Lediga tider hos din tandläkare på Sturegatan

Erfarna tandläkare på Sturegatan

Våra tandläkare på Sturegatan erbjuder ett brett utbud av behandlingar inom bland annat allmäntandvård, estetisk tandvårdakut tandvård och specialisttandvård för hela familjen. Klikniken på Sturegatan är även en av Aqua Dentals större kliniker i Stockholm när det gäller estetiska behandlingar. Din tandläkare på Sturegatan kan hjälpa dig oavsettt problematik och dessutom har våra tandläkare på Sturegatan lång erfarenhet av att bemöta och behandla tandvårdsrädda patienter. 


Våra tandläkare på Sturegatan kombinerar erfarenhet med beprövade metoder för att kunna ge dig den bästa möjliga tandvården och kompromissar aldrig med värden som tillgänglighet, odontologisk kvalitet och personlig service. För tidbokning hos våra tandläkare på Sturegatan hänvisar vi till vår onlinebokning. Det går också bra att ringa oss på 08 121 35 257.

”Jag tror att våra patienter återkommer mycket tack vare våra tandläkares omtanke och vilja att alltid göra det lilla extra.”

- Jan Noah, klinikchef och leg. tandläkare på Sturegatan

Allmäntandvård

Inom allmäntandvård ingår bland annat den årlig basundersökningen där din tandläkare på Sturegatan kontrollerar din allmänna munhälsa. Din tandläkare på Sturegatan kommer att leta efter eventuella skador, början till karies, plack, sjukdomar i munhålan eller förändrade slemhinnor. I priset ingår även fyra röntgenbilder för upptäcka eventuella problem som inte kan ses med blotta ögat. Din tandläkare på Sturegatan kommer hålla dig informerad under undersökningens gång och kommer aldrig påbörja eventuella ingrepp eller behandlingar utan ditt godkännande.

Akut tandvård

Tandvärk och andra akuta besvär kan du aldrig planera inför, men det kan vi! Våra tandläkare på Sturegatan reserverar flera tider varje dag för akuta fall och gör alltid allt de kan för att kunna ta emot dig med kort varsel. Om det behövs, hjälper vi dig att få tid på någon av våra närliggande kliniker om du kan få hjälp snabbare där. Vi på Aqua Dental har även slopat den traditionella jour- och helgtaxan vilket innebär att ett besök hos oss kostar lika mycket, alla dagar i veckan. 

Tandvårdsrädsla

Tandvårdsrädsla är nog betydligt vanligare än vad de flesta tror. Att tala om sin tandvårdsrädsla är ett av de viktigaste stegen i hanteringen av den. Då slipper du både kämpa emot dina känslor i onödan och våra tandläkare på Sturegatan kan även avsätta lite extra tid för dig och planera ditt besök därefter. Om du känner ett obehag inför ditt tandläkarbesök känns det kanske tryggt att veta att våra tandläkare på Sturegatan har lång erfarenhet av att bemöta och behandla tandvårdsrädda patienter.

Tandreglering

Aqua Dental är landets största privata aktör inom vuxenortodonti med flera tusen utförda behandlingar varje år. Hos våra tandläkare på Sturegatan kan du bli behandlad med både synliga och osynliga alternativ, från den traditionella rälsen till mer diskreta alternativ som Invisalign. Våra tandläkare på Sturegatan kan hjälpa dig oavsett bettproblematik och med hjälp av digital planering kan din tandläkare på Sturegatan anpassa och justera behandlingen efter dina specifika önskemål och ändamål. Självklart hjälper vi dig att hitta den tandregleringsmetod som kommer ge dig bäst resultat.

Tandimplantat

Tandimplantat är en säker och väletablerad metod för att ersätta skadade eller förlorade tänder. Behandlingen är i de allra flesta fallen helt smärtfri och kan utföras under vanlig lokalbedövning. Flera av våra tandläkare på Sturegatan är specialiserade och nischade just på tandimplantat, vilket innebär att det finns en enorm kunskap och erfarenhet kring behandlingen.

Estetisk tandvård

Den estetiska tandvården finns för dig som vill ändra på dina tänders utseende, kanske för att de är skadade, missfärgade eller sneda. Flera av våra tandläkare på Sturegatan är nischade inom området och arbetar exempelvis med behandlingar som tandblekning och skalfasader. Vilken behandling som passar dig bäst kan ibland vara svårt att veta, men din tandläkare på Sturegatan vägleder dig. 

Öppettider 

Måndag 
07:00 - 18:30

Tisdag
07:00 - 20:00

Onsdag
07:00 - 18:30

Torsdag - Fredag
07:00 - 15:00

Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 08 - 121 352 57.

Hitta hit

Kliniken ligger på Sturegatan 48 på Östermalm. Hit kommer du enklast via tunnelbanan och gå då av vid Stadion.

Aqua Dental - Tandläkare Sturegatan
Sturegatan 48 
114 36 Stockholm

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.