På Aqua Dentals behagliga Kungsholmsklinik hittar du allt det som kännetecknar Aqua Dental; välrenommerad och kompetent personal, ett stort fokus på kvalitet och välbefinnande samt en avslappnande och trygg miljö. Vi är din erfarna tandläkare på Kungsholmen. 

Tandläkare med kvalitet och kompetens

Precis som på våra andra kliniker bedrivs arbetet här med ett stort fokus på kvalitet i allt vi gör, från bemötande till behandlingar. Vårt mål är att ge våra patienter den bästa möjliga upplevelsen av sina besök. Vi är därför utrustade med den allra modernaste tekniken och tillsammans med våra tandläkares professionella yrkeskunnande är det den bästa grunden för att du ska få en så behaglig upplevelse som möjligt hos oss.

– Aqua Dental har vuxit snabbt och har idag en ovanligt bred kompetens bland medarbetarna. Mitt uppdrag är att bidra med erfarenhet och klinisk kunskap för att kvalitetssäkra den fortsatta utvecklingen av verksamheten. Att säkerställa att vi genomför de åtgärder som behövs för att patienten skall gå nöjd och glad från sin behandling, berättar övertandläkaren Jan Ekenbäck som är kvalitetsansvarig på Aqua Dental

Vår klinik har adress Norr Mälarstrand 62 – i ett lugnt kvarter med utsikt över Mälaren och västra delen av Rålambshovsparken. Du kommer i kontakt med oss på telefon 020-20 20 80 eller kungsholmen@aquadental.se.

Boka en tid i dag!

Tack! Ditt meddelande har skickats och vi kommer att kontakta dig inom kort.

Våra öppettider är:
Måndag – Torsdag: 07.00 – 20.00
Fredag: 07.00 – 15.00
Lördag - Söndag: 08.30–14.00, med drop-in från 10.00.

 

Vi är anslutna till Försäkringskassan och om du söker för akut tandvård så har vi alltid tider hos någon av våra kliniker.

Varmt välkommen hälsar vi på Aqua Dental på Kungsholmen!

Besöksadress

Norr Mälarstrand 62,
112 35, Stockholm
020 20 20 80
kungsholmen@aquadental.se 

Besök oss på Facebook

Personal:

Övertandläkare och specialist inom protetik:
Amer Hot

Tandläkare och nischkirurg: 
Ulf Palo

Övertandläkare och endodontispecialist: 
Ali Farahzadi

Allmäntandläkare: 
Nahir Ercan

Allmäntandläkare, nischad mot oral protetik: Anmar Faraj

Tandhygienist: 
Jennifer Munoz

Receptionist: 
Tina Dahl