På plan 6 i centrumet hittar du din tandläkare i Mörby och Danderyd. Kliniken är en av Stockholms största och mest moderna. Här erbjuder vi allt inom den traditionella och moderna tandvården för både vuxna och barn, med specialistkunskap inom tandvårdsrädsla, ortodonti, endodonti, oral protetik, sömnapné och allmäntandvård. Allt samlat på en och samma plats, helt enkelt. 

Få din första undersökning hos oss för endast 469 kr

Fram till 30 april ger vi ett begränsat antal nya patienter en möjlighet att prova en undersökning hos oss för halva priset. Du behöver bara betala 469 kr (ordinariepris 945 kr) för en komplett basundersökning. Erbjudandet kan även kombineras med outnyttjat ATB. Till exempel, om du som vuxen har 300 kr innestående ATB betalar du endast 169 kr för din första undersökning hos oss.

Allt det här ingår

I en basundersökning ingår en genomgång av dina tänder och din mun. Tandläkaren tittar på dina tänder och letar efter synliga skador, karies, eventuella förändringar på slemhinnorna eller om det finns något som tyder på sjukdom i munhålan. För att problem som kan vara dolda för blotta ögat inte ska missas kommer vi även att ta fyra röntgenbilder. 

Som patient binder du inte upp dig på någonting, utan vi hoppas att du efter ditt besök kommer att vara så nöjd att du vill fortsätta besöka oss som patient. 

Allt du behöver göra för att ta del av erbjudandet är att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Vi kommer sedan att kontakta dig för att boka in en tid som passar. Om du kontaktar oss via telefon kan du uppge koden nykund2019 för att ta del av erbjudandet. 

För att ta del av erbjudandet, fyll i formuläret så kontaktar vi dig snart för tidbokning. 

Villkor

  • Erbjudandet gäller endast nya patienter  
  • Erbjudandet kan endast användas en gång per patient  
  • Erbjudandet gäller enligt principen först till kvarn 
  • Kan kombineras med innestående ATB

Hela familjens tandläkare i Danderyd

På Aqua Dental erbjuder vi tandvård för hela familjen. Ibland kan det upplevas svårt att få ihop tiden för att hela familjen ska hinna med sina regelbundna tandläkarbesök. Då kan det vara betryggande att veta du kan lista dina barn hos oss och att hela familjen är välkommen på en och samma gång. Här arbetar erfarna allmäntandläkare och specialister inom tandvårdens alla områden just för att du ska känna dig trygg inom samma organisation och slippa bli remitterad mellan olika aktörer. 

Tandvårdsrädda patienter är i trygga händer

Tandvårdsrädsla är ett utbrett problem för många patienter i dag. Ofta handlar det om en känsla av att man saknar kontroll. Oavsett anledning är det viktigt att komma ihåg att det inte är något man bör försöka dölja och än mindre skämmas över. Tvärtom, meddela oss redan vid bokningstillfället att du känner en oro inför ditt besök så avsätter vi lite ytterligare tid med tandläkaren. Det brukar upplevas som betryggande att tandläkaren känner till din rädsla och anpassar besöket därefter, bland annat genom gå igenom saker i lugn och ro. Som alltid påbörjas inga ingrepp eller åtgärder utan din kännedom och bekräftelse. För patienter som känner ett särskilt stark obehag inför besöket kan premedicinering med lugnade läkemedel var ett alternativ. 

Ring oss på 010-188 00 00 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och din tandvårdsrädsla. 

Tandvård med kvalitet till rätt pris

I likhet med alla våra kliniker bedrivs arbetet i Mörby med ett konsekvent fokus på kvalitet och utveckling. Vår drivkraft att erbjuda landets tryggaste och vänligaste tandvård kommer aldrig falna och fortsätter genomsyra alla vår åtaganden - från första bemötande, till behandling och uppföljning. Varje behandling ska inte bara utföras till ett konkurrenskraftigt pris men också med ett hållbart och långvarigt resultat. En viktig del i vårt arbete är att alltid uppdatera och kombinera ny teknik med professionellt yrkeskunnande.


Hitta hit 

Det är enkelt att hitta till Mörby Centrum, du kommer hit med tunnelbana eller buss. Om du kommer hit via bilväg finns det parkeringsmöjligheter i anslutning till centrumet med två timmars fri parkering. När du kommer till Mörby Centrum så ska du ta glashiss 13 vid Danderyds Konditori till plan 6. Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.  

Söker du akut? Vi har alltid tider för akut tandvård på någon av våra kliniker i Stockholm. Kontakta oss via mail eller telefon för att boka en tid. Vi är anslutna till Försäkringskassan.   

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Mörby Centrum
Plan 6, hiss 13
182 31 Danderyd
010 - 188 00 00

Specialisttandläkare i oral kirurgi

Arne Mordenfeld

Specialisttandläkare i pedodonti

Roxana Sarmadi

Specialisttandläkare radiolog

Solweig Pikner

Specialisttandläkare ortodonti

Flora Rissler

Specialisttandläkare paradontologi

Annette Fjelsson

Tandläkare

Svante Dahlberg    
Niklas Wärle  
Kamila Letzter 
Fabio Lombardi  
Amir Hamedani 
Reza Esfahani
Erika Rydtzander

Tandhygienister

Margareta Lundbladh 
Lena Johansson 
Camilla Norrgård

Öppettider

Måndag 07.00-20.30

Tisdag 07.00-20.30

Onsdag 07.00-20.30

Torsdag 07.00-20.30

Fredag 07.00-17.00

Lördag 07.30-16.00

Söndag 07.30-16.00