Under sommaren 2019 kommer Aqua Dental att öppna en ny klinik. Centralt belägen i närheten av Odenplan kommer du att hitta din tandläkare i Vasastan. Det är en stor och helt nybyggd klinik som kommer att utrustas med den senaste och mest moderna tekniken. 

Här kommer vi att erbjuda allmäntandvård och tandhygien men även ortodonti. Kliniken kommer precis som Aqua Dentals andra kliniker att inredas med patienterna i åtanke, här ska du känna dig trygg och lugn. På kliniken i Vasastan kommer du att mötas av allt det som kännetecknar Aqua Dental: Passion, kvalitet och tillgänglighet. Aqua Dentals målsättning är att kunna erbjuda patienterna Sveriges bästa och tryggaste tandvård och därför bedrivs arbetet på våra kliniker med ett stort fokus på kvalitet. Det genomsyrar allt vårt arbete från det att du bokar din tid och kliver in på klinken tills dess att din behandling är avslutad. 

Vi har utrustats med den modernaste tekniken och tillsammans med personalens kompetens, långa erfarenhet och professionella yrkeskunnande är det den bästa grundstenen för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt när du besöker oss. Kliniken kommer att öppna under första halvan av 2019.

Välkommen till din tandläkare i Vasastan. 


Välkommen till Aqua Dentals nya klinik och din tandläkare i Vasastan. Kliniken kommer att öppna 2019 men om du registrerar dig nu kommer vi att kontakta dig med ett erbjudande så fort vi slår upp portarna. 

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.