På Vasagatan 44, centralt belägen mittemot Stockholms centralstation, ligger din tandläkare i city. Den här kliniken är centralt belägen för att göra det så smidigt som möjligt för våra patienter att ta sig till oss då kommunikationsmöjligheterna i city är fantastiska. 

Precis som på Aqua Dentals alla kliniker ligger fokus här på att du som patient ska uppleva den bästa och tryggaste tandvården i en behaglig miljö så att du ska få en så bra upplevelse som  möjligt. Vi kombinerar erfarna tandläkare med modern teknik och för att du som patient ska känna dig trygg under behandlingen och uppleva ditt besök som behagligt. På den här kliniken erbjuder vi all typ av tandvård men här har vi ett stort estetiskt fokus. 

På Aqua Dentals klinik i Stockholms City har vi både en akutmottagning på markplan samt en större tandläkarklinik 5 trappor upp.

Fokus på kvalitet

Nu fokuserar Aqua Dental på kvalitet. Vi har som målsättning att kunna erbjuda våra patienter Sveriges bästa och tryggaste tandvården. Hos oss arbetar Louise Hägglund med odontologi- och patientsäkerhetsfrågor. Tillsammans med kvalitetsansvarige Jan Ekenbäck och seniora tandläkare från klinikerna arbetar hon för att utveckla tandvården och säkra kvaliteten.  

Välkommen till din tandläkare i city, boka tid i dag! 

Var det länge sen du var hos tandläkaren? Fyll i formuläret så kommer vi att kontakta dig med ett generöst erbjudande! 

Hitta hit

Ta tunnelbana (alla linjer) eller pendeltåg till T-centralen. Gå sedan Vasagatan fram mot Norra Bantorget.

Du kommer i kontakt med oss på telefon 020 - 20 20 80 eller via mail nacka@aquadental.se.  

För akuta besök kan vi hjälpa dig att hitta en tid på någon av våra kliniker. Kontakta oss via mail eller telefon för att boka en tid akut. Vi är ansluta till försäkringskassan. 

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Vasagatan 44, 
120 66 Stockholm 
020 20 20 80 
centralen@aquadental.se Besök oss på Facebook

Tandläkare

Gunilla Camber
Kristina Engholm-Norstedt
Ida Hallström
Reza Esfahani

Tandhygienist

Mitra Pezeshki
Sandra Svärdström