Lider du av tandvärk? Då är det viktigt att kontakta en tandläkare. Ring oss på 020 20 20 80 eller fyll i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig så fort som möjligt för att boka in en tid. Vi har generösa öppettider på vardagar, kvällar och helger.  

När olyckan är framme och du drabbas av akuta tandproblem är det viktigt att du kan få rätt hjälp snabbt. Oavsett om du har problem med tandvärk, ilningar eller en skadad tand/fyllning ska du inte behöva vänta på hjälp. Därför erbjuder Aqua Dentals kliniker i Stockholm och Göteborg akuttandvård av högsta kvalitet och med generösa öppettider på vardagar, kvällar och helger.

Har du akut ont och behöver hjälp ring oss på 020 20 20 80, vi gör alltid allt vi kan för att ordna en tid så fort som möjligt. 

I våra fräscha och behagliga lokaler får du hjälp av erfarna tandläkare och tandsköterskor som bara använder den allra modernaste utrustningen. Vårt mål är att du som patient ska uppleva så lite smärta och obehag som möjligt. Så även om du har ont eller lider av tandläkarskräck är vi specialister på att ge dig en behaglig upplevelse, både före och efter behandlingen.

På många akutkliniker är prispåslaget på helger ofta 50 procent och oftast görs då bara det mest akuta med provisoriska åtgärder, vilket gör att det blir betydligt dyrare i slutänden. Hos oss är prispålaget på helgen endast 35 procent på alla behandlingar.


Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter - Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Ingen märkte att jag hade tandställning

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han. När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer

  Nu har jag det där Hollywood-leendet

  ”Nu har jag det där Hollywood-leendet”

  24-åriga studenten Rajmonda Bytyci var missnöjd över utseendet på en av sina framtänder. Hos Aqua Dental fick hon hjälp att göra den estetiska tandregleringsmetoden Inman Aligner. – Nu har jag det där Hollywood-leendet, säger hon och skrattar. Sedan tonåren har 24-åriga Rajmonda Bytyci besvärats av sin framtand som hon inte tyckte var jämn. – Jag störde mig… Läs mer