På Vasagatan 12, mitt emot Stockholms centralstation ligger våra mest tillgängliga klinik. Här sker allting på dina villkor. Vårt smarta bokningssystem gör att du slipper långa väntetider och flera återbesök.

Ont om tid? Du känner igen känslan att det är svårt att få till ett besök hos tandläkaren. Att du dessutom tycker att det är obehagligt gör inte saken bättre. Om du bokar ditt besök hos Aqua Dental Express slipper du att planera in besöket efter tandläkarens kalender och behöver inte dras med långa väntetider på plats.  Boka en starttid utan slut och du kan dessutom inte komma tillbaka på ett nytt besök om du behöver träffa en tandhygienist. Det är bara att sitta kvar i stolen. Hos Aqua Dental Express fungerar det som så att om ytterligare behandlingar behöver utföras kan dessa utföras på en gång, förutsatt att du och den behandlande tandläkaren är överens om vad som behöver göras.

 

Här bokar du en starttid utan slut. Om ytterligare åtgärder eller behandlingar behöver utföras kan dessa göras på en gång och du slipper flera återbesök.

Som på alla våra kliniker arbetar vi för att hålla högsta kvalitet och vara tillgängliga. Läs mer om det unika koncpetet Aqua Dental Express, klicka här

Besöksadress

Vasagatan 12
111 20 Stockholm
020 20 20 80

Personal:

Tandläkare:

Tiina Moilanen
Daniel Blomgren
Tilda Kainz
Luca Pirero
Matilda Durefalk
Angela Tegnelius
Denise Omadova
Jesper Rubin
Tamás Zimándi

Tandhygienister:

Tanja Gjedi
Lina Arngolts
Albena Habib
Rosie Zarangi

Steriltekniker:

Anna-Maria Lindroos
Susann Nordström