På plan 6 i centrumet hittar du din tandläkare i Mörby och Danderyd. Kliniken är en av Stockholms största och mest moderna. Här erbjuder vi allt inom den traditionella och moderna tandvården för både vuxna och barn, med specialistkunskap inom tandvårdsrädsla, ortodonti, endodonti, oral protetik, sömnapné och allmäntandvård. Allt samlat på en och samma plats, helt enkelt. 

Hela familjens tandläkare i Danderyd

I en basundersökning för 945 kr (gratis för barn upp till 23 år) ingår en genomgång av dina tänder och din mun. Tandläkaren kommer att titta på dina tänder och leta efter synliga skador, karies, eventuella förändringar på slemhinnorna eller om det finns något som tyder på sjukdom i munhålan. Fyra röntgenbilden kommer att tas för kunna upptäcka eventuell problematik som ej är synlig för det blotta ögat. Om din tandläkare påträffar något som kräver uppföljning eller behandling kommer du alltid att konsulteras med först. Inga ingrepp kommer att påbörjas utan ditt godkännande. 

Vill du boka tid eller har några frågor?

Du kommer lätt i i kontakt med oss på telefonnummer 010-188 00 00. Om du hellre föredrar att bli uppringt kan du lämna dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan. 

Om du vill bli uppringd av oss kan du lämna dina uppgifter här så hör vi av oss inom kort.

Akut tandvård

Det är vid få tillfällen som man är lika angelägen om att få snabb och effektiv hjälp som när man har tandvärk. På Aqua Dental i Mörby har vi stor kapacitet för att på väldigt kort varsel kunna ta emot dig med akuta besvär. Vi har alltid tät kontakt med våra närliggande kliniker i Stockholm, vilket innebär att vi även kan hjälpa dig att få tid på någon av dem om det skulle gå snabbare. I Stockholm har vi alltid tandläkare tillgängliga 365 dagar om året för att finnas till hands när du behöver oss.  Ring oss på 010-188 00 00 så hjälper vi dig. 

Tandvårdsrädda patienter är i trygga händer

Tandvårdsrädsla är ett utbrett problem för många patienter i dag. Ofta handlar det om en känsla av att man saknar kontroll. Oavsett anledning är det viktigt att komma ihåg att det inte är något man bör försöka dölja. Tvärtom, meddela oss redan vid bokningstillfället att du känner en oro inför ditt besök så avsätter vi lite ytterligare tid med tandläkaren. Det brukar upplevas som betryggande att tandläkaren känner till din rädsla och anpassar besöket därefter, bland annat genom agå igenom saker i lugn och ro. Vi kommer göra allt vi kan för att säkerställa att du upplever ditt besök hos oss som tryggt och säkert. 

Tandreglering

Ortodonti är den specialistinriktning inom tandvården som fokuserar på korrigering av felaktigt placerade tänder och käkar. En vanlig missuppfattning vi ofta stöter på är att en behandling med tandställning uteslutande lämpar sig barn och unga. Men tandreglering är ett utmärkt alternativ för den som vill korrigera till exempel sneda eller trångställda tänder, oavsett hur gammal du än är. På Aqua Dental i Mörby kan du välja att bli behandlad med traditionella räls till mer diskreta eller helt och hållet osynliga alternativ. Vi tar även emot barn med tandregleringscheckar. 
Läs mer om tandreglering

Tandimplantat

Tänder kan lossa till följd av både yttre åverkan och medicinska besvär. När tänder behövs ersättas är tandimplantat ofta ett utmärkt alternativ som återskapar din naturliga tuggfunktion och estetik. Behandlingen kan vanligtvis utföras under vanlig anestesi och förknippas sällan med någon smärta. På Aqua Dental kan du känna dig med den kunskap och erfarenhet vi besitter inom området, med många specialisttandläkare och flera hundra utförda behandlingar varje år.
Läs mer om tandimplantat

Estetisk tandvård

Inom den estetisk tandvården kan vi hjälpa dig som besväras av dina tänders utseende. Oftast handlar det om tänder som på något sätt har skadas, missfärgats eller slitits. Vilken behandling som passar bäst beror dels på dina förutsättningar men också dina önskemål och krav. På Aqua Dental kan vi erbjuda flera olika alternativ, även om de vanligaste är tandblekning eller behandling med skalfasader. Oavsett vilken du väljer att gå vidare med tror vi på vackra och hållbara resultat som både du och våra tandläkare kan vara stolta över.   

Läs mer om estetisk tandvård. 

Hitta hit 

Det är enkelt att hitta till Mörby Centrum, oavsett om du åker kommunalt eller med bil. Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till centrumet med två timmars fri parkering. Väl inne i Mörby Centrum ska du ta glashiss 13 vid Danderyds Konditori till plan 6. Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Mörby Centrum
Plan 6, hiss 13
182 31 Danderyd
010 - 188 00 00


Telefontider:

Måndag - torsdag: 07.00-20.30

Fredag: 07.00-17.00

Lördag - söndag: 07.30-16.00

Personal Mörby:

Specialisttandläkare i oral kirurgi

Arne Mordenfeld

Specialisttandläkare i pedodonti

Roxana Sarmadi

Specialisttandläkare radiolog

Pantea Defani

Specialisttandläkare ortodonti

Flora Rissler

Specialisttandläkare paradontologi

Annette Fjelsson

Tandläkare

Niklas Wärle  
Fabio Lombardi  
Tiina Moilanen
Linnea Linner
Angela Zanbil

Tandhygienister

Margareta Lundbladh  
Lena Johansson  
Camilla Norrgård
Anna Barsoum Aydin
Jonna Källstrand

Kvalitet till rätt pris

I likhet med alla våra kliniker bedrivs arbetet i Mörby med ett konsekvent fokus på kvalitet och utveckling. Vår drivkraft att erbjuda landets tryggaste och vänligaste tandvård kommer aldrig falna och fortsätter genomsyra alla vår åtaganden - från första bemötande, till behandling och uppföljning. Varje behandling ska inte bara utföras till ett konkurrenskraftigt pris men också med ett hållbart och långvarigt resultat. En viktig del i vårt arbete är att alltid uppdatera och kombinera ny teknik med professionellt yrkeskunnande