Din tandläkare på Östermalm ligger på Sturegatan, endast ett stenkast från Stureplan. Kliniken erbjuder ett brett utbud av behandlingar och undersökningar inom allmäntandvård och tandhygien men är dessutom vår specialistklinik när det gäller estetisk tandvård. Nu tar vi emot och listar barn på kliniken på Sturegatan. 

Just nu: Få din första undersökning för endast 450 kronor 

För dig som inte besökt oss tidigare erbjuder vi fram till och med 31 januari en första basundersökning för halva priset. Erbjudandet ges till ett begränsat antal nya patienter och det ordinarie värdet är 899 kronor. Om du har outnyttjat ATB kommer detta belopp självklart att dras i från ditt behandlingspris. Till exempel, om du som vuxen har 300 kr innestående ATB betalar du endast 150 kr för din första undersökning hos oss.

Det här ingår 

Genom en översiktlig undersökning kommer en tandläkare kommer att kontrollera dina tänder för att upptäcka eventuella skador, början till karies, plack, sjukdomar i munhålan eller förändrade slemhinnor. Det kommer även att tas fyra stycken röntgenbilder, eftersom allt inte går att se med blotta ögat. 

Att du tar del av erbjduandet betyder inte att du binder dig till något mer efter första besöket. Däremot tror och hoppas vi att du ska vara så nöjd att du vill fortsätta komma till oss när du behöver tandvård. 

För att ta del av det här erbjudande behöver du fylla i dina kontaktuppgifter här nedan. Då kan vårt servicecenter kontakta dig för att boka in en tid. Väljer du att ringa in kan du uppge koden "ny kund 2019" för att ta del av rabatten. 

Villkor 
• Erbjudandet gäller endast nya patienter  
• Erbjudandet kan endast användas en gång per patient  
• Erbjudandet gäller enligt principen först till kvarn
• Kan kombineras med innestående ATB

På vår klinik på Östermalm hittar du några av de främsta och mest erfarna välrenommerade tandläkarna i Stockholm.
– För oss handlar kvalitet om kompetens och erfarenhet hos våra tandläkare och tandhygienister. Kvalitet handlar om genomtänkta behandlingsplaner. Kvalitet handlar om nära samarbete med rätt leverantörer. Kvalitet handlar om trygghet, berättar Amer Hot, övertandläkare och specialist inom protetik/tandimplantat.

 

Tandläkare med expertis inom tandreglering

Förutom traditionella tandställningar erbjuder Aqua Dental även ett flertal nya och revolutionernade metoder för tandreglering, bland annat Inman Aligner. Detta är en avtagbar tandställning som gör att du undviker den traditionella ”tågrälsen”! Denna teknik har revolutionerat uppfattningen om tandställningen och den möjliggör ett nytt bett och leende på bara 6–16 veckor. Dessutom erbjuder vi tandställningen Incognito som till skillnad från klassiska tandställningar fästs på tandradens baksida och därför är helt osynlig utifrån, ett populärt val för personer med yrken i offentligheten. Utöver dessa tandställningar erbjuder vi en mängd andra metoder för tandreglering, allt för att kunna skapa en individuellt utformad lösning för dig.

För oss på Aqua Dental är alltid patientens komfort och välbefinnande i fokus och vår Östermalmsklinik är utformad för att ge dig en så bekväm och angenäm upplevelse som möjligt.

Varmt välkommen till din tandläkare på Östermalm!

Hitta hit

Kliniken hittar du på Sturegatan 48. Hittar kommer du enklast via tunnelbanan, och går då av vid Stadion. 

Om du söker för akut tandvård så har vi alltid tider hos någon av våra kliniker. Vi är anslutna till Försäkringskassan och du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller ostermalm@aquadental.se.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Sturegatan 48,
114 36, Stockholm
010 - 188 00 00
ostermalm@aquadental.se 

Besök oss på Facebook

Specialisttandläkare inom
ortodonti

Flora Rissler

Allmäntandläkare nischad inom estetisk tandvård

Alexander Aresdahl

Allmäntandläkare

Sven Öqvist

Victoria Galic

Gun Norberg

Ortodontiassistent

Frida Viklund

Khamail Sabbar

Tandhygienist

Pia Ekman

Ewa Carlsson

Charlie Nayeri

Bahareh Hosseini

Våra öppettider är:

Måndag – Torsdag: 07.00–20.00
Fredag: 07.00–15.00
Lördag - Söndag: 08.30–14.00, med drop-in från 10.00.