På Forumvägen 32 ligger din tandläkare i Nacka. Aqua Dentals klinik i Nacka Forum är en av de största privata klinikerna i Stockholm. Vi erbjuder allt inom modern tandvård. På alla Aqua Dentals kliniker ligger ett stort fokus på kompetens, professionell behandling kombinerat med ett personligt bemötande. Vi strävar efter att göra ditt besök hos oss så behagligt som möjligt. 

På kliniken hittar du allt som kännetecknar Aqua Dental – tillgänglighet, kompetent personal, en avslappnande miljö och fokus på kvalitet och trygghet. 

Vi är utrustade med den mest moderna tekniken och tillsammans med tandläkarnas erfarenhet och yrkeskunnanande har vi den bästa grunden för att du ska få en trygg och behaglig upplevelse hos oss. 

Kvalitetsarbete

Aqua Dental har som målsättning att kunna erbjuda sina patienter Sveriges bästa och tryggaste tandvård. För att nå dit arbetar vi med ett stort fokus på kvalitet. Louise Hägglund ansvarar för odontologi- och patientsäkerhetsfrågor, tillsammans med Jan Ekenbäck, kvalitetsansvarig och utvalda seniora tandläkare från respektive klinik arbetar hon för att säkra kvaliteten på vårt arbete och fortsätta utveckla tandvården.

Boka tid i dag – välkommen till din tandläkare i Nacka

Var det länge sedan du var hos tandläkaren? Fyll i formuläret så kommer vi att kontakta dig med ett generöst erbjudande

Hitta hit

Kliniken ligger på Forumvägen 32. Hit kommer du med buss från Slussen. Många bussar går förbi Nacka Forum bland annat kan du åka 109, 413, 414 och 471. Om du kommer med bil finns möjlighet till parkering i garaget under Nacka Forum. 

Du kommer i kontakt med oss på telefon 020 - 20 20 80 eller via mail nacka@aquadental.se.  

Vi har alltid tider för akuta besök på någon av våra kliniker. Kontakta oss via mail eller telefon för att boka en tid akut.  Vi är ansluta till försäkringskassan. 

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Forumvägen 32
131 53 Nacka
020 20 20 80

Personal

Specialisttandläkare i oral kirurgi

Mats Hallman

Specialisttandläkare i ortodonti

Nevin Asal

Tandläkare

Mousa Shtayeh
Fanny Winter
Fabio Lombardi
Polona Rasulnik
Viktoria Loohagen
Eric Conner

Tandhygienister

Eewa Westerlund
Fariba Kamani

Reception

Isa Smith
Annette Erenrot

Öppettider:

Måndag - torsdag: 08:00 - 17:00