Boka tid hos din tandläkare i Norrköping: 


Tandläkare i Norrköping 

Hos din tandläkare i Norrköping kan du få hjälp oavsett om du söker akut hjälp, är i behov av specialisttandvård, estetiska behandlingar eller en traditionell undersökning. 


På Hantverkaregatan 20 hittar du din tandläkare i Norrköping. Vi vet att många drar sig för att gå till tandläkaren, men vi på Aqua Dental vill visa att tandvården behöver inte se ut på ett visst sätt. Vi vill förändra tandvården och få fler personer att regelbundet gå till tandläkaren. På så sätt kan små problem upptäckas och åtgärdas i tid.


Du är alltid välkommen till kliniken i Norrköping. Här kommer du att mötas av ett varmt och personligt bemötande. Dessutom kommer du att få uppleva tandvård av högsta kvaltitet.

Du är välkommen till vår klinik i Norrköping. Här kommer du att få träffa våra duktiga tandläkare. Vi kombinerar behandlarnas erfarenhet med modern teknik och ett varmt bemötande. Du som patient står i fokus hos oss på Aqua Dental. Här får du uppleva tandvård av högsta kvalitet.

Viktigt med allmäntandvård

På en basundersökning går tandläkaren igenom dina tänder och ditt tandkött för att se att allt ser bra ut. Undersökningen kompletteras med en röntgenundersökning där röntgenbilder tas för att eventuella problem som inte går att se med blotta ögat ska kunna upptäckas. Välkommen till din tandläkare i Norrköping. 

Förebyggande tandvård

Förebyggande tandvård är viktigt för att upprätthålla en god munhälsa livet ut. När du besöker en tandhygienist hos Aqua Dental i Norrköping innefattar behandlingen en grundlig rengöring av dina tänder, fickdjupet mäts och viss tandstensborttagning ingår. 

Tandställning hos Aqua Dental

På Aqua Dental är vi stolta över att vara en av de största privata aktörerna gällande tandreglering för vuxna. Vi erbjuder olika typer av tandreglering; både traditionella fasta alternativ och modern avtagbara skenor. Du kan hos oss på Aqua Dental få hjälp oavsett bettfel. 

Erfarenhet av tandvårdsrädsla

En av tio vuxna upplever en så pass omfattande tandvårdsrädsla att de medvetet undviker att gå till tandläkaren, oavsett problem. Hos oss arbetar tandläkare som har lång erfarenhet av att behandla tandvårdsrädda patienter. Berätta om din rädsla när du bokar din tid så kommer vi att anpassa besöket efter dina behov.

Omfattande specialisttandvård 

Hos oss på Aqua Dental har vi ett omfattande tandvårdsutbud. Vi kan erbjuda tandvård inom i alla odontologiska delar. Vi kan bland annat erbjuda specialisttandvård inom: implantologi, endodonti, parodontologi, oral protetik, käkkirurgi, pedodonti, bettfysiologi, ortodonti, odontologisk radiologi och orofacial medicin. 

Akut tandvård

Akuta tandvårdsbesvär är besvärligt nog som det är, därför vill vi på Aqua Dental hjälpa till så mycket som vi möjligtvis kan. Därför har vi dagligen tider avsatta för att kunna hjälpa personer med akuta besvär. Hittar du ingen tid online? Ring oss så hjälper vi dig. 

Tandläkare i Norrköping

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (11)
  • Allmäntandläkare (4)
  • Klinikchef (1)
  • Tandhygienist (2)
  • Tandsköterska (4)
Ali Al-Durra

Allmäntandläkare

David Nieto Lazaro

Tandhygienist

Jasmina Tica

Tandsköterska

Johannes Tan

Allmäntandläkare

Karin Qvist

Klinikchef

Matin Rashidi

Allmäntandläkare

Öppettider och kontakt

Måndag - Fredag
07:00 - 19:00

Lördag 
08:00 - 16:00

Under röda dagar, högtider och semesterperioder kan klinikernas öppettider variera. Du är alltid välkommen att titta förbi men för att vara på den säkra sidan är det bra att alltid kontakta kliniken först. Om de inte svarar på plats, kontakta vårt servicecenter på 010 - 188 00 00. 

Hitta hit

Det är enkelt att ta sig till kliniken på Hantverkaregatan 20 i Norrköping. 

Hantverkaregatan 20
602 32 Norrköping
0114 - 40 25 20

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.