Maria justerade tänderna utan räls

27-åriga Maria reagerade på hur hennes tänder såg ut när hon var med på bild. Med en diskret tandregleringsmetod fick hon ett leende som hon var nöjd med.

Maria, berättar att hon i flera år varit missnöjd med sina framtänder i överkäken då de gick över varandra.
– Jag kände att jag ville fixa tänderna, jag tyckte det syntes mycket på bilder, att de stod ut, säger hon.

När Maria började söka på nätet hittade hon tandkliniken Aqua Dental och hon tog kontakt med dem för att få råd. De rekommenderade henne att genomföra tandregleringsmetoden Invisalign där man med hjälp av genomskinliga skenor reglerar tänderna.
– Det var väldigt smidigt och enkelt. Det krävde inte så mycket tid. Jag hade plastskenor som jag bytte ut varannan vecka. Efter nio eller tio månader så var det klart. För mig var tiden avgörande när jag bestämde mig för den här metoden, säger hon.

Boka tid för en Invisalign-konsultation direkt

“Jag tyckte det syntes mycket på bilder, att de stod ut”

– Maria, 27, patient.

Hon fortsätter:
– Man vande sig ganska snabbt vid att ha de här skenorna. Från början trodde jag att det skulle vara omständligt eftersom man måste ta bort skenorna när man ska äta. Men jag fick ganska snabbt rutin på hur jag skulle göra, fortsätter hon.

Bland vänner och bekanta var det inte många som reagerade på att hon hade tandställning.
– Det var få som märkte att jag hade plastskenorna. Det var på jobbet, vid lunchen, som folk märkte att jag gick iväg för att ta bort plastskenan. Annars var det ingen som märkte att jag hade den på mig.

I somras blev Maria klar med behandlingen och hon är belåten med resultatet.
– Det var värt det, utan tvekan. Jag har rekommenderat flera vänner att göra det här. Det är en liten omställning i början, men man vänjer sig snabbt. Jämfört med den traditionella rälsen så är det här diskret. Och när man är lite äldre känns det kanske lite konstigt att gå omkring med räls som tonåringar gör.

Maria valde att Invisalign som tandregleringsmetod.

Vill du boka en konsultation för Invisalign?

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. 

Information om artikeln

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.