Love Me Tänder

Säg aah! Aqua Dentals första spellista på Spotify tillägnas såklart kärlekens dag.

Aqua Dentals första spellista på Spotify tillägnas såklart kärlekens dag. Lyssna på kärleksfulla toner med en och annan tandvårdsreferens till morgonkaffet, på promenaden eller hos tandläkaren.

Aqua Dentals första spellista på Spotify tillägnas såklart kärlekens dag. Lyssna på kärleksfulla toner (med en och annan tandvårdsreferens) till morgonkaffet, på promenaden eller hos tandläkaren. Med den här spellistan vill vi sprida glädje till våra blivande och nuvarande patienter. Och vi älskar ju både tänder och musik. Så följ spellistan ”Love Me Tänder” nedan på Spotify och låt dig inspireras till många leenden.


Skäm bort din kära

När det ändå är alla hjärtans dag kan du passa på att ta med din dejt till tandläkaren, eller varför inte ge bort en basundersökning till din kära? Skäm bort dig eller din kärlek med ett besök hos tandhygienisten.

Vi har öppet för er på söndag och resterande 364 dagar om året. Dessutom har vi tagit bort den så kallade helgtaxan och har därmed samma pris sju dagar i veckan. Vi finns helt enkelt till hands när det passar er bäst - utan att ni behöver betala extra för det.


Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss

Information om artikeln

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.