Estetisk tandvård för ditt välbefinnande

För oss på Aqua Dental är målet med all tandvård att öka ditt välbefinnande. Därför vet vi också hur viktigt det är för både självkänslan och självförtroendet att vara nöjd med sina tänder. Ditt leende är ofta en stor del av det första intrycket du gör när du träffar nya människor och för många är sneda och missfärgade tänder en källa till osäkerhet och obehag i sociala situationer.

Att rätta till tändernas skönhetsfel, är därför en viktig del av vårt erbjudande. Oavsett om du har problem med sneda, spruckna eller missfärgade tänder så har vi en behandling som kan hjälpa dig att få leendet du drömmer om. Vi använder oss också av de främsta metoderna, den senaste tekniken och de duktigaste tandläkarna för att garantera snabba och hållbara resultat.

Just nu: Gratis konsultation för estetisk tandvård om du bokar en tandläkarundersökning innan den 28/2

Boka tid, info eller frågor

Ring 020-20 20 80 eller mejla direkt på info@aquadental.se.[if save_draft][draft_label][/if save_draft]

Skalfasader, porslinsfasader och komposit

Här är ett exempel på en patient som fyllde ut mellanrum mellan tänderna med porslinskronor. Se fler för och efterbilder HÄR på patienter som fått ett helt nytt leende.

Before 1     After 1
Before 2     After 2

Här nedanför kan du läsa mer om våra behandlingar för tandblekning och skalfasader. Är du mer intresserad av tandreglering kan du läs mer här.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

Ditt telefonnummer

 

Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80

Boka tid
porslins fasad

Porslinsfasader, skalfasader och komposit- vi vet hur

Skalfasader, porslinsfasader och komposit För många som är missnöjda med sina tänders utseende kan skalfasader i porslin vara en både snabb och långvarig lösning. Om tänderna är sneda, spruckna, missfärgade, har fula lagningar, stora glipor eller har slitits ner efter år av tandgnissling kan du få ett nytt vackert leende, relativt snabbt och billigt, med… Läs mer

esttandvard

Tandblekning

Tandblekning – för ett vitare leende En tandblekning är ett effektivt sätt att få ett vackrare leende. Genom en enkel behandling kan du på bara några timmar bli av med missfärgningar som stört dig i flera år och ge tänderna en fräschare och ungdomligare nyans. Vi på Aqua Dental utför både tandblekning på våra kliniker… Läs mer

esttandvard

Tandblekning hemma med Brilliant Smile

Smidig tandblekning hemma med Brilliant Smile För dig som vill bleka dina tänder hemma kan vi nu erbjuda Brilliant Smile Teeth Whitening Strips, en helt ny produkt som enbart lagligt får säljas av tandläkare men som du kan använda själv hemma. Före din behandling behöver tandläkaren först genomföra en undersökning för se så att du är… Läs mer

Boka undersökningstid

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Ditt telefonnummer

Din epost

Ämne

Ditt meddelande

Boka tid redan idag!
  • Tidsbokning
  • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.