På plan 6 i centrumet ligger din tandläkare i Mörby. Kliniken i är en av Stockholms största och mest moderna kliniker. Här erbjuder vi allt inom tandvård, självklart kombinerat med den senaste tekniken. Som på alla Aqua Dentals kliniker sätter vi stort fokus på professionell behandling och ett personligt bemötande. 

På vår klinik i Mörby Centrum har vi spjutspetskompetens inom tandvårdsrädsla, ortodonti, endodonti, implantologi, ansikts-/käkledssmärtor, snark-/apnébehandling samt allmäntandvård – allt samlat på en och samma plats.

Viktigt med kvalitet

Vi har som målsättning att kunna erbjuda den bästa och tryggaste tandvården. Vi arbetar ständigt med vår kvalitet för att uppnå det målet. Louise Hägglund arbetar med odontologi- och patientsäkerhets frågor hos Aqua Dental. Hon arbetar tillsammans med kvalitetsansvarige Jan Ekenbäck och utvalda tandläkare för att säkra kvaliteten och forsätta förbättra tandvården.

Boka tid i dag! Välkommen till din tandläkare i Mörby

När var du hos tandläkaren senast? Om det var länge sedan du var hos tandläkaren kan vi hjälpa dig. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett generöst erbjudande 

Hitta hit 

Det är enkelt att hitta till Mörby Centrum, du kommer hit med tunnelbana eller buss. Om du kör finns det ett parkeringshus i anslutning till centrumet med två timmars fri parkering. När du kommer till Mörby Centrum så ska du ta glashiss 13 vid Danderyds Konditori till plan 6. 

Du kommer i kontakt med oss på telefon 020 - 20 20 80 eller via mail morby@aquadental.se.  

Söker du akut? Vi har alltid tider för akut tandvård på någon av våra kliniker i Stockholm. Kontakta oss via mail eller telefon för att boka en tid. Vi är ansluta till försäkringskassan.  

 

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Mörby Centrum
Plan 6, hiss 13
182 31 Danderyd
020 20 20 80

Personal:

Specialisttandläkare i ortodonti

Daniel Smedenholm

Specialisttandläkare i oral kirurgi

Arne Mordenfeld

Specialisttandläkare i pedodonti

Roxana Sarmadi

Specialisttandläkare radiolog

Solweig Pikner

Tandläkare

Svante Dahlberg   
Lisa Lindström
Caroline Kajnäs
Niklas Wärle
Erika Rydzander
Petter Berg  
Kamila Letzter

Fabio Lombardi

 

Tandhygienister

Margareta Lundbladh
Lena Johansson
Tereza Lacinova
Sara Lundgren
Camilla Norrgård