Estetisk tandvård - resultat

Estetisk tandvård ger tydliga resultat, oavsett om du väljer att reglera tänderna eller genomgå en behandling med skalfasader.

Vi vet hur viktiga tänderna är för både självkänslan och självförtroendet. Dina tänder ska inte vara en källa till osäkerhet och nervositet i sociala situationer. Vi vet hur viktigt leendet kan vara. Att hjälpa till att rätta till tändernas estetiska fel är därför en viktig del av vår verksamhet. Oavsett du har sneda, spruckna eller missfärgade tänder kan vi hjälpa dig att få ditt drömleende. Om du har något skönhetsfel du vill rätta till så tveka inte att kontakta oss och boka in en konsultation.

Om du funderar på estetisk tandvård kan det vara skönt att få se lite bilder innan du påbörjar din behandling. Här är ett bildspel med före- och efterbilder från olika typer av estetiska behandlingar.

“Det är viktigt för mig att leendet ser naturligt ut! ”

– Carolina Gynning, patient.

Tydliga resultat med estetisk tandvård

Att genomgå estetisk tandvård kan betyda olika saker, bland annat kan det innebära tandblekning, tandreglering och behandling med skalfasader. Resultaten efter en avslutad behandling är tydliga och hållbara. Här visas ett antal före- och efter bilder på patienter som genom gått en behandling inom estetisk tandvård. 

Patient före och efterbild - tandregleringsbehandling med Invisalign

Patient som genomgått en behandling med fasad på framtaden.

Patient som genomgått en tandregleringsbehandling.

Patient som genomgått behandling med skalfasader.

Behandling med skalfasader. 

Patient har genomgått behandling med skalfasader.

Patient har genomgått en icon-behandling.

Patient har genomgått en tandregleringsbehandling med invisalign.

På Aqua Dental arbetar flera tandläkare inriktade på estetisk tandvård. En av dem är Clas Oscarsson som arbetar hos oss sedan början av 2021. Clas har lång erfarenhet inom estetisk tandvård och har ägnat nästan hela sitt trettioåriga rykesliv åt ämnet. Han har dessutom genomgått över 200 vidareutbildningar för att hålla sig uppdaterad om de senaste trenderna och den bästa tekniken.

Sedan 2021 är Clas dessutom president för SACD, Swedish Academy of Cosmetic Dentistry. Ett prestigefyllt uppdrag bland branschens mest erfarna.

Du kan träffa Clas för en konsultation eller undersökning på vår klinik på Stureplan i Stochkolm. Han bedriver tandvård med passion, kvalitet och tillgänglighet och ser alltid till att patientens önskemål står i fokus.

Har du frågor, är du intresserad av en behandling inom estetisk tandvård eller vill du boka en tid för en konsultation? Fyll i formuläret så kommer vi att kontakta dig inom kort. 

Information om artikeln

Hur kan vi hjälpa dig?

De må vara en klyscha, men hos oss finns inga dumma frågor. Vi finns här 365 dagar om det är något. Du når oss som vanligt på 010-188 00 00.