Lediga tider i Mörby

Hela familjens tandläkare 

Kliniken i Mörby Centrum är en av Stockholms största och här erbjuder vi all sorts tandvårdför både barn och vuxna. Här erbjuder vi behanlingar från i stort sett alla specialistområden på en och samma plats. Vi är specialiserade på bland annat tandvårdsrädsla, ortodonti, endodonti, oral protetik, sömnapné och allmäntandvård. Du kan även lista dina barn upp till 23 år hos oss för kostnadsfri tandvård. 


Använd gärna vår onlinebokning för att boka tid. Det går också bra att fylla i formuläret intill så kommer vi att kontaka dig inom kort. Om du föredrar kan du  även ringa oss på 010-188 00 00.

"Vårt mål är att det ska kännas tryggt och trevligt från det att man kliver in på kliniken tills att man kommer tillbaka igen."

- Magnus Hälleberg, leg. tandläkare och klinikchef Mörby

Basundersökning

I en basundersökning för 995 kr (gratis för barn upp till 23 år) ingår en genomgång av dina tänder och din mun. Tandläkaren kommer att titta på dina tänder och leta efter synliga skador, karies, eventuella förändringar på slemhinnorna eller om det finns något som tyder på sjukdom i munhålan. Fyra röntgenbilden kommer att tas för kunna upptäcka eventuell problematik som ej är synlig för det blotta ögat. Om din tandläkare påträffar något som kräver uppföljning eller behandling kommer du alltid att konsulteras med först. Inga ingrepp kommer att påbörjas utan ditt godkännande.

Akut tandvård

Det är vid få tillfällen som man är lika angelägen om att få snabb och effektiv hjälp som när man har tandvärk. På Aqua Dental i Mörby har vi stor kapacitet för att på väldigt kort varsel kunna ta emot dig med akuta besvär. Vi har alltid tät kontakt med våra närliggande kliniker i Stockholm, vilket innebär att vi även kan hjälpa dig att få tid på någon av dem om det skulle gå snabbare. I Stockholm har vi alltid tandläkare tillgängliga 365 dagar om året för att finnas till hands när du behöver oss. Ring oss på 010-188 00 00 så hjälper vi dig.

Tandvårdsrädsla

Tandvårdsrädsla är ett utbrett problem för många patienter i dag. Ofta handlar det om en känsla av att man saknar kontroll. Oavsett anledning är det viktigt att komma ihåg att det inte är något man bör försöka dölja. Tvärtom, meddela oss redan vid bokningstillfället att du känner en oro inför ditt besök så avsätter vi lite ytterligare tid med tandläkaren. Det brukar upplevas som betryggande att tandläkaren känner till din rädsla och anpassar besöket därefter. Vi kommer göra allt vi kan för att säkerställa att du upplever ditt besök hos oss som tryggt och säkert.

Tandreglering

Ortodonti är den specialistinriktning inom tandvården som fokuserar på korrigering av felaktigt placerade tänder och käkar. En vanlig missuppfattning vi ofta stöter på är att en behandling med tandställning uteslutande lämpar sig barn och unga. Men tandreglering är ett utmärkt alternativ för den som vill korrigera till exempel sneda eller trångställda tänder, oavsett hur gammal du än är. På Aqua Dental i Mörby kan du välja att bli behandlad med traditionella räls till mer diskreta eller helt och hållet osynliga alternativ. Vi tar även emot barn med tandregleringscheckar.

Tandimplantat

Tänder kan lossa till följd av både yttre åverkan och medicinska besvär. När tänder behövs ersättas är tandimplantat ofta ett utmärkt alternativ som återskapar din naturliga tuggfunktion och estetik. Behandlingen kan vanligtvis utföras under vanlig anestesi och förknippas sällan med någon smärta. På Aqua Dental kan du känna dig med den kunskap och erfarenhet vi besitter inom området, med många specialisttandläkare och flera hundra utförda behandlingar varje år.

Estetisk tandvård

Inom den estetisk tandvården kan vi hjälpa dig som besväras av dina tänders utseende. Oftast handlar det om tänder som på något sätt har skadas, missfärgats eller slitits. Vilken behandling som passar bäst beror dels på dina förutsättningar men också dina önskemål och krav. På Aqua Dental kan vi erbjuda flera olika alternativ, även om de vanligaste är tandblekning eller behandling med skalfasader. Oavsett vilken du väljer att gå vidare med tror vi på vackra och hållbara resultat.

Personal

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (20)
  • Allmäntandläkare (5)
  • Nischtandläkare i protetik (1)
  • Tandhygienist (2)
  • Tandsköterska (5)
  • Tandtekniker (7)
Asal Aziz

Allmäntandläkare

Camilla Norrgård

Tandhygienist

Dima Aldarwish

Tandtekniker

Emma Carlsson

Tandsköterska

Emma Karlsson

Tandtekniker

Franziska Rath

Tandtekniker

Öppettider och kontakt

Måndag - Torsdag
07.00 - 20.30

Fredag
07.00 - 17.00

Lördag - Söndag
07.30 - 16.00

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.

Hitta hit

Kommunalt: Till Mörby Centrum kan du antingen ta röda linjen till station Mörby Centrum. Du kan även ta någon av följande bussar till Busstorget/Mörbyplan/Mörbygårdsvägen 509, 602, 604, 606, 607, 609-614, 616, 618, 629.

Bil: Kommer du på E18 norrifrån ska du ta avfart Mörby Centrum efter Danderyds kyrka. Håll till vänster i rondellen för att komma till parkeringshuset. Kommer du på E18 från söder tar du avfart Mörby Centrum efter Danderyds Sjukhus. Fortsätt rakt fram för att komma till centrumets parkering.

Hitta i centrumet: Vår klinik i Mörby Centrum är belägen på plan 6. Den lättaste vägen till oss är att på plan fyra, vid Thelins konditori ta glashiss 13 till plan 6. Då kommer du ut precis vid kliniken.

Aqua Dental Mörby
Mörby Centrum Plan 6, hiss 13
182 31 Danderyd
010 - 188 00 00

Aqua Dentals vision – tillgänglig tandvård

Vi på Aqua Dental har som vision att förändra och förbättra tandvården och samtidigt göra den mer tillgänglig. Det innebär att vi vill att fler ska våga, vilja och ha möjlighet att gå till tandläkaren. Många anser att tandvård är dyrt men men vårt främsta fokus är att ge hållbara resultat av högsta möjliga kvalitet. Hos oss får du som patient mycket för pengarna, vi vill att det är du som ska vara vinnaren, med minskade komplikationsrisker och onödiga återbesök. På Aqua Dental står alltid trygghet, patientsäkerhet och kvalitet i fokus.

Vill du ses?

Om du söker tid för undersökning, tandhygienist eller akuttandvård går det bra att använda vår onlinebokning. För konsultationer och andra frågor hänvisar vi till vårt servicecenter på 010 - 188 00 00.