På den anrika Sturegatan, ett stenkast från Stureplan i hjärtat av Östermalm, ligger Aqua Dentals vackra tandläkarklinik. Kliniken erbjuder ett brett utbud av behandlingar och undersökningar inom allmän tandvård och tandhygien men är dessutom vår specialistklinik när det gäller estetisk tandvård. På vår klinik på Östermalm hittar du de främsta och mest erfarna välrenommerade tandläkarna.

Precis som på våra andra Stockholmskliniker bedrivs arbetet här med ett stort fokus på kvalitet i allt vi gör, från bemötande till behandlingar. Vårt mål är att ge våra patienter den bästa möjliga upplevelsen av sina tandläkarbesök. Vi är därför utrustade med den allra modernaste tekniken och tillsammans med våra tandläkares professionella yrkeskunnande är det den bästa grunden för att du ska få en så behaglig upplevelse som möjligt hos oss.

– För oss handlar kvalitet om kompetens och erfarenhet hos våra tandläkare och tandhygienister. Kvalitet handlar om genomtänkta behandlingsplaner. Kvalitet handlar om nära samarbete med rätt leverantörer. Kvalitet handlar om trygghet, berättar Amer Hot, övertandläkare och specialist inom protetik/tandimplantat.

Tandläkare med expertis inom tandreglering

Förutom traditionella tandställningar erbjuder Aqua Dental även ett flertal nya och revolutionernade metoder för tandreglering, bland annat Inman Aligner. Detta är en avtagbar tandställning som gör att du undviker den traditionella ”tågrälsen”! Denna teknik har revolutionerat uppfattningen om tandställningen och den möjliggör ett nytt bett och leende på bara 6–16 veckor. Dessutom erbjuder vi tandställningen Incognito som till skillnad från klassiska tandställningar fästs på tandradens baksida och därför är helt osynlig utifrån, ett populärt val för personer med yrken i offentligheten. Utöver dessa tandställningar erbjuder vi en mängd andra metoder för tandreglering, allt för att kunna skapa en individuellt utformad lösning för dig.

För oss på Aqua Dental är alltid patientens komfort och välbefinnande i fokus och vår Östermalmsklinik är utformad för att ge dig en så bekväm och angenäm upplevelse som möjligt.

Kliniken hittar du på Sturegatan 48. Vi är anslutna till Försäkringskassan  och du kommer i kontakt med oss på telefon 020-20 20 80 eller ostermalm@aquadental.se.

Om du söker för akut tandvård så har vi alltid tider hos någon av våra kliniker.

Varmt välkommen hälsar vi på Aqua Dental på Östermalm!

Boka tid i dag!

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Sturegatan 48,
114 36, Stockholm
020 20 20 80
ostermalm@aquadental.se 

Besök oss på Facebook

Våra öppettider är:

Måndag – Torsdag: 07.00–20.00
Fredag: 07.00–15.00
Lördag - Söndag: 08.30–14.00, med drop-in från 10.00.

Personal:

Specialist inom protetik:

Amer Hot

Tandläkare

Gun Norberg

Allmäntandläkare, specialist på estetisk tandvård

Alexander Aresdahl

Tandläkare:

Sven Öqvist,

Victoria Galic

Tandregleringsspecialist:

Emina Cirgic

Ortodontiassistent:

Frida Viklund

Tandhygienist:

Pia Ekman,

Ewa Carlsson,

Charlie Nayeri

Receptionist/tandsköterska,

Christina Gripenberg,

Tim Englund,

Arthur Artlock