Tandläkare Södermalm

För att vara ännu mer tillgängliga för dig som patient fortsätter vi att expandera och har planer på att öppna ännu en tandvårdsklinik, denna gång på Södermalm i Stockholm. Din tandläkare på Södermalm kommer att ligga centralt i närheten av Medborgarplatsen och erbjuda all typ av tandvård, från allmän- till specialisttandvård. Kliniken kommer att utrustas med den senaste tekniken och du kommer här att mötas av allt det som Aqua Dental står för: Kvalitet, tillgänglighet och passion. Vår målsättning är att alltid kunna erbjuda dig som patient Sveriges bästa och tryggaste tandvård. Därför bedrivs arbetet på alla våra kliniker med största möjliga fokus på kvalitet. Det genomsyrar hela vår verksamhet, från det att du bokar din tid och kliver in på kliniken tills dess att din behandling är avslutad. 

Alla våra kliniker utrustas den mest moderna tekniken. Det, tillsammans med personalen långa erfarenhet och professionella yrkeskunnande är grunden till att att du ska få en så behaglig upplevelse som möjligt av ditt besök hos oss. 

Halva priset på ditt första besök hos oss


Vi arbetar självklart för att snart kunna meddela ett öppningsdatum och eftersom vi, och kanske även du, räknat med att kliniken på Södermalm snart skulle ha varit igång vill ge dig plåster på såren medan du väntar. Du som är skriven på Södermalm samt är ny patient får 50% på en undersökning av tandläkare eller tandhygienist på våra övriga kliniker i Stockholm. Kom ihåg att ange Sodermalm50 vid bokningstillfället. Snart är du välkommen till din tandläkare på Södermalm!

Välkommen till Aqua Dentals nya klinik och din tandläkare på Södermalm. Om du registrerar dig redan nu kommer vi att kontakta dig med ett erbjudande så fort vi slår upp portarna. 

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.