Här skapas nya leenden dagligen

Välkommen till din tandläkare på Stureplan. Här på kliniken har vi ett brett utbud av tandvårdsbehandlingar och vi kan hjälpa dig med allt från förebyggande tandvård till estetiska behandlingar och specialisttandvård. Våra tandläkare på Aqua Dental har lång erfarenhet att av behandla patienter som lider av tandvårdsrädsla.

 

Vår målsättning är att erbjuda behandlingar av högsta kvalitet och att göra tandvården tillgänglig för alla. Vi vill vara en av Sveriges trevligaste tandvårdskedjor som genom passion, kvalitet och tillgänglighet får hjälpa dig till en god tandhälsa genom livet.

 

För tidsbokningar hänvisar vi till formuläret intill eller ring oss på 08-611 11 10 så kommer vi att hjälpa er.

 

Priser hos oss

På vår klinik på Stureplan arbetar tandläkare Clas Oscarsson. Han är en välrenommerad och en av Sveriges bästa tandläkare och du som väljer att behandlas av Clas utlovas en behandling av högsta kvalitet. Priset för en basundersökning är 1700 kronor. Självklart blir du informerad om ett uppskattat pris innan din behandling påbörjas.

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort för att boka in en tid.

"Våra tandläkare har stor erfarenhet och vana av att ta hand om tandvårdsrädda patienter"

- Clas Oscarsson, klinikchef och Leg. tandläkare Stureplan

Tandimplantat

Tandimplantat är ett sätt att ersätta skadade eller förlorade tänder. Behandlingen är omfattande, men utförs under lokalbedövning och är oftast helt smärtfri. Hos oss på Aqua Dental arbetar flertalet specialister uteslutande med tandimplantat. De gör att det finns mycket erfarenhet och stor kunskap att tillgå inför behandlingen.

Estetisk tandvård

Estetisk tandvård är den del av tandvården som fokuserar på tändernas utseende. Kanske vill du förändra tändernas utseende pågrund av missfärgningar, skador eller snedställningar. Våra tandläkare på Stureplan är nischade som i stort sett uteslutande arbetar med just estetiska behandlingar, som exempelvis tandblekning och skalfasader.

Allmäntandvård

Förebyggande tandvård är en viktig del av vårt arbete och Aqua Dental Stureplan arbetar för att göra tandvården allt mer tillgänglig. En basundersökning innebär att en tandläkare går igenom din mun och dina tänder. Behandlaren tittar efter synliga skador och en röntgenundersökning genomförs för att upptäcka problem som inte syns med blotta ögat. Med regelbundna besök hos tandvården ökar möjligheterna för en god tandhälsa.

Tandreglering

Som landets största privata aktör inom vuxenortodonti med flera tusen utförda behandlingar varje år kan Aqua Dental hjälpa dig. Här kan du behandlas med traditionella metoder som den klassiska "rälsen" eller mer innovativa metoder som avtagbara och genomskinliga skenor. Oavsett önskemål, orsak, ålder och individuella förutsättningar kan vi anpassa behandlingen efter dina behov för att uppnå bästa möjligha resultat.

Våra tandläkare på Stureplan

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (3)
  • Allmäntandläkare (1)
  • Tandhygienist (1)
  • Tandsköterska (1)
Amanda Serra

Tandhygienist

Clas Oscarsson

Allmäntandläkare

Ingalill Erlandsson

Tandsköterska

Öppettider och kontakt

Måndag, Tisdag, Torsdag
08:00 - 17:00

Onsdag
08:00 - 13:00

Fredag
09:00 - 15:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 08-611 11 10. Gäller det akut tandvård, vänligen ring 076-611 10 70.

Hitta hit

Aqua Dentals tandläkarklinik på Stureplan når du enklast via tunnelbanans röda linje och station Östermalmstorg. Om du kommer med buss är det enklast att stiga av på stationen Nybroplan.

Riddargatan 12 A
114 35 Stockholm
08 - 611 11 10

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.