Hos Aqua Dental ska alla patienter känna sig trygga i att de får den bästa möjliga behandlingen med högsta kvalitet. Vår målsättning är att erbjuda våra patienter Sveriges bästa och tryggaste tandvård.
– Vi välkomnar synpunkter på bemötande och behandlingar i syfte att bli ännu bättre, säger Louise Hägglund, odontologiskt ansvarig på Aqua Dental.

Tandläkarkedjan Aqua Dental fokuserar sedan länge på att leverera tandvård med hög kvalitet och behandlingar med långvariga resultat. Nu har vi höjt vår målsättning och siktar på att skapa Sveriges bästa tandvård. Louise Hägglund ansvarar för odontologi- och patientsäkerhetsfrågor på Aqua Dental och tillsammans med kvalitetsansvarige Jan Ekenbäck och ett team av seniora tandläkare på respektive klinik, arbetar hon aktivt för att ständigt förbättra och utveckla tandvården. 
– Våra patienter ska alltid känna sig helt trygga och säkra på att få den bästa möjliga behandlingen med högsta möjliga kvalitet avseende såväl behandlingar som bemötande, säger Louise Hägglund.

Regelbundna granskningar

Med en hög målsättning måste tandläkarkedjan ständigt arbeta för att kontrollera det dagliga arbetet och granska diagnoser och behandlingar för att ständigt utvecklas och blir bättre.
– Vi utför regelbundet granskningar av vår patienters behandlingar där vi granskar att korrekta diagnoser ställts, att behandlingarna som utförts är enligt de senaste vetenskapliga riktlinjerna med högsta kvalitet och att undersökningarna och behandlingarna är väldokumenterade enligt tandvårdens lagar, regelverk och Socialstyrelsens riktlinjer.

Ett annat verktyg som är en viktig del av kvalitetsarbetet är uppföljning av patienter. I den uppföljningen får de möjlighet att berätta om hur de upplevt bemötandet på kliniken, personalen och behandlingen de genomgått. Att hålla en öppen dialog med patienterna är en stor del av arbetet kring att säkra att deras upplevelse av besöket är den bästa möjliga.
– Vi kontaktar ofta våra patienter efter utförda behandlingar och välkomnar synpunkter på bemötande och behandlingar i syfte att bli ännu bättre, säger Louise.

Hög kompetens hos de anställda

Att alla anställda strävar efter samma mål är en självklarhet på Aqua Dental. Hos oss arbetar ett flertal av Sveriges främsta specialisttandläkare. De bidrar generöst med sina specialkunskaper till våra tandläkare och detta är något som bidrar till den höga kvaliteten på våra behandlingar. Tandläkarkollegorna har hos oss möjlighet att diskutera diagnoser och möjliga behandlingar, vilket gör att patienten ofta kan få en ”second opinion” och på så sätt få den bästa tänkbara vården.
– Vi lägger stor vikt vid att de tandläkare vi anställer till Aqua Dental har hög klinisk kompetens, vilken testas under en rigid anställningsprocess, där även förmågan att bemöta våra patienter på ett tryggt och professionellt sätt utvärderas, säger Louise.

Kontinuerlig utveckling

Som en del i vårt kvalitetsarbete fokuserar vi på att all personal kontinuerligt ska fortsätta utvecklas, genom vidareutbildningar och samarbeten mellan kollegor. Aqua Dental har en stor mängd specialisttandläkare, i dag har vi ett 20-tal specialister i Stockholm och Göteborg. Som specialist hos oss ges möjlighet att arbeta sida vid sida med andra erfarna specialister och som allmäntandläkare får möjlighet att utvecklas och fördjupa sin kompetens inom sin passion genom nära samarbete med våra seniora tandläkare. Personlig och professionell utveckling och utbildning är en viktig del av Aqua Dentals arbete i att säkra kvaliteten på alla kliniker. 

Är du i behov av  tandimplantat? Aqua Dental storsatsar just nu på öppet hus och kommer under våren att erbjuda några specifika datum då du kan komma och träffa några av landets främsta tandläkare och ställa dina frågor om tandimplantat. Bli bland de 30 första att anmäla dig och få en konstnadsfri implantatkonsultation (värde 2000 kronor). Fyll i formuläret nedan eller läs mer här

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

  5 fakta du kanske inte visste om tandimplantat

  5 fakta om implantat

  Här är fem saker du inte visste om tandimplantat. Träffa våra specialister på öppet hus och ställ alla dina frågor till dem. Läs mer

  Ge bort vita tänder i jul

  Ge bort vita tänder i jul

  Låt någon nära få tillbaka sitt leende med hjälp av en fräschare nyans på tänderna. En tandblekning är en uppskattad klapp att hitta under granen. Nu har vi ett julklappserbjudande på tandblekning. Läs mer

  Tandimplantat - Göteborg

  Tandimplantat - Göteborg

  En parodontolog är en tandläkare som har specialistutbildad sig med inriktning mot tandlossning. De kan hjälpa dig med allt från Parodontit, Implantatoperationer till tandköttskorrigeringar och benuppbyggnad. Läs mer

  parodontolog

  Vad gör en Parodontolog?

  En parodontolog är en tandläkare som har specialistutbildad sig med inriktning mot tandlossning. De kan hjälpa dig med allt från Parodontit, Implantatoperationer till tandköttskorrigeringar och benuppbyggnad. Läs mer

  Vi_växer_Aqua_Dental

  Vi växer och söker driven personal

  Aqua Dental, Sveriges snabbast växande tandvårdskedja, expanderar och söker fler duktiga kollegor till våra moderna kliniker i Stockholm samt till våra nya kliniker i Göteborg. Läs mer