Din tandläkare på Kungsholmen hittar du på Norr Mälarstrand 62. På Aqua Dentals behagliga klinik hittar du allt det som kännetecknar Aqua Dental; välrenommerad och kompetent personal, ett stort fokus på kvalitet och välbefinnande samt en avslappnande och trygg miljö. Vi är din erfarna tandläkare på Kungsholmen. 

Tandläkare med kvalitet och kompetens

Precis som på våra andra kliniker bedrivs arbetet här med ett stort fokus på kvalitet i allt vi gör, från bemötande till behandlingar. Vårt mål är att ge våra patienter den bästa möjliga upplevelsen av sina besök. Vi är därför utrustade med den allra modernaste tekniken och tillsammans med våra tandläkares professionella yrkeskunnande är det den bästa grunden för att du ska få en så behaglig upplevelse som möjligt hos oss.
– Aqua Dental har vuxit snabbt och har idag en ovanligt bred kompetens bland medarbetarna. Mitt uppdrag är att bidra med erfarenhet och klinisk kunskap för att kvalitetssäkra den fortsatta utvecklingen av verksamheten. Att säkerställa att vi genomför de åtgärder som behövs för att patienten skall gå nöjd och glad från sin behandling, berättar övertandläkaren Jan Ekenbäck som är kvalitetsansvarig på Aqua Dental.

Varmt välkommen till din tandläkare på Kungsholmen
Var det länge sedan du var hos tandläkaren? Fyll i formuläret så kommer vi att kontaka dig med ett generöst erbjudande

Vår klinik har adress Norr Mälarstrand 62 – i ett lugnt kvarter med utsikt över Mälaren och västra delen av Rålambshovsparken. Du kommer enklast genom att ta tunnelbanan till Rådhuset eller Fridhemsplan och sedan promenera till klinken. Du kan även ta buss 40 eller 62 till Polhemsgatan, eller buss 52 till Pontonjärparken. 

Du kommer i kontakt med oss på telefon 020-20 20 80 eller kungsholmen@aquadental.se.

Vi är anslutna till Försäkringskassan och om du söker för akut tandvård så har vi alltid tider hos någon av våra kliniker.

 

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Norr Mälarstrand 62,
112 35, Stockholm
020 20 20 80
kungsholmen@aquadental.se 

Besök oss på Facebook

Personal:

Tandläkare och nischkirurg

Ulf Palo

Tandläkare

Lava Nehri

Tandhygienist

Jennifer Munoz  

Våra öppettider är:

Måndag – Torsdag: 07.00 – 20.00
Fredag: 07.00 – 15.00
Lördag - Söndag: 08.30–14.00, med drop-in från 10.00.