Nu öppnar Aqua Dental en klinik i Mood Gallerian

Tandvårdskedjan Aqua Dental öppnar nu ytterligare en klinik i Stockholm.

Mitt i hjärtat av Stockholm har Aqua Dental slagit upp dörrarna till sin senaste klinik. Kliniken som ligger i Mood Gallerian kommer ha ett brett tandvårdsutbud men med ett stort fokus på estetisk tandvård. Här kommer du att uppleva tandvård av högsta kvalitet.

Att tandvård inte behöver se ut på ett och samma sätt är något som vi på Aqua Dental är måna om att förmedla till våra patienter. Den nya kliniken i Mood Gallerian är framtagen av arkitektbyrån Specific Generic och har fokus på att skapa en avslappnande och trygg atmosfär. Det nya konceptet är tänkt att ge patienterna känslan av att de snarare befinner sig i en spa- eller hotellmiljö än på en traditionell tandvårdsklinik – vi är beslutsamma att visa tandvård från ett annat perspektiv.

Aqua Dental-kliniken som låg på Riddargatan har tillsammans med Clas Oscarsson i spetsen flyttat in i Mood Gallerian. Clas, som av Tandläkartidningen och i branschsammanhang benämnts som ”leendets mästare”, har lång erfarenhet av estetisk tandvård.
– Det är alltid härligt med nya fräscha lokaler, det blir en nytändning att komma i gång i Mood Gallerian. Läget mitt i stan är helt superbt, säger han.

Kliniken har fem behandlingsrum och vi kommer att erbjuda all form av tandvård, från allmäntandvård, tandreglering till specialisttandvård. Men i synnerhet kommer kliniken att ha ett stort fokus på estetisk tandvård. Kliniken är utrustad med den senaste tekniken, något som kombineras med tandläkarnas erfarenhet och välbeprövade metoder för att kunna leverera tandvård av högsta kvalitet.
– Det finns massor av fördelar med en nyöppnad klinik. Förutom att allt är nytt och fräscht och att man på det sättet får med sig de bästa förutsättningarna får man också en extra möjlighet att bli ännu lite bättre, säger Clas Oscarsson.

Clas Oscarsson har lång erfarenhet och är särskilt intresserad av estetisk tandvård. Han har varit ordförande i den prestigefyllda branschorganisationen SACD, Swedish Academy of Cosmetic Dentistry, han är sedan lång tid medlem i Sveriges Tandläkarförbunds kursnämnd och engagerad i Aqua Dentals utbildningsverksamhet Aqua Academy för att utbilda nästa generations tandläkare. Med sig till kliniken i Mood Gallerian har han ett team med stor odontologisk kunskap som alla är exalterade och spända på att få bygga upp den nya kliniken tillsammans och erbjuda alla patienter bästa möjliga tandvård.

Aqua Dental som tandvårdskedja strävar efter att följa våra ledord: passion, tillgänglighet och kvalitet. Vi vill visa vår syn på hur tandvård kan och bör se ut. Att kunna erbjuda en upplevelse hos tandläkaren som är behaglig är viktigt för oss.

– Många patienter undviker att gå till tandläkaren på grund av tandvårdsrädsla. Att erbjuda tillgänglig tandvård i en lugn och trygg miljö är en viktig del av vår kamp mot tandvårdsrädsla. På kliniken i Mood ser vi fram emot att kunna hjälpa patienter med allt från årliga kontroller till specialisttandvård och omfattande estetiska behandlingar, säger Niklas Virta, Vd på Aqua Dental.

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.