På Forumvägen 32 ligger din tandläkare i Nacka. Aqua Dentals klinik i Nacka Forum är en av de största privata klinikerna i Stockholm med allt inom inom modern tandvård. Som vanligt på Aqua Dentals kliniker ligger ett stort fokus på kompetens, professionell behandling kombinerat med ett personligt bemötande. Vi strävar efter att göra ditt besök hos oss så behagligt som möjligt. Vi tar även emot och listar barn på kliniken i Nacka. 


Få ditt första tandläkarbesök för 469 kr

Fram till sista februari ger vi ett begränsat antal nya patienter en möjlighet att besöka och prova oss för under halva priset. Du behöver endast betala 469 kr (ordinariepris 945 kr) för en komplett basundersökning. Om du har outnyttjat ATB kommer detta belopp självklart att dras i från ditt behandlingspris. Till exempel, om du som vuxen har 300 kr innestående ATB betalar du endast 169 kr för din första undersökning hos oss.

Allt det här ingår

I undersökningen ingår en översiktlig undersökning av en tandläkare. För att upptäcka problem som eventuellt kan vara dolda för blotta ögat kommer vi även att ta fyra röntgenbilder.

Du som patient binder dig inte någonting efter ditt besök. Vi hoppas dock på att du ska vara så nöjd med ditt besök att du vill fortsätta komma till oss som patient.

Om du vill ta del av erbjudandet behöver du endast fylla i namn, telefonnummer och mailadress i rutorna nedan. Vi kommer sedan att ringa upp för att boka in en tid som passar dig. Om du kontaktar oss via telefon kan du uppge koden nykund2019 för att ta del av erbjudandet. 

Varmt välkommen

För att ta del av erbjudandet, fyll i formuläret så kontaktar vi dig snart för tidbokning. 

Villkor
• Erbjudandet gäller endast nya patienter 
• Erbjudandet kan endast användas en gång per patient 
• Erbjudandet gäller enligt principen först till kvarn
• Kan kombineras med innestående ATB

Kvalitetsarbete

Aqua Dental har som målsättning att kunna erbjuda sina patienter Sveriges bästa och tryggaste tandvård. För att nå dit arbetar vi med ett stort fokus på kvalitet. Louise Hägglund ansvarar för odontologi- och patientsäkerhetsfrågor, tillsammans med Jan Ekenbäck, kvalitetsansvarig och utvalda seniora tandläkare från respektive klinik arbetar hon för att säkra kvaliteten på vårt arbete och fortsätta utveckla tandvården.

Hitta hit

Kliniken ligger på Forumvägen 32. Hit kommer du med buss från Slussen. Många bussar går förbi Nacka Forum bland annat kan du åka 109, 413, 414 och 471. Om du kommer med bil finns möjlighet till parkering i garaget under Nacka Forum. 

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.  

Vi har alltid tider för akuta besök på någon av våra kliniker. Kontakta oss via mail eller telefon för att boka en tid akut.  Vi är ansluta till försäkringskassan. 

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Forumvägen 32
131 53 Nacka
010 - 188 00 00

Personal

Nishtandläkare inom oral kirurgi

Anna-Karin Udvardy

Specialisttandläkare i ortodonti

André Wiklholm

Tandläkare


Mia Ekeberg
Margarett Hopkins 
Emily Turner
Fabio Lombardi
Luca Pirero
Micaela Hallström

Tandhygienister

Ewa Westerlund 
Fariba Kamani

Öppettider:

Måndag: 07:50 - 19:00
Tisdag: 07:50 - 18:00
Onsdag: 07:50 - 17:00
Torsdag: 07:50 - 17:00
Fredag: 07:40 - 16:00