På Forumvägen 32 ligger din tandläkare i Nacka. Aqua Dentals klinik i Nacka Forum är en av de största privata klinikerna i Stockholm. Vi erbjuder allt inom modern tandvård. På alla Aqua Dentals kliniker ligger ett stort fokus på kompetens, professionell behandling kombinerat med ett personligt bemötande. Vi strävar efter att göra ditt besök hos oss så behagligt som möjligt.  

Få ditt första tandläkarbesök för endast 445 kronor

Under februari ger vi ett begränsat antal nya patienter en möjlighet att besöka och prova oss för halva priset. Du behöver bara betala 445 kronor (ordinariepris 890 kronor) för en komplett basundersökning. Om du har innestående ATB kommer detta att dras. 

Allt det här ingår

I undersökningen ingår en noggrann diagnostisk undersökning, där tandläkaren går igenom dina tänder och tittar efter synliga skador, plack, begynnande karies, förändringar på slemhinnorna och eventuella sjukdomar i munhålan. För att upptäcka problem som eventuellt kan vara dolda för blotta ögat kommer vi även att ta fyra röntgenbilder.

Du som patient binder dig inte någonting efter ditt besök. Vi hoppas dock på att du ska vara så nöjd med ditt besök att du vill fortsätta komma till oss som patient.

Om du vill ta del av erbjudandet behöver du endast fylla i namn, telefonnummer och mailadress i rutorna nedan. Vi kommer sedan att ringa upp för att boka in en tid som passar dig. Om du kontaktar oss via telefon kan du uppge koden nykund2018 för att ta del av erbjudandet. 

Varmt välkommen

Villkor
• Erbjudandet gäller endast nya patienter 
• Erbjudandet kan endast användas en gång per patient 
• Erbjudandet gäller enligt principen först till kvarn
• Innestående ATB kommer att dras

Kvalitetsarbete

Aqua Dental har som målsättning att kunna erbjuda sina patienter Sveriges bästa och tryggaste tandvård. För att nå dit arbetar vi med ett stort fokus på kvalitet. Louise Hägglund ansvarar för odontologi- och patientsäkerhetsfrågor, tillsammans med Jan Ekenbäck, kvalitetsansvarig och utvalda seniora tandläkare från respektive klinik arbetar hon för att säkra kvaliteten på vårt arbete och fortsätta utveckla tandvården.

Hitta hit

Kliniken ligger på Forumvägen 32. Hit kommer du med buss från Slussen. Många bussar går förbi Nacka Forum bland annat kan du åka 109, 413, 414 och 471. Om du kommer med bil finns möjlighet till parkering i garaget under Nacka Forum. 

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.  

Vi har alltid tider för akuta besök på någon av våra kliniker. Kontakta oss via mail eller telefon för att boka en tid akut.  Vi är ansluta till försäkringskassan. 

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Forumvägen 32
131 53 Nacka
010 - 188 00 00

Personal

Specialisttandläkare i oral kirurgi

Mats Hallman

Specialisttandläkare i ortodonti

Nevin Asal

Tandläkare

Mousa Shtayeh
Fanny Winter
Fabio Lombardi
Polona Rasulnik
Viktoria Loohagen
Eric Conner

Tandhygienister

Eewa Westerlund
Fariba Kamani

Reception

Isa Smith
Annette Erenrot

Öppettider:

Måndag: 07:50 - 19:00
Tisdag: 07:50 - 18:00
Onsdag: 07:50 - 17:00
Torsdag: 07:50 - 17:00
Fredag: 07:40 - 16:00