Här hittar du din tandläkare i Sollentuna. Kliniken är stor och en av de mest moderna privata kliniker i Stockholm och här erbjuder vi all typ av tandvård. Som på Aqua Dentals alla kliniker ligger vårt fokus på kvalitet och professionell behandling kombinerat med ett personligt och varmt bemötande. Tandläkarnas kompetens och erfarenhet kombinerat med den mest moderna tekniken lägger grunden till att du som patient får uppleva den bästa och tryggaste vården. 

Här på kliniken i Sollentuna har vi specialistkompetens inom ortodonti, endodonti, implantologi, ansikts-/käkledssmärtor och snark-/apnébehandlingar. Dessutom har vi stor erfarenhet av att arbeta med patienter som lider av tandvårdsrädsla. 

Kvalitetsarbete

Arbetet med kvalitet är viktigt på Aqua Dental. Hos oss ansvarar Louise Hägglund för odontologi- och patientsäkerhetsfrågor. Hon samarbetar med vår kvalitetsansvarige Jan Ekenbäck, och utvalda tandläkare från våra kliniker för att säkra kvaliteten på klinikerna och fortsätta utveckla tandvården. Aqua Dental har som mål att kunna erbjuda sina patienter Sveriges bästa och tryggaste tandvård. 

Välkommen till din tandläkare i Sollentuna, boka tid i dag! 

Boka en tid i dag! Fyll i formuläret så kommer vi att kontakta dig inom kort

Hitta hit

Om du kommer till Sollentuna kommunalt så kan du exempelvis tas buss 627 eller 179. Kommer du med bil så finns det möjlighet till parkering i anslutning till Sollentuna Centrum. Väl framme så ska du ta hissen till plan 4. 

Du kommer i kontakt med oss på telefon 020 - 20 20 80 eller via mail sollentuna@aquadental.se.  

Söker du akut tandvård? Vi har alltid tider för akuta besök på någon av våra kliniker.  Vi är ansluta till försäkringskassan. 

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Sollentuna Dental Group
Sollentunavägen 163C, plan 4
191 47 Sollentuna
020 20 20 80

Personal 

Specialisttandläkare i ortodonti

Daniel Smedenholm

Specialist tandläkare i oralkirurgi

Arne Mordenfeld

Tandläkare:

Anna Akbari
Charoltta Benedictsson
Erika Salonen
Rasha Khalil
Josephine Shabo  

Tandhygienister:

Marcus Ledin
Marcia Zanetta
Catharina Arheden