Nu kommer Aqua Dental till Farsta, och med oss har vi tandvård som den ska vara. Självklart ska det firas med buller och bång. Kanske är det du som får kostnadsfria tandläkarbesök livet ut?

 

På Aqua Dental arbetar vi för att den kvalitativa tandvården ska vara tillgänglig för alla. Vi vill bland annat visa hur tandvård kan vara. Hos oss är det mer än ett nödvändigt ont, och vår dröm är att du en dag kommer att längta till att besöka tandläkaren. Nu firar vi vår ankomst genom att tävla ut kostnadsfria tandläkarbesök, livet ut.


Så tävlar du

För att fira att vi snart slår upp dörrarna till vår klinik i Farsta kommer tio personer att vinna kostnadsfria tandläkarbesök* livet ut.

Alla som bokar en basundersökning på vår nya klinik eller listar sig hos oss innan 31 maj är med i utlottningen av priset. Fyll i formuläret så ringer vi upp dig för att boka en tid eller hjälpa dig med listningen.


*Priset berättigar vinnaren 1500 kronor per år att nyttja på kliniken i Farsta. Rabatten kan ej sparas mellan år eller överlåtas till annan person. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. För att vi ska kunna se din anmälan krävs det att du fyller i formuläret. Bokning via hemsidan eller telefon är alltså inte giltigt för att delta i tävlingen.

Fyll i dina uppgifter nedan hör vi av oss till dig för att boka tid eller lista dig.

Varför Aqua Dental?

Vi på Aqua Dental arbetar för att förändra tandvården. Dina besök hos oss ska vara både roliga och smidiga, och framför allt ske på dina villkor. Här arbetar några av landets främsta behandlare och tillsammans sitter vi på lång erfarenhet inom näst intill varje odontologiskt område.

Vi tror på långsiktighet

Trots att vi gillar att träffa dig som patient arbetar vi för att du inte ska behöva träffa oss allt för ofta. Vi arbetar därför långsiktigt med förebyggande åtgärder. Det minskar både på dina återbesök hos oss samt besparar dig extra kostnader.

Välkommen familjen!

Hela familjen är välkommen att besöka våra kliniker. Standarden för vår munhälsa sätts ofta i tidigt ålder och därför tror vi på kvalitativ tandvård och goda rutiner från dag ett. Vi hjälper dig och din familj - för en god munhälsa, livet ut.

Nytt leende från 300 kr/mån

Vi vill att alla ska ha råd med kvalitativ tandvård. Därför har vi tagit fram ett betalningspaket via Resurs Bank där du kan betala från 300 kr/mån. Vi står för räntan på din avbetalning, som dessutom inte har någon bindningstid. Det innebär att du kan göra din slutbetalning när du vill.

Specialister på tandvårdsrädsla

Hos oss får du träffa några av Sveriges främsta och mest erfarna tandläkare inom tandvårdsrädsla. Vi bedriver Narkoskliniken, Sveriges största tandvårdsklinik för tandvårdsrädsla. Här han du behandlas med narkos, lustgas och psykoterapi.

Varje år återskapar vi över 1000 nya leenden. Hos oss är du med andra ord i trygga händer.