Boka akut tandvård i Norrköping

Är du i behov av akut tandvård i Norrköping?

Akuta besvär kan påverka dig mer än du tror. De går inte att schemalägga och kan ofta vara b¨åde smärtsamma och påfrestande. Vid svår smärta, ihållande ilningar eller skador mot tänderna är det viktigt att få hjälpa snabbt. Vi på Aqua Dental finns här när du behöver oss och vi har tider avsatta för akut tandvård i Norrköping dagligen. 

Ring oss så ska vi se till att hjälpa dig omgående. 


Vi har avskaffat helg- och jourtaxan

Som första tandvårdskedja har vi på Aqua Dental tagit bort den konventionella jour- och helgtaxan. Hos många andra aktörer innebär den att ett akutbesök kan få ett prispåslag på 50 %. Hos oss innebär avskaffandet av helg- och jourtaxan att du som patient betalar lika mycket för tandvård oavsett veckodag eller tid.

Akut tandvård i Norrköping

Smärta i munhålan, av- eller utslagna tänder är några orsaker till att du är i behov av en akuttid. Om du är i behov av akut tandvård i Norrköping, är du välkommen till oss på Aqua Dental. Under ditt besök kommer våra tandläkare att genomföra en delundersökning och samtala med dig om de problem du upplever. Vid behov görs en röntgenundersökning innan tandläkaren kan ställa en diagnos. Vår målsättning är alltid att kunna hjälpa dig så snabbt som möjligt. När en korrekt diagnos är ställd kan en åtgärdsplan tas fram. Vilka åtgärder som anses nödvändiga beror på orsaken till problemen och dess natur. Viss problematik går att åtgärda direkt medan andra kräver återbesök och specialisttandvård. Vid de tillfällen en permanent lösning inte är möjlig kommer tandläkaren att ta fram en provisorisk lösning och smärtlindring.

Akut tandvård i Norrköping - vad kostar det?

Vid akut tandvård görs alltid en delundersökning för att en korrekt diagnos ska kunna fastställas. Sedan kan en åtgärdsplan sättas av behandlaren. Vilka åtgärder som anses nödvändiga beror på vilka besvär du har drabbats av och deras omfattning. Kostnaden för ditt akutbesök går inte att säga på förhand utan är således beroende av vilka åtgärder som behövs. Innan någon behandling inleds kommer du att få se och ta ställning till ett kostnadsförslag. 


I och med att vi på Aqua Dental har tagit bort jour- och helgtaxan innebär det att du som patient inte får något prispåslag för helgtider eller obekväma tider. Tandvård hos oss kostar alltid lika mycket - oavsett veckodag. 

Tandvärk, ihållande ilningar eller svår smärta går inte över av sig själva utan kräver vård. Skadade eller utslagna tänder behöver också ses över av en tandläkare. Boka tid för akut tandvård i Norrköping direkt. 

Därför ska du söka akut tandvård i Norrköping

Gå inte omkring och ha ont. Om du drabbas av ilningar, tandvärk eller slår ut/slår av en eller flera tänder är det viktigt att uppsöka tandvården omgående. 


Då ska du söka akut tandvård: 

- Påtaglig tandvärk 
- Problematiska ilningar
- Visdomständer som gör ont eller orsakar svullnad

- Avslagna eller utslagna tänder 
- Lossnade fyllningar

Vanliga frågor

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du är i behov av akut tandvård i Norrköping. Vår målsättning är att försöka hjälpa dig så fort som möjligt. 

Om du slår av eller ut en tand är det viktigt att uppsöka akut tandvård omgående. Om du har möjlighet att förvara tanden i antingen munnen eller ett glas med mjölk på vägen till tandläkaren är det ett bra alternativ. 

Små barn ramlar ofta och då kan tänderna ibland skadas. Om ett barn slår av eller ut en tand så är det viktigt att uppsöka akut tandvård. Kontakta i första hand er ordinarie tandläkare, om han eller hon inte kan hjälpa till är ni välkomna till oss. Viktigt att tänka på är att en mjölktand aldrig ska sättas tillbaka i munnen då det kan skada de permanenta tänderna. 

Det ska inte göra ont att dra ut en tand. Däremot kan en extraktion kännas lite obehagligt. 

Ja, på Aqua Dental har vi som målsättning att tillgängliggöra tandvården. Ett steg mot det målet är att erbjuda förmånliga delbetalningslösningar, med fasta månadskostnader.

 Läs mer om våra delbetalningar.

Ja, alla våra kliniker är anslutna till Försäkringskassan.  

 Läs mer om det statliga tandvårddstödet.

Våra kliniker

Vår klinik erbjuder akut tandvård i Norrköping. 

Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att ringa direkt till kliniken på 011 440 25 20 eller till vårt servicecenter på 010 - 188 00 00.


Telefontider

Måndag - Torsdag: 07:30 - 19:00

Fredag: 07:30 - 16:30 
Lördag - Söndag: 08:00 - 16:00

Välj stad

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.