Du hittar din tandläkare i Hammarby Sjöstad på i utkanten av Södermalm på Lugnets Allé 10. Sjöstadskliniken erbjuder allmän tandvård, tandestetik och tandhygien men är även vår specialistklinik inom käkkirurgi, tandimplantat och protetik. På kliniken i Hammarby Sjöstad kan vi alltså erbjuda allt från enklare tandundersökningar till avancerade ingrepp som tandproteser och tandimplantat för att ersätta förlorade eller allvarligt skadade tänder. Därför är kliniken också utrustad med bland annat 3D-röntgen för de mest avancerade tandkirurgiska ingreppen.

Tandläkare med expertis

På Aqua Dental står kvalitet och komfort alltid i fokus och för att kunna uppnå vårt mål, att du alltid ska få bästa möjliga upplevelse hos oss, så kombinerar vi den absolut bästa patientkomforten med extremt kunniga tandläkare. 

Tydligt kvalitetsarbete

Vi på Aqua Dental har nu som målsättning att kunna erbjuda den bästa och tryggaste tandvård. Louise Hägglund ansvarar för odontologi- och patientsäkerhetsfrågor. Hon arbetar tillsammans med kvalitetsansvarige Jan Ekenbäck och några seniora tandläkare från respektive klinik med att säkra kvaliteten i vårt arbete och utveckla vår tandvård. 

Varmt välkommen till din tandläkare i Hammarby Sjöstad

Var det länge sen du var hos tandläkaren? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett generöst erbjudande


Kliniken i Hammarby Sjöstad ligger på Lugnets Allé 10. Hit kommer du enklast genom att ta tvärbanan till Sickla Kaj. Om du söker för akut tandvård så har vi alltid tider hos någon av våra kliniker. Vi är anslutna till Försäkringskassan och du kommer i kontakt med oss på telefon 020-20 20 80 eller hammarbysjostad@aquadental.se.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Lugnets Allé 10,
120 66 Stockholm
020 20 20 80
hammarbysjostad@aquadental.se 

Besök oss på Facebook

Personal:

Specialisttandläkare

Payam Farzad

Tandläkare

Anna-Karin Holm Udvardy
Malin Linder
Catharina Runeskär
Birgitta Dahlgren
Reza Setayesh

Tandhygienist

Zaruhi Hällqvist Grigorian
Bahareh Hosseini