Published January 20th, 2015 by Tobias Berg, categorized under Featured.

Med mer än 20 år i branschen och oräkneliga kirurgiska ingrepp bakom sig är Ulf Palo en av Sveriges mest meriterade implantatkirurger. Nu välkomnar vi honom till teamet på Aqua Dental.

Ulf tog sin tandläkarexamen vid Karolinska Institutet 1992 och har sedan dess jobbat på Folktandvården i Strängnäs och Södertälje, samt på specialist tandkliniken S:t Eriks sjukhus. Han är specialiserad på implantatkirurgi, något som han sysslat med sedan 1998.

Du måste vara en av de som gjort flest implantatingrepp i Stockholmsregionen?

– Det vågar jag inte svara på, men jag har gjort många i alla fall. Nu är det ju fler och fler som utför implantatbehandlingar, men när vi började så var det inte så många som sysslade med det här.

Hur har implantatbehandlingarna förändrats under dina år?

– De har utvecklats mycket, nu kan vi tillexempel bygga ben för att ge möjligheten att sätta implantat där det inte gick tidigare.

Hur kommer det sig att du sökt dig till Stockholm och Aqua efter alla år i Södertälje?

– Jag kände att jag behövde lite omväxling. Jag har varit på samma ställe väldigt länge nu så jag ville gärna prova på något annat och Aqua kändes väldigt bra.

Vad är dina styrkor som tandläkare?

– Jag tror det är att jag är lugn, sansad och stresstålig. Det är viktigt när man håller på med det här.

Hur gör du för att se till att patienten får en så angenäm upplevelse som möjligt?

– Jag försöker vara lyhörd för patienternas önskemål och förväntningar. Jag är alltid mån om ett professionellt bemötande i lugn och trygg miljö. Patienten ska vara väl insatt i vad som händer före, under och efter behandlingen, för bästa möjliga resultat.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80 

You can call us at our international phone number +46 8 121 507 58

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter växa i Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Tandimplantat

  Öppet hus – Tandimplantat

  Ta chansen till att få ditt leende tillbaka, kom till öppet hus på Aqua Dental! Aqua Dental from Aqua Dental on Vimeo. Vi på Aqua Dental vet vilken skillnad tandimplantat kan göra för livskvaliteten. Därför genomför vi nu en stor satsning med ”öppna hus” på våra klinker. Ta chansen att få veta mer om tandimplantat… Läs mer

  Frågor om dina tänder

  Frågor om dina tänder? Vi hjälper dig

  Tandproblem för ofta med sig mycket oro och att snabbt kunna få svar, hjälp och råd är viktigt. Vi på Aqua Dental erbjuder därför möjligheten till rådgivning från våra duktiga tandsköterskor, via telefon och genom vår chatt på hemsidan. Chatten och telefonerna är bemannade mellan 9-16 och övriga öppettider kan du även ringa direkt till… Läs mer