Om ditt barn behöver tandreglering kan efter bedömning av en tandregleringsspecialist, en  så kallad urvalstandläkare, ditt barn  bli tilldelad en tandregleringscheck. Behandlingen blir då helt kostnadsfri och vi på Aqua Dental tandreglering kan hjälpa till med den behandling som behövs.  

Barn och ungdomar under 21 år som har ett bettfel vilket enligt Socialstyrelsens rekommendationer klassas som svårare kan få sin tandreglering betalad av Stockholms läns landsting. De barn som anses ha allvarligare bettfel tilldelas en tandregleringscheck för gratis tandreglering.  Med hjälp av denna check blir det möjligt att fritt kunna välja en klinik som passar. Tillsammans med checken översänds en lista över auktoriserade kliniker att välja bland. Detta för att kunna välja en klinik som känns bra, är tillgänglig och som kan ge den bästa möjliga vården för att barnet efter avslutad behandling ska ha ett glatt leende och ett fungerade bett.  Nu har Aqua Dental blivit en auktoriserad klinik och har därför möjlighet att hjälpa barn med behov av tandreglering av sitt bettfel. 

På Aqua Dental arbetar ett team med lång erfarenhet av tandreglering. Hos oss arbetar förutom specialisttandläkare flera tandläkare som är specialinriktade på olika typer av tandregleringsmetoder. Vi erbjuder några av de bästa och mest moderna metoderna, vilket innebär att vi kan skräddarsy behandlingen efter patientens behov  och att vi kan ge våra patienter det bästa resultatet på lång sikt. 

Behöver ditt barn tandreglering och ni har blivit tilldelade en tandregleringscheck. Fyll i formuläret så kommer vi att kontakta er inom kort. 


Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.