Boka tid hos våra tandläkare i Mörby

Tandläkare i Mörby - För hela familjen

Kliniken i Mörby Centrum är en av Stockholms största och våra tandläkare i Mörby erbjuder all sorts tandvård för både barn och vuxna. Vår tandläkare i Mörby erbjuder behandlingar från i stort sett alla specialistområden på en och samma plats. Våra tandläkare i Mörby är specialiserade på bland annat tandvårdsrädsla, ortodonti, endodonti, oral protetik och allmäntandvård. Du kan även lista ditt barn upp till 23 år hos oss för kostnadsfri tandvård


Använd gärna vår onlinebokning för att boka tid hos våra tandläkare i Mörby. Det går också bra att fylla i formuläret intill så kommer vi att kontaka dig inom kort. Om du föredrar kan du  även ringa oss på 08 - 755 43 40.

"Vi välkomnar alla genom hela livet, och vill att våra patienter ska känna en trygghet i att komma till oss."

- Lisa Torstensson, klinikchef och leg. tandläkare i Mörby

Basundersökning

Vid en basundersökning (gratis för barn upp till 23 år) hos våra tandläkare i Mörby görs en noggrann genomgång av dina tänder och din mun. Din tandläkare i Mörby kommer att titta på dina tänder och leta efter synliga skador, karies, eventuella förändringar på slemhinnorna eller om det finns något som tyder på sjukdom i munhålan. Fyra röntgenbilder kommer även att tas för att din tandläkare i Mörby ska kunna upptäcka eventuell problematik som ej är synlig för det blotta ögat. Om din tandläkare i Mörby påträffar något som kräver uppföljning eller behandling kommer du alltid att konsulteras först.

Akut tandvård

Det är vid få tillfällen som man är lika angelägen om att få snabb och effektiv hjälp som när man har tandvärk. Vår tandläkare i Mörby har stor kapacitet att med väldigt kort varsel kunna ta emot dig med akuta besvär. Våra tandläkare i Mörby har alltid tät kontakt med närliggande kliniker i Stockholm, vilket innebär att de kan hjälpa dig att få tid på någon av våra andra kliniker om det skulle gå snabbare. I Stockholm har vi alltid tandläkare tillgängliga 365 dagar om året för att finnas till hands när du behöver oss. 

Tandvårdsrädsla

Tandvårdsrädsla är ett utbrett problem för många patienter i dag. Ofta handlar det om en känsla av att man saknar kontroll. Oavsett anledning är det viktigt att komma ihåg att det inte är något man bör försöka dölja. Tvärtom, meddela våra tandläkare i Mörby redan vid bokningstillfället att du känner en oro inför ditt besök så avsätter din tandläkare i Mörby lite ytterligare tid för dig. Det brukar upplevas som betryggande att tandläkaren känner till din rädsla och anpassar besöket därefter. Vi kommer göra allt vi kan för att säkerställa att du upplever ditt besök hos oss som tryggt och säkert.

Tandreglering

Ortodonti är den specialistinriktning inom tandvården som fokuserar på korrigering av felaktigt placerade tänder och käkar. En vanlig missuppfattning vi ofta stöter på är att en behandling med tandställning uteslutande lämpar sig på barn och unga. Men tandreglering är ett utmärkt alternativ för dig som vill korrigera till exempel sneda eller trångställda tänder, oavsett hur gammal du är. Hos vår tandläkare i Mörby kan du välja att bli behandlad med den traditionella räls till mer diskreta osynliga alternativ som Invisalign. Våra tandläkare i Mörby tar även emot barn med tandregleringscheckar.

Tandimplantat

Tänder kan lossna till följd av både yttre påverkan eller tandsjukdomar som tandlossning. När tänder behövs ersättas är tandimplantat ofta ett utmärkt alternativ som återskapar din naturliga tuggfunktion och estetik. Behandlingen kan vanligtvis utföras under vanlig anestesi och förknippas sällan med någon smärta. Hos Aqua Dentals tandläkare i Mörby kan du känna dig trygg med den kunskap och erfarenhet de besitter inom området. Flera av våra tandläkare i Mörby är specialiserade inom området och utför flera behandlingar årligen.

Estetisk tandvård

Inom estetisk tandvård hjälper våra tandläkare i Mörby dig som besväras av dina tänders utseende. Oftast handlar det om tänder som på något sätt har skadas, missfärgats eller slitits. Vilken behandling som passar bäst beror dels på dina förutsättningar men också dina önskemål och krav. Våra tandläkare i Mörby kan erbjuda flera olika estetiska behandlingar; bland annat tandblekning och skalfasader. Oavsett vilken du väljer att gå vidare med tror vi på vackra och hållbara resultat.

Våra tandläkare i Mörby

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (22)
  • Allmäntandläkare (6)
  • Klinikchef (1)
  • Tandhygienist (3)
  • Tandsköterska (7)
  • Tandtekniker (6)
Camilla Norrgård

Tandhygienist

Daniela Diaz

Tandsköterska

Dima Aldarwish

Tandtekniker

Emma Karlsson

Tandtekniker

Eva Ahlblom

Tandhygienist

Franziska Rath

Tandtekniker

Öppettider

Måndag - Onsdag
07:00 - 19:00

Torsdag
07:00 - 17:00

Fredag
07:00 - 16:30


Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 08 - 755 43 40.

Hitta hit

Kommunalt: Till Mörby Centrum kan du antingen ta röda linjen till station Mörby Centrum. Du kan även ta någon av följande bussar till Busstorget/Mörbyplan/Mörbygårdsvägen 509, 602, 604, 606, 607, 609-614, 616, 618, 629.

Bil: Kommer du på E18 norrifrån ska du ta avfart Mörby Centrum efter Danderyds kyrka. Håll till vänster i rondellen för att komma till parkeringshuset. Kommer du på E18 från söder tar du avfart Mörby Centrum efter Danderyds Sjukhus. Fortsätt rakt fram för att komma till centrumets parkering.

Hitta i centrumet: Du hittar våra tandläkare i Mörby i Mörby Centrum på plan 6. Den lättaste vägen till oss är att på plan fyra, vid Thelins konditori ta glashiss 13 till plan 6. Då kommer du ut precis vid kliniken.

Aqua Dental Mörby
Mörby Centrum Plan 6, hiss 13
182 31 Danderyd

Omdömen från våra patienter

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.