Skrämde barnbarnen med de tillfälliga proteserna

Hans, 89, bevisar att det inte finns någon övre åldersgräns för tandimplantat.

Hans Bennich är ett tydligt bevis för att det inte finns någon övre åldersgräns för att sätta in tandimplantat. När en bro i överkäken lossnade för ett par år sedan valde 89-åringen att fylla ut glappet med tandimplantat hos Aqua Dental i Stockholm.
– Jag såg en annons för Aqua Dental och läste på om företaget. Sen ringde jag in och fick en tid på kliniken på Vasagatan. Själva ingreppet utfördes av Ulf Palo på Aqua Dentals klinik på Kungsholmen, berättar Hans.

“Tandimplantaten känns helt naturliga”

Hans hade ett glapp på sju tänder och medan tandimplantaten läkte in i käkbenet fick han bära löständer. Han berättar att han passade på att roa sig genom att skrämma barnbarnen med de tillfälliga proteserna. Vidare förklarar Hans att han upplevde ingreppet då implantaten sattes in som mycket lindrigare än vad han hade trott att det skulle vara.
– Ulf är en utmärkt tandläkare och har ett väldigt bra handlag. Allt har läkt bra och tandimplantaten känns helt naturliga. Jag är väldigt nöjd med allt, säger han.

Rekommenderar Aqua Dental

Efter att de sista tandkronorna sattes på plats i november 2018 har Hans fortsatt att gå till Aqua Dental och kliniken på Kungsholmen för fler behandlingar.
– Jag har alltid upplevt bemötandet på Aqua Dental som mycket bra, väldigt vänligt och professionellt. Skulle rekommendera er till alla, avslutar Hans.

Tandimplantaten vi använder är Straumann-implantat. Aqua Dental använder dessa som förstahandsleverantör av implantat eftersom vi anser att de är några av branschens säkraste och visar ett stabilt resultat, samtidigt finns det forskning som stödjer detta påstående. 

Undrar du något, är du intresserad av tandimplantat, vill komma på ett öppet hus, eller boka en tid för en konsultation? Fyll i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort.

Information om artikeln

Hur kan vi hjälpa dig?

De må vara en klyscha, men hos oss finns inga dumma frågor. Vi finns här 365 dagar om det är något. Du når oss som vanligt på 010-188 00 00.