Specialister på estetisk tandvård

Både din självkänsla och ditt självförtroende kan påverkas av sneda tänder och för oss är det viktigt att du som patient är nöjd med dina tänder. Hos oss träffar du tandläkare som har stor kompetens och lång erfarenhet inom estetisk tandvård

Ditt leende är ofta en stor del av det första intrycket du gör när du träffar nya människor och för många är sneda och missfärgade tänder en källa till osäkerhet och obehag i sociala situationer.

Att rätta till dina tänders skönhetsfel, kan därför vara väldigt viktigt för dig. Oavsett om du har problem med sneda, spruckna eller missfärgade tänder så har vi en behandling som kan hjälpa dig att få leendet du drömmer om. Vi använder oss också av de främsta metoderna, den senaste tekniken och de duktigaste tandläkarna för att garantera snabba och hållbara resultat.

Observera att estetisk tandvård innefattas av moms när det handlar om estetiska ingrepp utan indikation på att det påverkar din hälsa.  

Målet är att erbjuda Sveriges bästa tandvård

Att kunna erbjuda dig som patient Sveriges bästa tandvård är ett av Aqua Dentals målsättningar. Vi arbetar ständigt med att säkra och förbättra kvaliteten och utveckla vår tandvård. Här arbetar Louise Hägglund som ansvarig för odontologi- och patientsäkerhetsfrågor. Hon arbetar tillsammans med kvalitetsansvarige Jan Ekenbäck och seniora tandläkare på de olika klinikerna för att ständigt utveckla och förbättra hela tandvården. 

Här kan du läsa mer om Aqua Dentals kvalitetsarbete

Är du intresserad av en estetisk behandling och vill veta mer? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig! 

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Skalfasader: porslinsfasader och komposit 

Här är ett exempel på en patient som fyllde ut mellanrum mellan tänderna med hjälp av porslinskronor. Vill du se fler för- och efterbilder? Klicka här. 

Har du drabbats av tandvärk? Då kanske du behöver akut tandvård. Aqua Dental har mycket generösa öppettider när det kommer till akuta besök.
Klicka här för att boka en akut tandläkartid

Hos oss på Aqua Dental erbjuder vi skalfasader, tandreglering och tandblekning som estetiska behandlingar. 

Skalfasader

Skalfasader i porslin kan vara en långvarig och snabb lösning för många som är missnöjda med sina tänder. Om tänderna är sneda, spruckna eller missfärgade är porslinsfasader vägen till ett nytt vackert leende igen.

Läs mer om skalfasader här


Tandreglering

Många lider av sneda tänder och ett ojämnt leende kan orsaka problem med munhälsan och en dålig självkänsla. På Aqua Dental är vi experter på tandreglering och kan erbjuda de mest moderna metoderna för att räta ut dina tänder.

Läs mer om tandreglering här

 

Tandblekning

På bara några timmar kan du då ett fräschare leende med hjälp av tandblekning. Vi utför tandblekning på klinik och tillhandahåller även kit för tandblekning hemma. För enklare missfärgning  erbjuder vi även saltblästring. 

Läs mer om tandblekning här

På Aqua Dental arbetar några av Sveriges främsta specialister. De har blivit så duktiga på sina respektive områden eftersom de varje dag arbetar med just det som de har specialiserat sig på. Förutom specialisterna arbetar det på Aqua Dental ett flertal välrenommerade allmäntandläkare som har inriktat sig på estetisk tandvård. 

André Wikholm 
Specialisttandläkare

Ali Salehi 
Specialisttandläkare 

Alexander Aresdahl
Leg. tandläkare nischad inom estetisk tandvård

Kristina Engholm Norstedt
Leg. tandläkare nischad inom estetisk tandvård 

Gunilla Lindskog Camber
Leg. tandläkare nischad inom estetisk tandvård 

Sven Öqvist
Leg. tandläkare nischad inom estetisk tandvård 

Svante Dahlberg

Leg. tandläkare nischad inom estetisk tandvård

  porslinsfasad

  Kompositfasader - ett snabbare alternativ

  Ett alternativ till porslinsfasader är kompositfasader. Med kompostifasader framställs tandens nya ytskickt istället av plast som fästs i flera lager direkt på tanden istället för att först gjutas och sedan limmas fast. Detta innebär att en kompositfasad går ännu snabbare att göra än en porslinsfasad. Läs mer

  esttandvard

  Smidig tandblekning hemma med Brilliant Smile

  För dig som vill bleka dina tänder hemma kan vi nu erbjuda Brilliant Smile Teeth Whitening Strips, en helt ny produkt som enbart lagligt får säljas av tandläkare men som du kan använda själv hemma. Läs mer

  tandblekning

  Tandblekning – för ett vitare leende

  En tandblekning är ett effektivt sätt att få ett vackrare leende. Genom en enkel behandling kan du på bara några timmar bli av med missfärgningar som stört dig i flera år och ge tänderna en fräschare och ungdomligare nyans. På Aqua Dental utför vi både tandblekning på våra kliniker samt tillhandahåller kit för tandblekning hemma. Vid enklare missfärgningar erbjuder vi även alternativet saltblästring. Läs mer