invisalign

Invisalign – Osynlig tandställning

Invisalign är en nästan helt osynlig tandställning som reglerar tänderna med hjälp av ett antal löstagbara genomskinliga plastskenor.  Varannan vecka ersätts den skräddarsydda tandskenan med en ny inför nästa sekvens. Invisalign är lämplig för enklare kosmetiska behandlingar och mindre korrigeringar och kan användas för att korrigera små felställningar som ”tippning” av tänder. Varje tandskena är skräddarsydd för dina tänder och tänderna kommer att gradvis röra sig, vecka för vecka, i riktning mot det beräknade slutläge din ortodontist har beslutat.

Vincents berättelse:

”Jag var väldigt missnöjd med mitt leende och hade problem med att mina tänder överlappade varandra. Samtidigt kunde jag inte tänka mig att gå runt med en vanlig fast tandställning så min ortodontist rekommenderade Invisalign. Det var så skönt att den var genomskinlig, lätt att använda och ta ut. Många märkte inte ens att jag hade den och man kunde ta ut den när man behövde, inför ett möte till exempel. Jag är hundra procent nöjd och känner mig både mer självsäker och social och ler mycket mer. Jag skulle rekommendera Invisalign till alla!”

Just nu: Gratis konsultation för estetisk tandvård om du bokar en tandläkarundersökning innan den 31/10

Korrigerar Invisalign alla bettfel?

Invisalign har hjälpt över tre miljoner människor med många olika typer av tandvårds- och tandregleringsproblem. En erfaren Invisalign-certifierad ortodontist kan bäst bedöma om denna metod kan uppfylla dina specifika behov. När man fastslagit att Invisalign fungerar för dig upprättar  tandläkaren en detaljerad behandlingsplan med hjälp av ett virtuella 3D-verktyg för behandlingsplaner, som används för att ta fram de skräddarsydda skenorna. Systemet låter dig också se redan behandlingen påbörjats hur ett förväntat slutresultat kan se ut.

Betala för din behandling med Aqua Dentals förmånliga delbetalningslösning.

Vad är fördelarna med Invisalign?

Det är en bekväm tandregleringsmetod eftersom inga metallfästen eller trådar används som kan orsaka irritation i munnen. Den genomskinliga tandskenan är också diskret och kan tas bort när man äter, dricker eller borsta tänderna. Den diskreta utformningen och att du när som helst kan ta ut tandställningen, har gjort att Invisalign snabbt blivit ett populärt alternativ för de som vill räta ut sina tänder utan den klassiska ”rälsen”. För mer info se videon nedan:

 För mer information kontakta oss.

Se hur enkelt Invisalign kan ge dig ett vackrare leende

Video från Invisalign om deras tandställning

Senaste nyheterna

 • aqua_case_agneta

  Agnetas tänder började lossna: ”Trodde inte att det hände oss med fina tänder”

  Hennes tänder var vita, hon hade inte rökt på 20 år och slarvade aldrig med tandborstningen. När Agnetas tänder började lossna blev både hon och vänner förvånade. I dag har hon tandimplantat och är otroligt nöjd med både behandling och resultat.   Göteborgaren Agneta, 61, har alltid varit mån om sin tandhygien och fick inte sällan komplimanger… Läs mer

 • laserr

  För Israa som lider av tandvårdsrädsla blev lasertandvård räddningen.

  Under hela barndomen samt även i det vuxna livet har Israa Daklallah lidit av tandvårdsrädsla. Inför varje tandläkarbesök har hon känt ångest och oro. När hon blev upplyst om att det fanns en metod som heter lasertandvård och testade den hos oss blev upplevelsen hos tandläkaren någon helt annan. Hur hörde du talas om Aqua Dental… Läs mer

 • Erik Enokidoversion1

  Erik om sina tandimplantat: ”Att borra ett hål är värre än det här”

  Sjuttiotalets amalgamfyllningar eroderade och började spräcka hans tänder. Efter gedigen research bestämde sig Erik Dagemark för att skaffa tandimplantat hos Aqua Dental. – Att borra och dra ut tänder gillar jag inte, det är värre att borra ett hål än att göra det här, säger han. Erik Dagemark kommer från Göteborg och arbetar som affärsutvecklare. Han har… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.