras av ett brett utbud av specialisttandvård. Exempelvis behandlingar med tandimplantat, kirurgi, oral protetik och ortodonti.


Vår förhoppning är att vi med hjälp av dessa två kliniker ska kunna minska vårdköerna inom tandvården i norra Sverige. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din tandhälsa. 

Undersökningar

En basundersökning är en behandling du bör genomgå årligen. I den ingår en noggrann genomgång av munhålan. Tandläkaren undersöker dina tänder, ditt tandkött och övriga slemhinnor. I underöskningen inkluderas fyra röntgenbilder för att upptäcka besvär som inte går att se på annat sätt.  

Akut tandvård i Jämtland

Akuta besvär med tänderna kan vara oerhört jobbigt. Många gånger behövs då omgående åtgärder för att avhjälpa problemet. Akuta besvär går inte att planera eller schemalägga, därför avsätter vi tider dagligen för patienter med akuta besvär.  Om du är i behov av akut hjälp tveka inte att kontakta oss. 

Specialisttandvård

Vi kompletterar vår  allmäntandvård med en omfattande specialistverksamhet. Hos oss arbetar erfarna och kunniga specialisttandläkare inom i stort sätt alla odontologiska områden. Vi har exempelvis specialister inom endodonti, oral protetik, parodontologi, oral kirurgi, bettfysiologi och ortodonti.

Estetisk tandvård och tandreglering

Hos oss på Aqua Dental arbetar många specialister och allmäntandläkare inom estetisk tandvård. Vi erbjuder behandlingar för att förändra tändernas form, färg och placering. Vi erbjuder skalfasader, tandblekning och tandreglering.

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07.30 - 19.00

Fredag
07.30 - 16.30

Lördag - Söndag
08.00 - 16.00Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 188 00 00.

Hitta hit

Våra kliniker ligger centralt både i Åre och i Östersund. Det är enkelt att hitta hit oavsett om du kommer med bil eller åker kommunalt. 

Aqua Dental Östersund
Kyrkgatan 66
831 34 Östersund

Aqua Dental Åre
Stationshuset 
Sankt Olavs väg 33
837 52 Åre

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.