I Hammarby Sjöstad i utkanten av Södermalm på Lugnets Allé 10 ligger Aqua Dentals klinik i Hammarby Sjöstad. Sjöstadskliniken erbjuder allmän tandvård, tandestetik och tandhygien men är även vår specialistklinik inom käkkirurgi, tandimplantat och protetik. På kliniken i Hammarby Sjöstad kan vi alltså erbjuda allt från enklare tandundersökningar till avancerade ingrepp som tandproteser och tandimplantat för att ersätta förlorade eller allvarligt skadade tänder. Därför är kliniken också utrustad med bland annat 3D-röntgen för de mest avancerade tandkirurgiska ingreppen.

Tandläkare med expertis

På Aqua Dental står kvalitet och komfort alltid i fokus och för att kunna uppnå vårt mål, att du alltid ska få bästa möjliga upplevelse hos oss, så kombinerar vi den absolut bästa patientkomforten med extremt kunniga tandläkare. Exempelvis arbetar några av Sveriges främsta specialister inom käkkirurgi och implantatbehandlingar; övertandläkaren och specialisten inom käkkirurgi Måns Jungner, övertandläkaren och specialisten inom protetik/tandimplantat Amer Hot och övertandläkaren och specialisten på käkkirurgi Payam Farzad, på Aqua Dental. Sedan december 2015 arbetar också tandläkaren Maria Lagervall på kliniken i Hammarby Sjöstad. Hon är specialist på parodontologi (tandlossningssjukdomar) och implantat och har länge utbildat, forskat och arbetat klinikst inom dessa ämnen.

Denna expertis, tillsammans med vårt ständiga fokus på kvalitet och patientkomfort, gör att vi på vår klinik i Hammarby Sjöstad kan erbjuda otroligt trygga och effektiva behandlingar inom till exempel tandimplantat och käkkirurgi.

– För oss handlar kvalitet om kompetens och erfarenhet hos våra tandläkare och tandhygienister. Kvalitet handlar om genomtänkta behandlingsplaner. Kvalitet handlar om nära samarbete med rätt leverantörer. Kvalitet handlar om trygghet, berättar Amer Hot, som förutom att vara specialist inom oral protetik och tandimplantat också är Aqua Dentals VD.

Precis som våra andra två kliniker arbetar även Sjöstadskliniken med den nya tidens tandställning – Inman Aligner. En tandställning som gör att du undviker den traditionella ”tågrälsen”! Denna teknik har revolutionerat uppfattningen om tandställningen och möjliggör ett nytt bett och leende på bara 6–16 veckor.

Boka en tid i dag!

Tack! Ditt meddelande har skickats och vi kommer att kontakta dig inom kort.

Våra öppettider är:

Måndag – Torsdag: 07:00 – 20:00
Fredag: 07.00–15.00
Lördag - Söndag: 08.30–14.00, med drop-in från 10.00.

Om du söker för akut tandvård så har vi alltid tider hos någon av våra kliniker. Vi är anslutna till Försäkringskassan och du kommer i kontakt med oss på telefon 020-20 20 80 eller hammarbysjostad@aquadental.se.

Varmt välkommen hälsar vi på Aqua Dental i Hammarby Sjöstad/Södermalm!

Besöksadress

Lugnets Allé 10,
120 66 Stockholm
020 20 20 80
hammarbysjostad@aquadental.se 

Besök oss på Facebook

Personal:

Specialist inom protetik:

Amer Hot

Alireza Badii

Specialist käkkirurgi:

Payam Farzad

Specialisttandläkare, parodontologi och implantatkirurgi:

Maria Lagervall

Specialisttandläkare, oral protetik och estetik:

Ali Salehi

Allmäntandläkare:

Reza Setayesh

Birgitta Dahlgren

Tandhygienist:

Annika Sandberg

Tandhygienist/Receptionist samt jobbar med botox/fillers:

Bahareh Hosseini