Lediga tider på Östermalmstorg

Erfarna och kunniga tandläkare på Östermalmstorg

På Sturegatan 48 hittar du din tandläkare på Östermalmstorg. Våra tandläkare på Östermalmstorg erbjuder allmäntandvård samt akut tandvård men är även en av våra större kliniker inom estetiska tandvård. Din tandläkare på Östermalmstorg kombinerar erfarenhet med välbeprövade metoder för att kunna ge dig den bästa möjliga tandvården och hjälpa dig värna om din tandhälsa. Aqua Dentals målsättning är att tillgängliggöra tandvård och få fler personer att regelbundet gå till tandläkaren. Med regelbundna kontroller får din tandläkare på Östermalmstorg möjlighet att upptäcka eventuell problematik innan tillståndet blir för omfattande och kräver kostsamma behandlingar.

För tidbokning hos våra tandläkare på Östermalmstorg hänvisar vi till vår onlinebokning. Det går även bra att ringa till kliniken på 08 121 35 257

”Jag tror att våra patienter återkommer mycket tack vare våra tandläkares omtanke och vilja att alltid göra det lilla extra.”

- Jan Noah, klinikchef och leg. tandläkare på Östermalmstorg

Basundersökning

Under en basundersökning kontrollerar din tandläkare på Östermalmstorg din allmänna mun- och tandhälsa. Din tandläkare på Östermalmstorg kommer att leta efter synliga skador, karies, plack, tandsten, förändring på slemhinnorna och sjukdomar i munhålan. Röntgenbilder kommer även att tas för att kunna upptäcka eventuella problem som inte går att se med blotta ögat. Din tandläkare på Östermalmstorg kommer hålla dig uppdaterad under undersökningens gång och inga ingrepp eller behandlingar kommer påbörjas utan din vetskap.

Akut tandvård

Om du slagit ut en tand eller drabbats av tandvärk är det viktigt att få vård snabbt. Därför har våra tandläkare på Östermalmstorg dagligen reserverade tider för akuta fall och de gör alltid allt de kan för att kunna ta emot dig så fort som möjligt. Om det behövs, hjälper vi dig att få tid på någon av våra närliggande kliniker om du kan få hjälp snabbare där. Vi på Aqua Dental har även slopat den traditionella helgtaxan vilket innebär att ett besök hos oss kostar lika mycket alla dagar i veckan, alla tider på dygnet.

Tandimplantat

Om du behöver ersätta förlorade tänder är oftast tandimplantat en lämplig behandling. En behandling med tandimplantat är nästan alltid helt smärtfri och återställer dina tänders funktion såväl som deras utseende. Flera av våra tandläkare på Östermalmstorg är specialiserade på just tandimplantat vilket innebär att det finns enorm kunskap och erfarenhet kring behandlingen.

Tandreglering

Vi på Aqua Dental återskapar årligen tusentals leenden och är i dag landet största privata aktör inom vuxenortodonti. Din tandläkare på Östermalmstorg kan hjälpa dig oavsett bettproblematik och bettfel och våra tandläkare på Östermalmstorg genomför behandlingar med tandställning oavsett om behandlingen är av estetiska eller funktionella skäl. Våra tandläkare på Östermalmstorg arbetar med alla typer av tandställningar och kan korrigera dina tänder med allt från den traditionella rälsen till mer diskreta alternativ som Invisalign och Incognito.

Estetisk tandvård

Flera av våra tandläkare på Östermalmstorg har lång erfarenhet av estetiska behandlingar. Estetisk tandvård fokuserar på tändernas utseende och om du vill korrigera eller täcka missfärgade, sneda eller gula tänder kan en estetisk behandling vara lämplig för dig. Våra tandläkare på Östermalmstorg erbjuder bland annat behandlingar med skalfasader och tandblekning. Din tandläkare på Östermalmstorg hjälper dig att hitta den behandling som passar dina behov och förutsättningar bäst.

Öppettider 

Måndag 
07:00 - 18:30

Tisdag
07:00 - 20:00

Onsdag
07:00 - 18:30

Torsdag - Fredag
07:00 - 15:00

Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 08 - 121 352 57.

Hitta hit

Vår tandläkarklinik på Östermalmstorg ligger på Sturegatan 48. Hit kommer du enklast med tunnelbana. Ta röda linjen och gå av vid Stadion. 

Aqua Dental - Tandläkare Östermalmstorg
Sturegatan 48 
114 36 Stockholm

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.