Din tandläkare på Södermalm kommer att ligga centralt i närheten av Medborgarplatsen och erbjuda all typ av tandvård, från allmän- till specialisttandvård. Kliniken kommer att utrustas med den senaste tekniken och du kommer här att mötas av allt det som Aqua Dental står för: Kvalitet, tillgänglighet och passion. Vår målsättning är att alltid kunna erbjuda dig som patient Sveriges bästa och tryggaste tandvård. Därför bedrivs arbetet på alla våra kliniker med största möjliga fokus på kvalitet. Det genomsyrar hela vår verksamhet, från det att du bokar din tid och kliver in på kliniken tills dess att din behandling är avslutad.

Alla våra kliniker utrustas den mest moderna tekniken. Det, tillsammans med personalen långa erfarenhet och professionella yrkeskunnande är grunden till att att du ska få en så behaglig upplevelse som möjligt av ditt besök hos oss.

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snart vi kan. 

"Aqua Dental tar självklart emot barn. Vi är hela familjens tandläkare"

Halva priset på ditt första besök hos oss

Vi arbetar självklart för att snart kunna meddela ett öppningsdatum och eftersom vi, och kanske även du, räknat med att kliniken på Södermalm snart skulle ha varit igång vill ge dig plåster på såren medan du väntar. Du som är skriven på Södermalm samt är ny patient får 50% på en undersökning av tandläkare eller tandhygienist på våra övriga kliniker i Stockholm. Kom ihåg att ange Sodermalm50 vid bokningstillfället. Snart är du välkommen till din tandläkare på Södermalm!

Traditionell och specialiserad tandvård

På Aqua Dental är hela familjen välkommen. Vi både återställer och underhåller leenden leendet. Det betyder att vi tar emot alla typer av patienter - från vanliga undersökningar, lagningar och akuta besvär till avancerade specialistbehandlingar inom exempelvis tandreglering och tandimplantat. Vi har dessutom öppet 365 dagar om året med generösa öppettider. Vi har dessutom tagit bort helgtaxan, så nu kostar det lika mycket att gå till tandläkaren på helgen som under veckan. 

Öppettider och kontakt

Måndag - Torsdag
07.00 - 20.30

Fredag
07.00 - 17.00

Lördag - Söndag
07.30 - 16.00

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.

Hitta hit

Aqua Dental är i en expanderande fas och vi planerar nu att bli din tandläkare på Södermalm. Tills vi öppnar är du välkommen tilll någon av våra andra kliniker i Stockholm

Behöver du en tid?

Aqua Dental är inriktade på traditionell tandvård, estetisk tandvård samt olika former av specialisttandvård. Här erbjuds du som patient tandvård. Du hittar våra kliniker i både Stockholms city och i Göteborgs centrum.