Specialisttandläkare i ortodonti

Klinik: 

Hanna Granmo tog sin tandläkarexamen vid Umeå Universitet år 2006. Hon arbetade därefter som allmäntandläkare fram till år 2011 då hon vidareutbildade sig till specialisttandläkare inom ortodonti vid Odontologiska utbildningsenheten i Örebro. Efter sin specialistexamen har Hanna arbetat på flera kliniker, bland annat i Helsingborg och Kungsbacka. Att ständigt utvecklas som specialisttandläkare och få arbeta med de senaste teknikerna gör henne entusiastisk över sitt arbete. 

Hanna upplever Aqua Dental som en framåtblickande organisation med stort patientfokus vilket var några av skälen till varför hon valde att börja arbeta på Aqua Dental. Hon ser fram emot att vara med och utveckla ortodontin på Aqua Dental i Göteborg. 

Hanna brinner för att se resultatet som hennes behandlingar ger patienterna och deras leende. Hon anser att relationen mellan tandläkare och patient är en viktig del för ett lyckat resultat, vilket är något hon månar extra om. Den bästa känslan är att möta patienten och dennes unika behov och förväntningar.