Välkommen till din tandläkare på Linnégatan

Vi på Aqua Dental välkomnar nu dig till vår nyaste klinik på Linnégatan. Våra tandläkare på Linnégatan är specialiserade på estetisk tandvård men erbjuder även allmäntandvård såväl som förebyggande tandvård.

 

Vi på Aqua Dental vill att tandvården ska ske på dina villkor och strävar efter att göra tandvården mer tillgänglig. Därför väljer vi bland annat att ha kliniker på centralt belägna platser, vi vill inte att du ska behöva ta en omväg för att gå till tandläkaren. Det är alltid lätt att hitta till våra kliniker och när du besöker oss möts du av en personlig och professionell service.

 

Vi har även slopat den traditionella jour- och helgtaxan vilket innebär att ett besök hos kostar lika mycket alla dagar i veckan oavsett tid på dygnet. Vi vill att du ska kunna gå till tandläkaren när det passar dig utan att behöva oroa dig för kostnaden. Vi kompromissar aldrig med värden som odontologisk kvalitet och personlig service och våra tandläkare på Linnégatan kombinerar erfarenhet med välbeprövade metoder för att kunna ge dig den bästa och säkraste tänkbara tandvården.

 

Maria Sjöö arbetar som tandläkare på Linnégatan och är specialiserad på estetisk tandvård. Hon är medlem i både SACD (Swedish Academy of Cosmetic Dentistry) samt AACD (American Academy of Cosmetic Dentistry). Maria Sjöö har stort förtroende hos sina patienter och arbetar exempelvis med, utöver allmäntandvård, estetiska behandlingar som tandblekning, skalfasader och tandreglering med Invisalign.

 

Om du vill boka en tid hos en av våra tandläkare på Linnégatan fyll i formuläret här intill så ringer vi upp dig så fort vi kan. Det går även bra att ringa oss på 08 - 661 25 20

 

Basundersökning

Under den årliga basundersökningen kontrollerar din tandläkare på Linnégatan din allmänna mun- och tandhälsa och letar efter synliga skador på dina tänder, början till kariesplack och sjukdomar i munhålan. Med regelbundna tandläkarbesök får din tandläkare på Linnégatan möjlighet att upptäcka eventuell problematik innan den hinner bli för omfattande och behandla det eventuella tillståndet i ett tidigt skede.

Estetisk tandvård

Estetisk tandvård fokuserar på tändernas utseende istället för funktion. Om du har missfärgade tänder, mindre skador eller snedställningar som du vill korrigera kan din tandläkare på Linnégatan hjälpa dig. Våra tandläkare på Linnégatan är specialiserade på estetisk tandvård och erbjuder alla typer av estetiska behandlingar. Exempelvis arbetar de med behandlingar som skalfasadertandblekning och tandreglering.

Tandreglering

Aqua Dental är i dag landet största privata aktör inom vuxenortodonti. Vi återskapar årligen tusentals leenden och utför flera tusen tandregleringsbehandlingar varje år. Hos våra tandläkare på Linnégatan kan du bland annat bli behandlad med Invisalign som är en tandställning som består av genomskinliga, avtagbara skenor. Med hjälp av digital planering kan din tandläkare på Linnégatan skräddarsy din Invisalign-behandling efter dina specifika förväntningar och förutsättningar.

Tandvårdsrädsla

Våra tandläkare på Linnégatan har stor vana av att arbeta med tandvårdsrädda patienter och strävar alltid efter att du ska få en så bra upplevelse och tandvård som möjligt. Att våga prata om sin tandvårdsrädsla är ett viktigt steg i att hantera den. Om du berättar om din tandvårdsrädsla i samband med att du bokar en tid hos oss kan våra tandläkare på Linnégatan avsätta lite extra tid för dig och planera ditt besök efter dina förutsättningar.

Våra tandläkare på Linnégatan

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (2)
  • Allmäntandläkare (1)
  • Tandsköterska (1)
Maria Sjöö

Allmäntandläkare

Mona Björk

Tandsköterska

Öppettider och kontakt


Måndag - torsdag
: 08:00 - 17:00


Du kommer i kontakt med oss via telefon 08 - 661 25 20 under våra öppettider.


Linnégatan 52
114 54 Stockholm
08 - 661 25 20

Under röda dagar, högtider och semesterperioder kan klinikernas öppettider variera. Du är alltid välkommen att titta förbi men för att vara på den säkra sidan är det bra att alltid kontakta kliniken först. Om de inte svarar på plats, kontakta vårt servicecenter på 010 - 188 00 00. 

Hitta till din tandläkare på Linnégatan

Vår klinik på Linnégatan är centralt belägen på Östermalm. Kliniken ligger nära Östermalmstorg så det bästa sättet att ta sig dit är att ta röda linjen och gå av på tunnelbanestationen Östermalmstorg. Sedan går du Sibyllegatan rakt fram tills du kommer till Linnégatan. Det tar sex minuter att gå från tunnelbanan till våra tandläkare på Linnégatan. 

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.