Specialisttandläkare Hanna Granmo

Specialisttandläkare i ortodonti

servicecenter@aquadental.se
010 - 188 00 00 

Hanna Granmo tog sin tandläkarexamen vid Umeå Universitet år 2006. Hon arbetade därefter som allmäntandläkare fram till år 2011 då hon vidareutbildade sig till specialisttandläkare inom ortodonti vid Odontologiska utbildningsenheten i Örebro. Efter sin specialistexamen har Hanna arbetat på flera kliniker, bland annat i Helsingborg och Kungsbacka. Att ständigt utvecklas som specialisttandläkare och få arbeta med de senaste teknikerna gör henne entusiastisk över sitt arbete. 

Hanna upplever Aqua Dental som en framåtblickande organisation med stort patientfokus vilket var några av skälen till varför hon valde att börja arbeta på Aqua Dental. Hon ser fram emot att vara med och utveckla ortodontin på Aqua Dental i Göteborg. 

Hanna brinner för att se resultatet som hennes behandlingar ger patienterna och deras leende. Hon anser att relationen mellan tandläkare och patient är en viktig del för ett lyckat resultat, vilket är något hon månar extra om. Den bästa känslan är att möta patienten och dennes unika behov och förväntningar. 

Vill du boka tid eller har du några frågor?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.
Jag godkänner att ni sparar mina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals policy


  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter - Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Ingen märkte att jag hade tandställning

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han. När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer