På plan 6 i centrumet ligger din tandläkare i Mörby. Kliniken är en av Stockholms största och mest moderna kliniker. Här erbjuder vi allt inom tandvård, självklart kombinerat med den senaste tekniken. 

På vår klinik i Mörby Centrum har vi spjutspetskompetens inom tandvårdsrädsla, ortodonti, endodonti, implantologi, ansikts-/käkledssmärtor, snark-/apnébehandling samt allmäntandvård – allt samlat på en och samma plats.

Nu kan du få ditt första tandläkarbesök hos oss för endast 445 kronor

Under februari ger vi ett begränsat antal nya patienter en möjlighet att prova en undersökning hos oss för halva priset. Du betalar bara 445 kronor (ordinariepris 899 kronor) för en komplett basundersökning. Om du kontaktar oss via telefon kan du uppge koden nykund2018 för att ta del av erbjudandet. 

Allt det här ingår

I en basundersökning ingår en genomgång av dina tänder och din mun. Tandläkaren tittar på dina tänder och letar efter synliga skador, karies, eventuella förändringar på slemhinnorna eller om det finns något som tyder på sjukdom i munhålan. För att problem som kan vara dolda för blotta ögat inte ska missas kommer vi även att ta fyra röntgenbilder. 

Som patient binder du inte upp dig på någonting, utan vi hoppas att du efter ditt besök kommer att vara så nöjd att du vill fortsätta besöka oss som patient. 

Allt du behöver göra för att ta del av erbjudandet är att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Vi kommer sedan att kontakta dig för att boka in en tid som passar. 

Villkor

  • Erbjudandet gäller endast nya patienter  
  • Erbjudandet kan endast användas en gång per patient  
  • Erbjudandet gäller enligt principen först till kvarn 
  • Eventuellt innestående ATB kommer att dras

Viktigt med kvalitet

Vi har som målsättning att kunna erbjuda den bästa och tryggaste tandvården. Vi arbetar ständigt med vår kvalitet för att uppnå det målet. Louise Hägglund arbetar med odontologi- och patientsäkerhets frågor hos privattandläkaren Aqua Dental. Hon arbetar tillsammans med kvalitetsansvarige Jan Ekenbäck och utvalda tandläkare för att säkra kvaliteten och forsätta förbättra tandvården. 

Hitta hit 

Det är enkelt att hitta till Mörby Centrum, du kommer hit med tunnelbana eller buss. Om du kör finns det ett parkeringshus i anslutning till centrumet med två timmars fri parkering. När du kommer till Mörby Centrum så ska du ta glashiss 13 vid Danderyds Konditori till plan 6. 

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.  

Söker du akut? Vi har alltid tider för akut tandvård på någon av våra kliniker i Stockholm. Kontakta oss via mail eller telefon för att boka en tid. Vi är ansluta till försäkringskassan.  

 

 

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Mörby Centrum
Plan 6, hiss 13
182 31 Danderyd
010 - 188 00 00

Personal:

Specialisttandläkare i ortodonti

Daniel Smedenholm

Specialisttandläkare i oral kirurgi

Arne Mordenfeld

Specialisttandläkare i pedodonti

Roxana Sarmadi

Specialisttandläkare radiolog

Solweig Pikner

Tandläkare

Svante Dahlberg   
Lisa Lindström
Caroline Kajnäs
Niklas Wärle
Erika Rydzander
Petter Berg  
Kamila Letzter

Fabio Lombardi

 

Tandhygienister

Margareta Lundbladh
Lena Johansson
Tereza Lacinova
Sara Lundgren
Camilla Norrgård