Vita tänder och ett fräscht och friskt leende är något som de allra flesta vill ha. En tandblekning hos oss kan snabbt, enkelt och skonsamt hjälpa dig att få ett nytt fräscht leende. På Aqua Dental erbjuder vi våra patienter både tandblekning på klinik och hemblekning.

Genom en enkel behandling kan du på bara några timmar bli av med missfärgningar som du länge har velat bli av med. Vi på Aqua Dental utför både tandblekning på våra kliniker samt tillhandahåller kit för tandblekning hemma. Vid enklare missfärgningar erbjuder vi även alternativet saltblästring. Läs mer om våra tandblekningsmetoder och saltblästring nedan.

Våra metoder. Vilken passar dig?

1. Tandblekning med Brilliant Smile på klinik

 • Effektivt och snabbt resultat

 • Blekningstid ca två timmar

 • Pris: 3 500 kr inklusive material

2. Klinikblekning med Brilliant Smile kompletterad med hemblekning i skena

 • Tandblekning med UV-lampa på kliniken, se information ovan

 • Påföljande hemmabehandling med hjälp av blekskenor och blekgel

 • Pris: 4 900 kr inklusive material

3. Hemblekning Brilliant Smile eller Opalescence – med skena

 • Tandblekning med individuellt utformade blekskenor och blekgel

 • Behandlingstid sex till åtta dagar 

 • Pris: 2 900 kr

4. Brilliant Smile Teeth Whitening Strips

 • Tandblekning som görs hemma 

 • Snabbt och effektivt resultat

 • Pris: 1495 kr inklusive undersökning

5. Saltblästring

 • För enklare missfärgningar

 • Snabbt resultat

Vill du bleka tänderna, eller har några frågor?

Fyll i formuläret nedan så ringer vi upp dig inom kort.

Innan behandlingen

Vem längtar inte efter ett vitare och fräschare leende? Kanske har du en stor dag framför dig och vill ge ditt leende ett extra lyft? Har du kanske slutat röka eller snusa och vill ge dig själv en tandblekning som belöning? Eller så närmar sig en storhelg med mycket festligheter och du vill känna dig fin på säsongens kalas. Oavsett varför du bleker dina tänder så kommer ditt vita leende både märkas och kännas fräscht!

Innan tandblekning rekommenderar vi en undersökning för att kontrollera om du har eventuella hål (en undersökning månste ha gjort inom sex månader, klicka här för att boka en undersökning). Det är också viktigt att tandköttet är friskt innan tandblekning. Ett friskt tandkött minskar irritationer under och efter tandblekning. Ilningar och isningar kan normalt uppstå vid behandling men dessa är övergående och brukar normalt försvinna dagen efter. För att lindra besvären kan du skölja med fluor och använda en tandkräm mot ilningar.

Tandblekningen påverkar inte plast- eller porslinslagningar, kronor eller fasader – endast den naturliga tandytan är mottaglig för substansen i blekgelen. 

Tandblekningens resultat påverkas av tandens ursprungliga färgnyans och vilken typ av eventuella missfärgningar man har samt hur länge de suttit. Tandblekningens hållbarhet är beroende av faktorer som hur väl du sköter dina tänder efter blekningen men även tjockleken på emaljen samt dina personliga kost-, nikotin- och läkemedelsvanor. En tandblekning håller i ett eller ett par år.

Dela upp betalningen med Klarna

Aqua Dental har tillsammans med Klarna tagit fram en helt ny betalningsmöjlighet. Du kan nu välja själv hur du vill betala din tandvård. Antingen kan du välja att betala direkt, via faktura eller fördelaktigt dela upp betalningen på längre tid. Väljer du att betala med faktura inom fjorton dagar är det kostnadsfritt.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter - Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Ingen märkte att jag hade tandställning

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han. När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer