Boka tid i Malmö


Aqua Dental Triangeln byter adress 


Kliniken vid Triangeln på Södra Förstadsgatan kommer från och med den 1 juli 2024 att byta adress.


Kliniken kommer tillfälligt att slås ihop med Aqua Dental Hansa och du hittar oss på Södra Promenaden 69A. 


Det kommer inte att bli någon större skillnad för dig som patient utan du kommer att träffa samma tandläkaren men på en ny adress. 


Har du några frågor är du välkommen att ringa till oss på 040 643 62 80.

Välkommen till kliniken vid Triangeln på Södra Förstadsgatan. Här på kliniken i Malmö kommer du att träffa våra duktiga tandläkare. Här kombinerar vi erfarna tandläkare med modern teknik och ett varmt bemötande. 

Basundersökning och tandhygienist

Noggranna tandvårdsrutiner hemma i kombination med regelbundna besök hos tandläkare och tandhygienist ger dig de bästa förutsättningarna för en god munhälsa livet ut. På så sätt får våra behandlare möjlighet att upptäcka och åtgärda små problem innan de hinner växa sig stora. 

Akut tandvård

Det är alltid jobbigt att drabbas av tandvärk eller smärta i munnen. Dessutom kommer akuta tandvårdsproblem aldrig lägligt. Vi på Aqua Dental vill erbjuda tandvård på dina villkor och finns här när du behöver oss. Vi har dagligen tider avsatta för att kunna hjälpa patienter med akuta besvär. Vi har dessutom tagit bort helg- och jourtaxan.

Ortodonti på Aqua Dental

Vi på Aqua Dental är stolta över att vara en av de största privata aktörerna inom tandreglering för vuxna. Vi justerar årligen mängder av bettfel med hjälp av olika tandregleringsmetoder. Bland annat erbjuder vi den klassiska rälsen eller den moderna avtagbara tandställningen Invisalign. 

Specialisttandvård

Som tandvårdskedja kan vi på Aqua Dental erbjuda en omfattande specialistverksamhet. Bland annat har vi specialisttandläkare inom: implantat, endodonti, parodontologi, oral protetik, käkkirurgi, pedodonti, bettfysiologi, ortodonti, odontologisk radiologi och orofacial medicin. 

Tandläkare vid Triangeln i Malmö

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (12)
  • Allmäntandläkare (4)
  • Tandhygienist (1)
  • Tandsköterska (7)
Anna-Bell Goedecke

Tandsköterska

Camila Vu

Allmäntandläkare

Elise Fritzson

Tandsköterska

Ewa Thenfors

Allmäntandläkare

Ida Odefey

Tandsköterska

Kristina Bosancic

Tandsköterska

Hitta hit

Det är enkelt att ta sig till kliniken på Södra Förstadsgatan 23 i Malmö. 

Södra Förstadsgatan 23
21 143 Malmö
040 - 69 02 550

Just nu!  

Kliniken på Södra Förstadsgatan 23 byter adress. Kliniker byter adress till Södra Promenaden 69A och ligger numera i Hansa


Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.