Sista minuten tandläkare

Har du tandvärk eller skadat en tand och behöver akut tandvård? Våra sista minuten tandläkare kan hjälpa dig omedelbart.

Tandvärk kan dyka upp plötsligt och vara mycket obehagligt och smärtsamt. I sådana situationer behöver du snabb och pålitlig akut tandvård. En sista minuten tandläkare hjälper dig när du behöver det som mest.

Sista minuten tandläkare är till för dig som drabbats av akut problematik i munhålan. Vi har sista minuten tandläkare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, KarlstadÅreÖstersundHelsingborg, Borås, Borlänge, Falun, Kalmar, Enköping, LinköpingÖrebro och Norrköping.

 

Vad är sista minuten tandläkare?

En sista minuten tandläkare är till för att möta ditt akuta tandvårdsbehov. Oavsett om du har en tandvärk som inte går över, har skadat en tand i en olycka, eller behöver snabb hjälp av någon annan anledning, är våra sista minuten tandläkare här för att hjälpa dig. Därför har våra tandläkare dagligen avsatta tider för att kunna ge dig akut tandvård i sista minuten. Vi förstår att olyckor kan inträffa när som helst och våra sista minuten tandläkare hjälper dig att få den tandvård du behöver, när du behöver den.

 

Hur går ett besök till hos våra sista minuten tandläkare?

Ett besök hos våra sista minuten tandläkare är en enkel och smidig process. Här är de steg du kan förvänta dig:

 

Kontakta oss

När du upplever tandvärk eller annan akut problematik i munhålan kontakta oss omedelbart. Du kan ringa till oss på 010-188 00 00 eller använda vårt onlinebokningssystem för att få en tid så snart som möjligt. 

 

Prioriterad vård

Eftersom det handlar om akut tandvård kommer våra sista minuten tandläkare att prioritera ditt besök och se till att du får vård så snart som möjligt. Vi förstår att tid är viktigt när det gäller tandvärk och akuta problem.

 

Delundersökning

För att kunna åtgärda problematiken så fort som möjligt kommer en undersökning av en sista minuten tandläkare att fokusera på det specifika problemet du sökt vård för. Det viktiga är att hitta och åtgärda problemet du behöver hjälp med. Om du har omfattande besvär kan ett återbesök vara aktuellt.

 

Behandling

Beroende på din diagnos och behov kan behandlingen variera. Om du skulle vara i behov av ett återbesök kommer din sista minuten tandläkare att åtgärda problemet med en provisorisk lösning och om det behövs ge dig smärtstillande.

Det går inte att planera inför ett akutbesök och vi på Aqua Dental erbjuder sista minuten tandläkare för att säkerställa att du får snabb och effektiv akut tandvård när du behöver det som mest. Om du drabbas av akut problematik är det mycket viktigt att få hjälp direkt innan besvären blir för omfattande och kräver mer kostsamma behandlingar.

 

Vi har öppet 365 dagar om året och för att vara så tillgängliga för dig som möjligt har vi slopat den traditionella jour- och helgtaxan vilket innebär att ett besök hos oss kostar lika mycket alla dagar i veckan alla tider på dygnet. Vi är din pålitliga partner för tandvård, även i sista minuten.

 

Sista minuten tider

Våra sista minuten tandläkare erbjuder även på vissa av våra kliniker sista minuten tider, eller stand-by tider. Om du är i behov av akut tandvård och inte har något emot att vänta någon timme på kliniken är våra sista minuten tider ett alternativ för dig. Allt du behöver göra är att boka en sista minuten tid och sedan komma till kliniken, så kommer du få hjälp så fort som möjligt. Oftast kan du få hjälp redan inom en timme och vi garanterar en sista minuten tid inom två timmar, annars slipper du bokningsavgiften. Våra sista minuten tandläkare kan även, om det sker en avbokning, ringa upp dig och erbjuda en sista minuten tid.

Information om artikeln

Relaterat till sista minuten tandläkare

Hur kan vi hjälpa dig?

De må vara en klyscha, men hos oss finns inga dumma frågor. Vi finns här 365 dagar om det är något. Du når oss som vanligt på 010-188 00 00.