Barnens dag på Aqua Dental 

Den 15 januari är det Barnens dag på Aqua Dental. Välkommen att komma förbi kliniken i Täby och fira med oss.

Vi på Aqua Dental tycker att dina barns tänder är viktiga. Därför vill vi ge ditt barn goda möjligheter för en god tandhälsa och en bra start i kontakten med tandvården redan från det första besöket.

Vi välkomnar er den 15 januari för att fira Barnens dag med oss. Ett tillfälle för ditt barn mellan 3 och7 år att få ett positivt möte med tandvården. Ge dina barn rätt förutsättningar för en god munhälsa livet ut. Ring oss på 010 - 188 00 00 för att lista ert barn hos oss och boka in en undersökning under Barnens dag. 

Kom gärna till kliniken lite innan ditt besök och fira tillsammans med oss. På plats kommer vi att ha fiskdamm, ansiktsmålning och annat skoj.

Vi ser fram emot att träffa er!

 Just nu har vi ingen barnensdag inplanerad

Fyll i formuläret för att boka en tid

För att delta på Barnens dag och göra en undersökning i samband med detta, anmäl dig här eller ring oss på 010-188 00 00.


Kostnadsfri tandvård för barn

I Sverige har vi kostnadsfri tandvård för barn och ungdom upp till 23 år, det gäller även privata aktörer så länge de har ett avtal med regionen. Så hos oss på Aqua Dental är barn och ungdomar välkomna för kostnadsfri tandvård. Att vi även har fritt vårdval i Sverige innebär att ni som vårdnadshavare har rätt att välja till vilken tandvårdsaktör ni vill att ert barn ska gå till. Om ni inte har möjlighet att komma förbi vår klinik i Täby under Barnens dag är ni välkomna att lista era barn här.

Mer om tandvård för barn

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.