På Vasagatan 44, centralt belägen mittemot Stockholms centralstation, ligger din privata tandläkare i Stockholm. Den här kliniken är centralt belägen för att göra det så smidigt som möjligt för våra patienter att ta sig till oss då kommunikationsmöjligheterna i city är fantastiska. 

Precis som på Aqua Dentals alla kliniker ligger fokus här på att du som patient ska uppleva den bästa och tryggaste tandvården i en behaglig miljö så att du ska få en så bra upplevelse som  möjligt. Vi kombinerar erfarna tandläkare med modern teknik och för att du som patient ska känna dig trygg under behandlingen och uppleva ditt besök som behagligt. På den här kliniken erbjuder vi all typ av tandvård men här har vi ett stort estetiskt fokus. 

På Aqua Dentals klinik i Stockholms City har vi både en akutmottagning på markplan samt en större tandläkarklinik 5 trappor upp.

Få 50 % rabatt på ditt första besök hos oss

Fram till 31 juli ger vi ett begränsat antal nya patienter en möjlighet att komma till oss för en basundersökning för halva priset. Du behöver bara betala 469 kronor för en basundersökning (ordinarepris 945 kronor). Om du har outnyttjat ATB kommer detta belopp självklart att dras i från ditt behandlingspris. Till exempel, om du som vuxen har 300 kr innestående ATB betalar du endast 169 kr för din första undersökning hos oss.

Detta ingår 

I den översiktliga undersökningen ingår en genomgång av dina tänder och din munhälsa. Tandläkaren kommer även att titta efter synliga skador, karies, plack, eventuella förändringar på slemhinnorna eller sjukdomar i munnen. Dessutom kommer fyra röntgenbilder att tas i samband med undersökningen.

Vi hoppas att du efter din undersökning är så nöjd att du kommer fortsätta att besöka oss för regelbundna kontroller. För att ta del av erbjudandet behöver du bara fylla i namn, telefonnummer och mailadress i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig. Vill du hellre ringa oss på 010 - 188 00 00 kan du uppge nykund2019 när du ringer för att ta del av erbjudandet.

För att ta del av erbjudandet, fyll i formuläret så kontaktar vi dig snart för tidbokning. 

Villkor

  • Erbjudandet gäller endast nya patienter 
  • Erbjudandet kan endast användas en gång per patient 
  • Erbjudandet gäller enligt principen först till kvarn
  • Kan kombineras med innestående ATB

Fokus på kvalitet

Nu fokuserar Aqua Dental på kvalitet. Vi har som målsättning att kunna erbjuda våra patienter Sveriges bästa och tryggaste tandvården. Hos oss arbetar Louise Hägglund med odontologi- och patientsäkerhetsfrågor. Tillsammans med kvalitetsansvarige Jan Ekenbäck och seniora tandläkare från klinikerna arbetar hon för att utveckla tandvården och säkra kvaliteten.  

Hitta hit

Ta tunnelbana (alla linjer) eller pendeltåg till T-centralen. Gå sedan Vasagatan fram mot Norra Bantorget.

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail centralen@aquadental.se. 

För akuta besök kan vi hjälpa dig att hitta en tid på någon av våra kliniker. Kontakta oss via mail eller telefon för att boka en tid akut. Vi är ansluta till försäkringskassan. 

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Vasagatan 44, 
120 66 Stockholm 
010 - 188 00 00

Besök oss på Facebook

Tandläkare

Gunilla Camber
Kristina Engholm-Norstedt
Ida Hallström 
Anela Krajina-Markotic

Tandhygienist

Mitra Pezeshki
Sandra Svärdström

Öppettider

Måndag 07.00-20.30

Tisdag 07.00-20.30

Onsdag 07.00-20.30

Torsdag 07.00-20.30

Fredag 07.00-17.00

Lördag 07.30-16.00

Söndag 07.30-16.00