“Varför reglerade jag inte tänderna innan?”

Erica hade länge funderat på att åtgärda sin sneda tandrad när hon till sist bestämde sig för att ta hjälp av Aqua Dental. Ett beslut hon aldrig ångrat.

Tandreglering är en behandling som åtgärdar både stora och små problem som rör bettets funktion och utseende. Erica Hjorth, 25, hade sneda tänder i hennes övre tandrad, vilket var ett problem hon länge funderat över. En dag bestämde hon sig för att det var dags att åtgärda det, och bokade in en konsultation på Aqua Dental.

Erica, 25, har i många år levt med sneda tänder i den övre tandraden. Det har inte varit något större problem men hon har länge tänkt att hon någon gång ska åtgärda det för att få en rak tandrad.

För en tid sedan plockade Erica ut sin fasta tandställning som hon behandlats med hos Aqua Dental och i dag ler hon mer än gärna. Erica bor i Västerås och hon läser en masterutbildning inom internationellt företagande.

— Efter behandlingen har jag många gånger frågat mig själv varför jag inte genomgick tandregleringen tidigare.

Erica har aldrig ångrat sitt beslut.

Ville åtgärda sitt osymmetriska leende

Erica har länge tänkt på att tänderna i hennes övre käke varit ojämna, det var speciellt en tand som låg över en annan vilket skapade en ojämn skugga.

— Jag har inte haft några funktionella problem, mitt bett har fungerat bra. Däremot har jag stört mig på att tänderna i min överkäke varit ojämna. När jag log såg det ut som att jag inte hade någon tand, på grund av att en tand skuggade en annan. Mitt leende blev då osymmetriskt. Kanske hade tänderna flyttats allt mer med tiden för jag upplever att problemet blev mer märkbart desto mer tiden gick.

Efter att ha funderat över problemet i flera år men aldrig tagit tag i det beslutade hon sig till sist för att gå på en konsultation hos Aqua Dental. Under konsultationen fick Erica svar på alla sina frågor och lämnade kliniken med ett bra intryck av Aqua Dental. Kort därefter valde hon att gå vidare med behandlingen och fick då komma till kliniken igen för en inregistrering.


Önskar du bli kontaktad av oss?

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.

Tillgänglig tandvård

Erica bor i Västerås och valde att resa en bit för att genomgå behandlingen hos Aqua Dental. På grund av ett hektiskt liv bestående av både studier och jobb behövde Erica boka om vissa behandlingstider, något hon aldrig upplevde som ett problem.

— Aqua Dental har varit väldigt flexibla. Jag har kunnat komma på helger, vilket har varit väldigt bra eftersom jag jobbat och pluggat samtidigt. Om saker plötsligt dykt upp har det inte varit några problem med att boka om tiden, jag har inte behövt vänta på en ny tid.

Behandlingen pågick i drygt ett år innan det var dags att plocka ut tandställningen.

— Det känns superbra och jag är jättenöjd. Jag kan inte förstå att en sådan här grej kan göra en sådan stor skillnad. Jag skulle verkligen ha gjort det här tidigare, avslutar Erica.

Information om artikeln

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.