Boka tid hos våra tandläkare i Sickla

Här hittar du din tandläkare i Sickla

Aqua Dental har två tandvårdskliniker i närheten av Sickla, en i Hammarbysjöstad och en i Nacka.

 

Din tandläkare i Sickla kan hjälpa dig oavsett problematik och erbjuder ett komplett tandvårdsutbud. Våra tandläkare i Sickla erbjuder allmäntandvård, akuttandvård och även ett brett utbud av specialisttandvård såväl som estetisk tandvård. Våra tandläkare i Sickla kombinerar erfarenhet med välbeprövade metoder för att kunna ge dig den bästa möjliga tandvården och kompromissar aldrig med värden som tillgänglighet, odontologisk kvalitet och personlig service.

 

Hos våra tandläkare i Sickla är vuxna såväl som barn välkomna och eftersom vi är anslutna till Försäkringskassan kan du lista ditt barn upp till 23 år hos oss för kostnadsfri tandvård.

 

Om du vill boka en tid hos våra tandläkare i Sickla hänvisar vi till vår onlinebokning. Om du föredrar det, går det även bra att ringa oss.

 

Nacka: 08 - 718 59 01

 

Hammarby Sjöstad: 08 - 121 35 258

 

Basundersökning

I en basundersökning hos din tandläkare i Sickla ingår en noggrann undersökning av dina tänder och din allmänna munhälsa. Våra tandläkare i Sickla kommer att leta efter synliga skador på dina tänder, karies, plack, tandsten och tecken på sjukdom i munhålan. Din tandläkare i Sickla kommer även att ta röntgenbilder för att upptäcka eventuell problematik som inte går att se med blotta ögat. Vi på Aqua Dental vill att fler ska gå på regelbundna besök hos tandläkaren. Regelbundna kontroller ger din tandläkare möjlighet att upptäcka eventuell problematik innan tillståndet blir för omfattande.

Akut tandvård

Det går inte att planera inför ett akutbesök och om du har drabbats av akut problematik som tandvärk eller om du har slagit ut en tand är det viktigt att få vård fort. Därför har våra tandläkare i Sickla dagligen avsatta tider för patienter med akut problematik. Vi på Aqua Dental kan hjälpa dig utan långa väntetider och har även slopat den traditionella jour- och helgtaxan vilket innebär att ett besök hos oss kostar lika mycket på en tisdag som på en lördag, alla tider på dygnet. Vänta inte med att besöka din tandläkare i Sickla om du är i behov av akut tandvård.

Specialisttandvård

Utöver allmäntandvård och akut tandvård erbjuder även våra tandläkare i Sickla specialisttandvård. Hos våra tandläkare i Sickla hittar du specialister inom bettfysiologi, oral protetik, parodontologi, ortodonti och oral kirurgi. Det innebär att din tandläkare i Sickla kan hjälpa dig oavsett problematik.

Tandreglering

Aqua Dental är i dag Sveriges största aktör inom vuxenortodonti och genomför årligen tusentals tandregleringsbehandlingar. Våra tandläkare i Sickla arbetar med alla typer av tandställningar, från den traditionella rälsen till genomskinliga avtagbara skenor som Invisalign. Det är aldrig försent att skaffa en tandställning och korrigera ditt bett och dina tänders utseende. Våra tandläkare i Sickla kan hjälpa dig oavsett bettproblematik.

Tandimplantat

Tandimplantat är en effektiv metod för att ersätta förlorade tänder. Tandimplantat ersätter din naturliga tandrot och resultat kan vara livslångt. Tandimplantat återställer både dina tänders utseende och funktion. Bland våra tandläkare i Sickla finns några av Sveriges främsta specialister inom tandimplantat. Därför kan du alltid känna dig trygg om du genomgår en tandimplantatsbehandling hos våra tandläkare i Sickla.

Estetisk tandvård

på Aqua Dental återskapar vi årligen tusentals leenden vilket innebär våra tandläkare i Sickla kan hjälpa dig om du har spruckna, missfärgade eller gula tänder som du vill täcka eller korrigera. Flera av våra tandläkare i Sickla har lång erfarenhet inom estetisk tandvård och erbjuder bland annat behandlingar så som tandblekning och skalfasader.

Öppettider 

Kliniken i Hammarby Sjöstad:

Måndag 
07:30 - 17:00

Tisdag - Onsdag
07:30 - 19:30

Torsdag - Fredag
07:30 - 16:00

Lördag - Söndag
08:30 - 13:30

Kliniken har endast helgöppet jämna veckor. Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

 

Kliniken i Nacka:

Måndag - Torsdag

07:00 - 19:00

Fredag

07:00 - 16:00

Lördag

09:00 - 14:00

 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon. 

Hammarby Sjöstad: 08 - 121 35 258

Nacka: 08 - 718 59 01

Hitta hit

Kliniken i Hammarby Sjöstad ligger på Lugnets Allé 10. Hit kommer du enklast genom att ta tvärbanan till Sickla Kaj.

Aqua Dental Hammarby Sjöstad
Lugnets Allé 10 
120 66 Stockholm


Kliniken i Nacka tillhör Nacka Forum Hlth och ligger på våning 5 i Novum-huset.

Aqua Dental Nacka
Forumvägen 32 
131 53 Nacka

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.