ulfpalo

Aqua välkomnar erfaren implantatkirurg

Postat av Tobias Berg, kategoriserat under Featured.

Med mer än 20 år i branschen och oräkneliga kirurgiska ingrepp bakom sig är Ulf Palo en av Sveriges mest meriterade implantatkirurger. Nu välkomnar vi honom till teamet på Aqua Dental.

Ulf tog sin tandläkarexamen vid Karolinska Institutet 1992 och har sedan dess jobbat på Folktandvården i Strängnäs och Södertälje, samt på specialist tandkliniken S:t Eriks sjukhus. Han är specialiserad på implantatkirurgi, något som han sysslat med sedan 1998.

Du måste vara en av de som gjort flest implantatingrepp i Stockholmsregionen?

– Det vågar jag inte svara på, men jag har gjort många i alla fall. Nu är det ju fler och fler som utför implantat behandlingar, men när vi började så var det inte så många som sysslade med det här.

Hur har implantatbehandlingarna förändrats under dina år?

– De har utvecklats mycket nu kan vi tillexempel bygga ben för att ge möjligheten att sätta implantat där det inte gick tidigare.

Hur kommer det sig att du sökt dig till Stockholm och Aqua efter alla år i Södertälje?

– Jag kände att jag behövde lite omväxling. jag har varit på samma ställe väldigt länge nu så jag ville gärna prova på något annat och Aqua kändes väldigt bra.

Vad är dina styrkor som tandläkare?

– Jag tror det är att jag är lugn, sansad och stresstålig. Det är viktigt när man håller på med det här.

Hur gör du för att se till att patienten får en så angenäm upplevelse som möjligt?

– Jag försöker vara lyhörd för patienternas önskemål och förväntningar och är alltid mån om ett professionellt bemötande i lugn och trygg miljö. Patienten ska vara väl insatt i vad som händer före, under och efter behandlingen, för bästa möjliga resultat.

Öppet Hus om tandimplantat! Fri tandimplantatskonsultation till de 30 första som anmäler sig, för mer info klicka HÄR.

Ditt telefonnummer

Din epost

Liknande nyheter

 • resultatet

  Öppet hus – Tandimplantat

  Ta chansen till att få ditt leende tillbaka, kom till öppet hus på Aqua Dental! Aqua Dental from Aqua Dental on Vimeo. Vi på Aqua Dental vet vilken skillnad tandimplantat kan göra för livskvaliteten. Därför genomför vi nu en stor satsning med ”öppna hus” på våra klinker. Ta chansen att få veta mer om tandimplantat… Läs mer

 • Tandläkare Lidingö

  Frågor om dina tänder? Vi hjälper dig

  Tandproblem för ofta med sig mycket oro och att snabbt kunna få svar, hjälp och råd är viktigt. Vi på Aqua Dental erbjuder därför möjligheten till rådgivning från våra duktiga tandsköterskor, både via telefon och genom vår chatt på hemsidan. Chatten och telefonerna är bemannade mellan  9-16 och övriga öppettider kan du även ringa direkt… Läs mer

 • aqua_dental-ostermalm

  Ta en tur på en av våra kliniker

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.