Få en gratis tandborste

Tar du tand om dina tänder på bästa sätt? Det är viktigt att borsta tänderna två gånger dagligen, morgon och kväll. Det finns tydliga samband mellan din munhälsa och din allmänhälsa.

Vi på Aqua Dental tycker att din tand- och munhälsa är viktig. För att upprätthålla en god munhälsa är det viktigt med regelbundna besök hos tandläkaren kombinerat med goda munvårdsrutiner hemma. Därför får du en kostnadsfri tandborste av oss. 

De flesta bakterier i våra munnar sitter mellan tänder och tandkött. Större delen av dessa bakterier är nödvändiga för att upprätthålla en god munhälsa. Om det däremot blir en för stor bakterieansamling på ett specifikt ställe i munnen kan det leda till sjukdomar. Att det kan leda till munsjukdomar så som tandköttsinflammation faller sig rätt naturligt, men att det kan resultera i sjukdomar i övriga delar av kroppen kan vara svårt att förstå. I en avhandling publicerad av Karolinska Institutet år 2019 visar resultatet på att samband går att se mellan tandlossning och sjukdomar kopplade till cirkulationsorgan.

Aqua Dental vill förändra tandvården och göra den mer tillgänglig för alla. Genom att tillgängliggöra tandvården vill vi få fler personer att gå till tandläkaren årligen. Om fler personer besöker tandvården regelbunden kan problematik upptäckas och åtgärdas innan de hinner bli omfattande, smärtsamma och kostsamma. Regelbunden tandvård i kombination med goda munvårdsrutiner hemma är bland de viktigaste faktorerna för att upprätthålla en god munhälsa. Därför vill vi ge dig en tandborste helt utan extra kostnad. Allt du behöver göra är att lämna din mailadress nedan. 


Erbjudandet gäller endast nya patienter och är inte aktivt just nu

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.