Vänta inte: Boka en tid direkt

Här hittar du din tandläkare på Sveavägen i Stockholm 

Aqua Dental har två kliniker nära Sveavägen. Vår största klinik på Vasagatan 12 och vår specialistklinik på Saltmätargatan 22. Våra tandläkare på Sveavägen erbjuder förebyggande- och allmäntandvård, akut tandvård samt specialisttandvård och ett stort utbud av estetiska behandlingar.

 

På specialistkliniken har vi samlat alla våra specialisttandläkare i Stockholm och där kan du träffa några av Sveriges främsta specialisttandläkare inom tandreglering, tandersättning och rotbehandling. På vår största klinik på Vasagatan 12 erbjuds specialisttandvård såväl som ett brett utbud av estetiska behandlingar. Våra tandläkare på Sveavägen kan därmed hjälp dig oavsett problematik och strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga tandvården.

 

Vi på Aqua Dental vill göra tandvården mer tillgänglig och få fler personer att regelbundet gå till tandläkaren. Därför har vi slopat den traditionella jour- och helgtaxan så ett besök hos oss kostar lika mycket en tisdag som en lördag alla tider på dygnet.

 

Om du vill boka en tid hos en av våra tandläkare på Sveavägen hänvisar vi till vår onlinebokning. Det går även bra att ringa oss på:


Vasagatan08 - 410 04 011.

Specialistkliniken08 - 121 39 595.

"Här har vi gett ordet tillgänglighet en helt ny dimension". 

- Marcia Lindberg, klinikchef Aqua Dental Vasagatan

Allmäntandvård

Inom allmäntandvården ingår bland annat den årlig basundersökningen där din tandläkare kontrollerar din mun- och tandhälsa och dina tänder och tandkött. Din tandläkare på Sveavägen kommer att ta röntgenbilder och titta efter synliga skador, tecken på karies och sjukdomar i munhålan. Vi på Aqua Dental vill få fler personer att regelbundet gå till tandläkaren. Med regelbundna tandläkarbesök får våra tandläkare på Sveavägen möjlighet att upptäcka eventuell problematik innan den blir för omfattande.

Akut tandvård

Har du drabbats av akut tandvärk, ilningar eller skadat en tand? Då kan du vara i behov av akut tandvård. Våra tandläkare på Sveavägen vet att akuta besvär måste behandlas snabbt och därför har din tandläkare på Sveavägen dagligen avsatta tider för att kunna ta emot dig som patient med akuta problem. Vänta inte med ditt akutbesök.

Tandimplantat

Tandimplantat är en effektiv metod för att ersätta förlorade eller skadade tänder. Tandimplantat är en långsiktig hållbar lösning som återställer dina tänders funktion såväl som utseende. Flera av våra tandläkare på Sveavägen är specialiserade på tandimplantat och arbetar nästan uteslutande med implantatbehandlingar. Vi på Aqua Dental återskapar årligen tusentals leenden och flera av våra tandläkare på Sveavägen besitter enorm kunskap och erfarenhet kring tandimplantatsbehandlingar.

Tandreglering

Aqua Dental är i dag Sveriges största privata aktör inom vuxenortodonti och genomför årligen tusentalstandregleringsbehandlingar. Våra tandläkare på Sveavägen bedriver en omfattande specialistverksamhet inom tandreglering och din tandläkare på Sveavägen kan hjälpa dig oavsett bettproblematik och behov. Våra tandläkare på Sveavägen arbetar med alla typer av tandställningar som exempelvis den traditionella rälsen och genomskinliga avtagbara skenor som Invisalign.

Specialisttandvård

Våra tandläkare på Sveavägen bedriver även en omfattande specialistverksamhet för att kunna hjälpa dig med särskilda behov. På specialistkliniken arbetar några av Sveriges främsta specialisttandläkare inom ortodonti, oral protetik, rotbehandling och parodontologi. Din tandläkare på Sveavägen kan därmed hjälpa dig oavsett problematik – utan långa väntetider.

Estetisk tandvård

Har du missfärgade, sneda eller gula tänder? Då kan estetisk tandvård passa dig. Estetisk tandvård fokuserar på tändernas utseende och är till för dig som vill förändra ditt leende. Våra tandläkare på Sveavägen erbjuder flera typer av estetiska behandlingar har stor erfarenhet av estetiska behandlingar. Våra tandläkare på Sveavägen arbetar exempelvis med behandlingar som skalfasader och tandblekning.

Öppettider

Kliniken på Vasagatan 12: 

Måndag - Torsdag
07:00 - 20:00

Fredag
07:00 - 17:00

Lördag - Söndag
09:00 - 16:00

Kliniken på Saltmätargatan 22

Måndag, Tisdag, Torsdag

07:30 - 17:00

Onsdag

07:30 - 19:00

Fredag

07:30 - 16:00

 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00

Under röda dagar, högtider och semesterperioder kan klinikernas öppettider variera. Du är alltid välkommen att titta förbi men för att vara på den säkra sidan är det bra att alltid kontakta kliniken först. Om de inte svarar på plats, kontakta vårt servicecenter på 010 - 188 00 00. 

Hitta till våra tandläkare på Sveavägen

Kliniken på Vasagatan ligger ett stenkast från Stockholms centralstation. Hit kommer du enklast med tunnelbana eller pendeltåg till T-centralen. Sedan promenerar du Vasagatan ner mot korsningen Vattugatan.

Aqua Dental Express
Vasagatan 12 
111 20 Stockholm


Du kommer till specialistkliniken via entrén på Saltmätargatan 22. Det smidigaste sättet att ta sig till kliniken är att tunnelbanan. Då tar du gröna linjen till Rådmansgatan och sedan uppgång mot Tegnérgatan. Om du hellre åker buss är närmsta stationen Handelshögskolan.

Aqua Dental Specialistkliniken

Saltmätargatan 22

113 59 Stockholm

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.