Välkommen till din tandläkare på Norrmalm

 

I den centralt belägna Mood Gallerian hittar du din tandläkare på Norrmalm. Hos våra tandläkare på Norrmalm erbjuds ett brett tandvårdsutbud, från förebyggande tandvård till specialisttandvård och estetiska behandlingar.

 

Vi på Aqua Dental vill göra tandvården mer tillgänglig och få fler att regelbundet gå till tandläkaren. Ett steg i arbetet mot tillgängligare tandvård är kliniker på centralt belägna platser där människor rör sig naturligt. Vi vill inte att du ska behöva ta en omväg för att komma till tandläkaren. Vi har även slopat den traditionella jour- och helgtaxan vilket innebär att ett besök hos oss kostar lika mycket alla dagar i veckan alla tider på dygnet.

 

Våra tandläkare på Norrmalm kombinerar modern teknik med beprövade metoder och målsättningen är att ge dig den tryggaste och bästa tänkbara tandvården.

 

Om du vill boka en tid hos en av våra tandläkare på Norrmalm hänvisar vi till vår onlinebokning. Det går även bra att ringa oss på 08-611 11 10.

 

Allmäntandvård

Inom allmäntandvården ingår exempelvis den årliga basundersökningen där din tandläkare på Norrmalm kontrollerar din mun-och tandhälsa och ser över dina tänder och ditt tandkött. Aqua Dentals målsättning är få fler personer att gå på regelbundna tandläkarbesök. Med regelbundna kontroller får din tandläkare på Norrmalm möjligheten att upptäcka eventuell problematik innan den blir för omfattande.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare på Norrmalm erbjuder även estetisk tandvård. Estetisk tandvård fokuserar på tändernas utseende istället för funktion. Om du har missfärgade tänder, mindre skador, eller snedställningar som du vill korrigera är estetisk tandvård lösningen för dig. Våra tandläkare på Norrmalm har stor erfarenhet av estetiska behandlingar och arbetar bland annat med tandblekning och skalfasader.

Tandreglering

Aqua Dental är i dag Sveriges största aktör inom vuxenortodonti och genomför årligen tusentals tandregleringsbehandlingar. Hos våra tandläkare på Norrmalm kan du behandlas med allt från den traditionella rälsen till mer diskreta alternativ som genomskinliga avtagbara skenor som Invisalign ™. Din tandläkare på Norrmalm kan hjälpa dig oavsett bettproblematik, önskemål och förutsättningar.

Tandimplantat

Att ersätta förlorade tänder kan förbättra din tuggförmåga och hjälpa din mun och tandhälsa. En vanlig behandling för att ersätta förlorade tänder är tandimplantat. Hos oss på Aqua Dental arbetar några av Sveriges främsta och mest erfarna specialister inom tandimplantat vilket innebär att du alltid kan känna dig trygg i din behandling. Vi på Aqua Dental återskapar årligen tusentals leenden.

Öppettider och kontakt

Måndag - Fredag
08:30 - 17:00

Lördag - Söndag
09:30 - 16:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 08-611 11 10. Om det gäller akut tandvård, vänligen ring 076-611 10 70.

Norrlandsgatan 13
111 43 Stockholm
08 - 611 11 10

Hitta till din tandläkare på Norrmalm

Vår klinik på Norrmalm ligger mycket centralt och det är enkelt att ta sig dit både med tunnelbana och bil. Kliniken ligger inne i Mood Gallerian och ingången på Norrlandsgatan 13 är närmast kliniken. 

Du som kommer med bil
Om du kommer till kliniken med bil så kan du antingen parkera på Paraden på regeringsgtan 47-55 eller Aimo Park Oxtorget på Oxtorgsgatan 7. 

Du som kommer med tunnelbanan

Om du tar dig till kliniken med tunnelbana finns det flera alternativ. Det närmsta alternativet är att ta gröna linjen till Hötorget. Därifrån är det bara en fem minuters promenad via Sveavägen och Mäster Samuelsgatan. Om du istället går av på T-Centralen tar det tio minuter att gå till kliniken. Den närmaste vägen är då att promenera på Mäster Samuelsgatan rakt fram från Vasagatan så kommer du till våra tandläkare på Norrmalm.  Föredrar du att åka blå linjen är det närmast att gå av på Kungsträdgården. Från Kungsträdgården är det sedan åtta minuters promenad till gallerian. 

Du som kommer med buss

Eftersom kliniken är så centralt belägen går det även att ta ett flertal bussar som stannar nära kliniken. Exempelvis stannar bussarna 54, 65, 69 vid Kungsträdgården och buss 1 och 2 vid Stureplan.
Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.