Invisalign är en nästan helt osynlig tandställning som reglerar tänderna med hjälp av ett antal löstagbara genomskinliga plastskenor.  

Varannan vecka ersätts den skräddarsydda tandskenan med en ny inför nästa sekvens. Invisalign är lämplig för enklare kosmetiska behandlingar och mindre korrigeringar och kan användas för att korrigera små felställningar som ”tippning” av tänder. Varje tandskena är skräddarsydd för dina tänder och tänderna kommer att gradvis röra sig, vecka för vecka, i riktning mot det beräknade slutläge din ortodontist har beslutat.

Vincents berättelse:

”Jag var väldigt missnöjd med mitt leende och hade problem med att mina tänder överlappade varandra. Samtidigt kunde jag inte tänka mig att gå runt med en vanlig fast tandställning så min ortodontist rekommenderade Invisalign. Det var så skönt att den var genomskinlig, lätt att använda och ta ut. Många märkte inte ens att jag hade den och man kunde ta ut den när man behövde, inför ett möte till exempel. Jag är hundra procent nöjd och känner mig både mer självsäker och social och ler mycket mer. Jag skulle rekommendera Invisalign till alla! Vi är specialister på Invisalign.

Vincents behandling

Johannas behandling


Korrigerar Invisalign alla bettfel?

Invisalign har hjälpt över tre miljoner människor med många olika typer av tandvårds- och tandregleringsproblem. En erfaren Invisalign-certifierad ortodontist kan bäst bedöma om denna metod kan uppfylla dina specifika behov. När man fastslagit att Invisalign fungerar för dig upprättar  tandläkaren en detaljerad behandlingsplan med hjälp av ett virtuella 3D-verktyg för behandlingsplaner, som används för att ta fram de skräddarsydda skenorna. Systemet låter dig också se redan behandlingen påbörjats hur ett förväntat slutresultat kan se ut.

Betala för din behandling med Aqua Dentals förmånliga delbetalningslösning.

Vad är fördelarna med Invisalign?

Det är en bekväm tandregleringsmetod eftersom inga metallfästen eller trådar används som kan orsaka irritation i munnen. Den genomskinliga tandskenan är också diskret och kan tas bort när man äter, dricker eller borsta tänderna. Den diskreta utformningen och att du när som helst kan ta ut tandställningen, har gjort att Invisalign snabbt blivit ett populärt alternativ för de som vill räta ut sina tänder utan den klassiska ”rälsen”. För mer info se videon nedan:

 För mer information kontakta oss:

Se hur enkelt Invisalign kan ge dig ett vackrare leende

Video från Invisalign om deras tandställning

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80 

You can call us at our international phone number +46 8 121 507 58

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter växa i Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Ingen märkte att jag hade tandställning

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han. När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer

  Nu har jag det där Hollywood-leendet

  ”Nu har jag det där Hollywood-leendet”

  24-åriga studenten Rajmonda Bytyci var missnöjd över utseendet på en av sina framtänder. Hos Aqua Dental fick hon hjälp att göra den estetiska tandregleringsmetoden Inman Aligner. – Nu har jag det där Hollywood-leendet, säger hon och skrattar. Sedan tonåren har 24-åriga Rajmonda Bytyci besvärats av sin framtand som hon inte tyckte var jämn. – Jag störde mig… Läs mer