Intresserad av estetisk tandvård i Malmö?

Har du sneda, missfärgade eller skadade tänder som du vill korrigera? Då passar estetisk tandvård dig. Vi kan hjälpa dig med estetisk tandvård i Malmö. Fyll i formuläret nedan så ringer vi upp dig så fort vi kan. 

Vad är estetisk tandvård?

Med estetisk tandvård kan du få ett vitare, rakare och jämnare leende. Behandlingar som tandblekning, skalfasader och tandreglering är exempel på estetiska behandlingar som på olika sätt kan förändra utseendet på dina tänder. Huvudfokuset inom estetisk tandvård, till skillnad från allmäntandvården, är dina tänders utseende och inte din allmänna mun- och tandhälsa.


Om du vill förändra utseendet på dina tänder på grund av exempelvis snedställningar eller missfärgningar kan en estetisk behandling passa dig väl. Vi erbjuder bland annat estetisk tandvård i Malmö.

När behövs estetisk tandvård?

Med hjälp av estetisk tandvård kan formen, färgen, positionen och storleken på dina tänder ändras. På så sätt kan du välja den behandling som passar dina behov och önskemål bäst. Vad just du vill korrigera och vilka behandlingar som är bäst lämpade för dig är individuellt. Beroende på hur just din situation ser ut kan du ibland vara i behov av att kombinera flera estetiska behandlingar för att få ditt drömleende.

Estetisk tandvård i Malmö

Hos oss på Aqua Dental kan du få hjälp med estetisk tandvård på flera av våra kliniker. Flera av våra tandläkare är specialiserade och nischade inom estetisk tandvård i Malmö. Därmed finns det flera tandläkare som har lång erfarenhet av den typen av behandlingar. Våra tandläkare i Malmö kompromissar aldrig med värden som odontologisk kvalitet och personlig service. Genom att kombinera beprövade metoder med modern teknik och kunskap kan våra tandläkare ge dig ett så naturligt och hållbart resultat som möjligt. Vi kan hjälpa dig med estetisk tandvård i Malmö.

Boka tid för estetisk tandvård i Malmö

Är du missnöjd med dina tänders utseende? Då kan estetisk tandvård passa dig. Boka en tid för estetisk tandvård i Malmö i dag och påbörja din resa mot ett vitare och rakare leende.

Estetisk tandvård i Malmö: Olika behandlingar

Hos våra tandläkare i Malmö kan du få hjälp med flera olika estetiska behandlingar. Bland annat erbjuder vi tandblekning, skalfasader och tandreglering.

 

 

Tandblekning

Med tandblekning kan du få ett vitare och fräschare leende. Tandblekning kan exempelvis korrigera tänder som blivit missfärgade på grund av rökning eller starkt färgade livsmedel som rödvin och kaffe. Hos våra tandläkare i Malmö kan du bleka dina tänder på klinik, hemma eller både hemma och på klinik. Vi på Aqua Dental använder bara godkända preparat som är skonsamma för dina tänder och din emalj.

Skalfasader

Skalfasader kan framställas antingen i porslin eller komposit och innebär att ett tunt skal fästs på framsidan på en eller flera tänder. Skalfasader framställs av en tandtekniker och är en permanent behandling, vilket innebär att du inte kan ångra dig efter behandlingen. Med hjälp av skalfasader kan du täcka missfärgade, skadade eller sneda tänder. Med skalfasader får du ett naturligt resultat som har lång hållbarhet förutsatt att du sköter dem på ett korrekt sätt och upprätthåller en god munhygien.

Tandreglering

Tandreglering är en effektiv behandling om du vill korrigera gluggar, krokiga eller sneda tänder. Tandreglering innebär att dina tänder flyttas över tid med hjälp av en tandställning tills du får en jämnare och rakare tandrad. Numera finns det flera olika tandställningar att välja mellan och vi på Aqua Dental arbetar i princip med alla typer av tandställningar. Vi erbjuder behandlingar med den traditionella rälsen såväl som med Invisalign, en mer diskret tandställning som består av genomskinliga, avtagbara skenor.

Våra kliniker

Vi kan hjälpa dig med estetisk tandvård på kliniken på Södra Promenaden 69A.  

Kontakta oss

Om du har några frågor eller vill boka tid är du varmt välkommen att ringa vårt servicecenter på 010-188 00 00.  


Telefontider

Måndag - Torsdag: 07:30 - 19:00

Fredag: 07:30 - 16:30 
Lördag - Söndag: 08:00 - 16:00


Välj stad

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.