Ta din munhälsa till nästa nivå - boka tid nu

Vi fortsätter höja ribban för svensk tandvård

Som tandvårdskedja har Aqua Dental sedan starten 2010 haft som mål att fortsätta driva utvecklingen framåt och förbättra tandvården i Sverige. Det är ett högt uppsatt mål som som vi ständigt strävar mot att uppnå. På vår resa står patienten alltid i fokus. 


Vi vill göra det omöjliga, det som ingen gjort förut. För att göra det måste vi lyfta blicken och ta inspiration av personer som går sin egen väg och befinner sig på en resa som liknar vår. Mondo är sinnebilden av det vi vill uppnå. Att våga gå sin egen väg, jobba hårt och flytta gränserna för vad som är möjligt.


Tillsammans med Mondo siktar vi högre än någonsin. Vi inspireras av de främsta för att ge dig det bästa.


Vi kommer under kampanjens gång att rulla ut spännande nyheter och exklusiva erbjudanden. Signa upp dig i formuläret för att ta del av kampanjerbjudanden här. 


För mig känns det som att Aqua Dental har samma mål som jag har. Vi vill vara bäst på allting som vi gör.”

- Armand "Mondo" Duplantis, världsrekordhållare i StavhoppBasundersökning

Regelbundna besök hos tandläkaren tillsammans med noggranna tandvårdsrutiner. Med årliga besök hos tandläkaren ger du dig de bästa förutsättningarna för en god munhälsa då tandläkaren får möjlighet att upptäcka och åtgärda eventuell problematik i tid innan besvär blir allt för stora. 

Akut tandvård 

Att drabbas av akuta besvär med tänderna kan vara oerhört påfrestande. Svår tandvärk, avslagna eller utslagna tänder och smärtsamma ilningar kan vara exempel på besvär som kräver akut vård. Det får inte att planera in akutproblematik därför avsätter vi tider varje dag för patienter i behov av akut tandvård. 

Tandimplantat 

På Aqua Dental kompletterar vi vår allmäntandvård med en omfattande specialistverksamhet. Här arbetar erfarna och kunniga specialisttandläkare inom i stort sätt alla odontologiska områden. Våra implantattandläkare sätter tusentals implantat årligen och den bästa garantin för en hållbar behandling är en erfaren tandläkare. Tandreglering med Invisalign

På Aqua Dental har vi ett stort fokus på tandreglering. Vi erbjuder bland annat tandreglering med den osynliga tandställningen Invisalign. Tandställningen är flexibel, smidig och kan korrigera de allra flesta bettfel. De individuellt framtagna och genomskinliga skenorna syns nästan inte och byts ut under behandlingensgång. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07.30 - 19.00

Fredag
07.30 - 16.30

Lördag - Söndag
08.00 - 16.00

Öppettiderna på våra olika kliniker kan variera, om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00.


Hitta hit

Våra kliniker ligger alltid centralt placerade du hittar oss i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Helsingborg, KarlstadÅre och Östersund

Vill du att vi ringer upp dig? 

Föredrar du att vi ringer upp dig? Fyll i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort. 

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.