Aqua Dental erbjuder injektionsbehandlingar 

Det finns många sätt att påverka vårt yttre, med hjälp av fillers och muskelavslappnande injektioner kan utseende återskapas och självkänsla stärkas.

Tandvårdskejdan Aqua Dental har under våren utökat sitt utbud och erbjuder nu behandlingar med fillers och muskelavslappnande injektioner. 

Nu erbjuder vi på tandvårdskedjan Aqua Dental behandlingar med fillers och muskelavslappnande injektioner. Vi använder FDA godkända fillers från Juvéderm som består av hyaluronsyra, en sockermolekyl kroppen själv kan skapa. Vi erbjuder fillers vars huvudsyfte är att återställa förlorad volym, definiera konturer och justera och korrigera asymmetri. Denna typ av fillers bryts ned av kroppen successivt.


Vi erbjuder även muskelavslappnande behandling med botulinumtoxin typ A (botox). En av världens mest använda behandlingar för att reducera rynkor.


Inför dessa behandlingar krävs att träffar behandlaren för en konsultation. Konsultationen kostar 850 kronor och dras sedan av på behandlingspriset om en behandling inleds. En behandling med fillers kostar från 3500 kronor och en muskelavslappnande behandling kostar från 2500 kronor. Det slutgiltiga behandlingspriset är beroende av vilket område som ska behandlas och omfattning på behandlingen.


Just nu erbjuder vi fillers och muskelavslappnande injektioner på våra kliniker i Hammarby Sjöstad, NackaSollentuna och Stockholm City.


Ring oss på 010 – 188 00 00 för att boka tid för en konsultation, det går äve.

Information om artikeln

Hur kan vi hjälpa dig?

De må vara en klyscha, men hos oss finns inga dumma frågor. Vi finns här 365 dagar om det är något. Du når oss som vanligt på 010-188 00 00.