Snart finns vi på Södra Förstadsgatan i Malmö


Vill du boka tid när vi öppnar eller vill du ställa frågor? Fyll i nedanstående formulär så hör vi av oss när det är dags! 

Välkommen till kliniken på Södra Förstadsgatan 


På Södra Förstadsgatan 23 i Malmö ligger Aqua Dentals klinik. Här kan vi hjälpa dig med allt från årliga undersökningar till mer krävande specialisttandvård. 


Det är för oss viktigt att du aldrig känner att det är jobbigt eller komplicerat att gå till tandläkaren. Vi vill förändra tandvården och visa att den inte behöver se ut på ett sätt. 


Kom till oss på Södra Förstadsgatan, här kommer du få uppleva hållbara behandlingar och tandvård av högsta kvaltitet. Allt omgärdat av ett varmt och personligt bemötande. 


Varmt välkommen till din tandläkare på Södra Förstadsgatan 23 i Malmö. 

Snart finns vi på Södra Förstadsgatan 23 i Malmö. 

Välkommen till Södra Förstadsgatan. Här på kliniken i Malmö kommer du att träffa våra duktiga tandläkare. Här kombinerar vi erfarna tandläkare med modern teknik och ett varmt bemötande. 

Basundersökning och tandhygienist

Noggranna tandvårdsrutiner hemma i kombination med regelbundna besök hos tandläkare och tandhygienist ger dig de bästa förutsättningarna för en god munhälsa livet ut. På så sätt får våra behandlare möjlighet att upptäcka och åtgärda små problem innan de hinner växa sig stora. 

Akut tandvård

Det är alltid jobbigt att drabbas av tandvärk eller smärta i munnen. Dessutom kommer akuta tandvårdsproblem aldrig lägligt. Vi på Aqua Dental vill erbjuda tandvård på dina villkor och finns här när du behöver oss. Vi har dagligen tider avsatta för att kunna hjälpa patienter med akuta besvär. Vi har dessutom tagit bort helg- och jourtaxan.

Ortodonti på Aqua Dental

Vi på Aqua Dental är stolta över att vara en av de största privata aktörerna inom tandreglering för vuxna. Vi justerar årligen mängder av bettfel med hjälp av olika tandregleringsmetoder. Bland annat erbjuder vi den klassiska rälsen eller den moderna avtagbara tandställningen Invisalign. 

Specialisttandvård

Som tandvårdskedja kan vi på Aqua Dental erbjuda en omfattande specialistverksamhet. Bland annat har vi specialisttandläkare inom: implantat, endodonti, parodontologi, oral protetik, käkkirurgi, pedodonti, bettfysiologi, ortodonti, odontologisk radiologi och orofacial medicin. 

Hitta hit

Det är enkelt att ta sig till kliniken på Södra Förstadsgatan 23 i Malmö. 

Södra Förstadsgatan 23
21 143 Malmö
010 - 188 00 00

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.