Kvalitetsansvarig Jan Ekenbäck

Kvalitetsansvarig

Specialisttandläkare i oral protetik

servicecenter@aquadental.se

010 - 188 00 00

Jan har över 25 års erfarenhet som kliniskt arbetande, utbildare och specialist inom oral protetik. Han blev specialist i oral protetik 1982 och i 13 år ansvarade han för den kliniska utbildningen av blivande specialister i protetik på Folktandvårdens specialistklinik S:t Erik i Stockholm. Utöver sitt arbete som kvalitetsansvarig på Aqua Dental är han även övertandläkare på Tandläkarhögskolan i Huddinge, där han undervisar och handleder. Han blev även utsedd till skolans bästa lärare 2014.

Sin första bok skrev han 1981, om partiell plattprotetik och den används fortfarande som kurslitteratur! Hans andra bok handlade om implantat: att förebygga, diagnosticera och hantera komplikationer. Jan medverkar också regelbundet på www.internetodontlogi.se, en sajt för specialister som vill utveckla sin yrkeskompetens.

I sin roll som kvalitetsansvarig på Aqua Dental jobbar Jan med utbildning, kvalitetssäkring och terapiplanering för att säkerställa att vi har en hög kvalitet och nöjda patienter.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter - Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Ingen märkte att jag hade tandställning

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han. När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer