Missnöjd med utseendet på dina tänder?

Vill du justera dina tänders position? Undviker du att le så att dina tänder syns? Det finns en lösning.

Snett, trångställt eller svårt att bita ihop? Det är många som lider av utseendet och placeringen av sina tänder. Men det finns hjälp att få, den osynliga tandställningen Invisalign ™ kan vara lösningen som förändrar ditt liv.

Tändernas utseende är en källa för osäkerhet för många oavsett om problemen är rent estetiska eller funktionella. Om du tycker att dina tänder är sneda, sitter glest eller trångt så kan tandreglering hjälpa dig att få ett leende du är stolt över. Du är aldrig för gammal för tandställning, och det finns alternativ som inte syns och påverkar din livskvalitet i övrigt.

Invisalign  är en osynlig tandreglerings metod som med hjälp av genomskinliga skenor steg för steg justerar tändernas position. Dessa individuellt framtagna skenor är just nu den främsta tandregleringsmetoden och de allra flesta kan bettfel kan behandlas.

Nyfiken på invisalign ? Boka en konsultation här

Fem fördelar med osynlig tandreglering du inte visste om:

Bekväm – Att justera tändernas position med Invisalign  är till skillnad från många andra tandregleringsmetoder bekvämt och smärtfritt. Det finns inga fästen eller ståltrådar som kan skava i munnen.


Osynlig – Metoden består att ett antal genomskinliga skenor som byts ut under behandlingens gång. Dessa skenor är individuella och gjuts efter ditt bett vilket gör att de är nästintill osynliga. Med en osynlig tandställning påverkas inte ditt liv i övrigt under tandregleringen.

Inga problem med rengöringen – Med Invisalign  slipper du all problematik med rengöring av tandställningen som tillkommer när du har en fast tandställning. Ta enkelt ut skenan vid måltider och tandborstning, gör rent den och sätt den på plats. Svårare än så är det inte.


Tydliga resultat – När du justerar tänderna med Invisalign  sätts en tydlig behandlingsplan upp och du får med hjälp av ett virituell 3d-verktyg se ditt slutresultat redan innan behandlingen påbörjas. Genom att skenorna byts ut under behandlingens gång kan resultaten vara väldigt precisa.


Passar i stort sätt alla – Både vuxna och barn kan behandlas med Invisalign  och metoden kan åtgärda nästan alla bettfel, stora som små. Beroende på behandlingens omfattning varierar behandlingstiden.


Möjlighet att delbetala din behandling

Tandvårdskedjan Aqua Dental har öppnat på Södra promenaden i Malmö och erbjuder sina patienter möjlighet att delbetala sin behandling från 300 kronor i månaden. För att inleda en tandregleringsbehandling är det första steget att boka tid för en konsultation för att tillsammans med en tandläkare se över dina individuella förutsättningar och prata om dina förväntningar på behandlingen. Tandreglering från 300 kronor, boka tid direkt 

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.