Nu blir det ännu enklare att gå till tandläkaren. Aqua Dental erbjuder en ny enkel betalningsmöjlighet. Från och med nu kan du betala din tandvård med Klarna faktura, utan extra kostnad.

Det finns inga skäl att dra sig från att gå till tandläkaren. Från och med slutet av juni erbjuder Aqua Dental en helt ny betalningsmöjlighet – Klarna faktura. Smidigare än så blir det inte. 

Aqua Dental har inlett ett samarbete med Klarna för att utveckla en ny, smidig produkt för tandvården. Att betala mot faktura på det här sättet är både säkert och smidigt. Det nya sättet underlättar för dig som patient och ger dig möjlighet att själv välja hur du vill betala, oavsett om du vill dela upp din betalning över en längre tid, betala alla dina klarnaköp samtidigt eller bara betala fakturan inom 14 dagar, helt avgiftsfritt.

Nu slipper du allt onödigt krångel med betalningen. Du kan enkelt hantera din tandläkarräkning precis som andra fakturor och betala med hjälp av Klarna. 

Få hjälp nu – betala sen

Det är inte alltid som tandvärk eller skador på tänderna passar in i planeringen och din ekonomiska situation. Då är det perfekt att kunna skjuta upp betalningen. Om du exempelvis söker akut tandvård kan du enkelt välja att betala fakturan först efter 14 dagar, helt utan extra kostnad. 

Så går det till

Oavsett om du bokar din tid via telefon eller online kan du välja att använda Klarna faktura som betalningssätt. Allt du behöver göra är att meddela att du vill använda Klarna som betalningssätt när du bokar din tid. Innan din behandling påbörjas kommer 500 kronor att förauktoriseras. Sedan får du en slutgiltig faktura med alla uppgifter du behöver för att kunna betala. För att betala med Klarna i din mobil krävs att du har mobilt bankid.

Vill du boka en tid? Klicka här

Bra villkor 

Om du väljer 14 dagars kredittid är avgiften 0 kronor. Väljer du istället att delbetala finns det fyra olika alternativ att välja mellan.

6 månader:

 • 0 % ränta
 • 69 kronor uppläggningsavgift
 • 29 kronor aviavgift per månad

12 månader:

 • 0% ränta
 • 149 kronor uppläggningsavgift 
 • 29 kronor aviavgift per månad

24 månader:

 • 9,99% ränta
 • 299 kronor uppläggningsavgift
 • 29 aviavgift per månad

36 månader: 

 • 9,99% ränta 
 • 299 kronor uppläggningsavgift 
 • 29 kronro aviavgift per månad

Läs mer om Klarna faktura här

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

  Hör Aqua Dentals specialist André Partos prata om estetisk tandvård och tandreglering.

  Estetisk tandvård och tandreglering

  Hör Aqua Dentals specialist André Partos prata om estetisk tandvård och tandreglering. Läs mer

  tandvardsradd

  Bli kvitt din tandvårdsrädsla!

  För patienter som har tandvårdsrädsla (något som nästan alla till viss del lider av) räcker det oftast med ett personligt och lugnt omhändertagande för att lugna ner patienten. Har du stora problem med detta har vi även tandläkare med utbildning och lång erfarenhet att behandla patienter som är tandvårdsrädda. Vi på Aqua Dental försöker att ”förstå” patienten och anpassa behandlingen därefter. Läs mer

  allmäntandvård - bild

  Allmäntandvård

  Med allmäntandvård avses alla de ingrepp och undersökningar som vi oftast associerar med tandläkarbesök. Det kan vara allt ifrån regelbundna undersökningar, förebyggande behandlingar, rotfyllningar, till lagningar och tandutdragningar. Vi på Aqua Dental utför alla dessa behandlingar med målet att göra din tandvård så behaglig och enkel som möjligt Läs mer