aqua_dental-kungsholmen

Din tandläkare på Kungsholmen

På Aqua Dentals behagliga Kungsholmsklinik hittar du allt det som kännetecknar Aqua Dental; välrenommerad och kompetent personal, ett stort fokus på kvalitet och välbefinnande samt en avslappnande och trygg miljö.

Tandläkare med kvalitet och kompetens

Precis som på våra andra kliniker bedrivs arbetet här med ett stort fokus på kvalitet i allt vi gör, från bemötande till behandlingar. Vårt mål är att ge våra patienter den bästa möjliga upplevelsen av sina besök. Vi är därför utrustade med den allra modernaste tekniken och tillsammans med våra tandläkares professionella yrkeskunnande är det den bästa grunden för att du ska få en så behaglig upplevelse som möjligt hos oss.

– Aqua Dental har vuxit snabbt och har idag en ovanligt bred kompetens bland medarbetarna. Mitt uppdrag är att bidra med erfarenhet och klinisk kunskap för att kvalitetssäkra den fortsatta utvecklingen av verksamheten. Att säkerställa att vi genomför de åtgärder som behövs för att patienten skall gå nöjd och glad från sin behandling, berättar övertandläkaren Jan Ekenbäck som är kvalitetsansvarig på Aqua Dental

Vår klinik har adress Norr Mälarstrand 62 – i ett lugnt kvarter med utsikt över Mälaren och västra delen av Rålambshovsparken. Du kommer i kontakt med oss på telefon 020-20 20 80 eller kungsholmen@aquadental.se.

Boka en tid idag!

[if save_draft][draft_label][/if save_draft]

 

Vi är anslutna till Försäkringskassan och våra öppettider är måndag–torsdag 07.00–20.00, fredag 07.00–15.00, lördag och söndag 08.30–14.00, med drop-in från 10.00. Om du söker för akut tandvård så har vi alltid tider hos någon av våra kliniker.
Varmt välkommen hälsar vi på Aqua Dental på Kungsholmen!

Personal:

Övertandläkare specialist inom protetik & VD:
Amer Hot

Tandläkare och nischkirurg:
Ulf Palo

Övertandläkare Endodontispecialist:
Ali Farahzadi

Allmäntandläkare:
Nahir Ercan

Allmäntandläkare, nischad mot oral protetik:
Anmar Faraj

Tandhygienist:
Jennifer Munoz

Tandsköterska, Joanna Arnell

Tandsköterska, Sara Beshir

Tandsköterska, Marie Brogren

Tandsköterska, Lena Vasilevska

Tandsköterska, Veronica Rivera

Tandsköterska, Marie Brogren

Tandsköterska, Khamail Sabbar

Receptionist, Tina Dahl

Besöksadress

Norr Mälarstrand 62,
112 35, Stockholm
020 20 20 80
kungsholmen@aquadental.se

Besök oss på Facebook

Våra kliniker i
Stockholm

Boka tid redan idag!
  • Tidsbokning
  • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.