Vi söker referenspatienter inom tandreglering till vår klinik i Göteborg  

Nu söker vi referenspatienter inom tandreglering i Göteborg och du är välkommen på en konsultation på vår klinik på Östra Hamngatan i Göteborg.

Vi kommer att välja ut 20 personer till referenspatienter och dessa kommer kontaktas separat. Det är enbart konsultationen som är kostnadsfri, men de personer som blir utvalda till referenspatienter får även en rabatterad behandling. Att vara referenspatient innebär att du vid vissa tillfällen under behandlingens gång uppdaterar dina sociala medier med information om din behandling och hur du upplever den. Hör av dig så berättar vi mer. 

Det finns tandställningar för alla - oavsett ålder

Tandreglering är en behandling som blir allt mer populär högre upp i åldrarna. Det är aldrig för sent att reglera dina tänder och du är välkommen som referenspatient för tandreglering hos oss, oavsett din ålder. 

Det har varit stor efterfrågan på bokningar gällande tandreglering, vilket har resulterat i att kötiden för att påbörja en behandling varit upp emot 18 månader i Göteborg. Nu har teamet med tandregleringsspecialister dock förstärkts med ytterligare två ortodontister vilket innebär att vi från och med januari 2019 återigen emot nya patienter. Givetvis är alla patienter välkomna att höra av sig till oss - oavsett om du vill vara referenspatient eller ej. 

För mer information eller anmälan, ring oss på 010 - 188 00 00 eller fyll i formuläret nedan så hör vi snart av oss.

Är du intresserad av att bli en referenspatient eller har några frågor? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.