Specialisttandläkare Göran Isacsson

Specialisttandläkare och PhD (doktor) inom bettfysiologi

 servicecenter@aquadental.se
 010 - 188 00 00 

Göran Isacsson är specialisttandläkare och doktor inom bettfysiologi. Göran har länge haft ett intresse för naturvetenskap och forskning, vilket resulterat i att han valt att vidareutbilda sig till specialisttandläkare. Göran tillhör den grupp tandläkare som blev först i Sverige att tituleras som specialisttandläkare inom bettfysiologi. Innan han började arbeta på Aqua Dental har han bland annat arbetat på specialisttandvårdskliniken på Västerås Sjukhus samt som teknisk specialist på Astra Zeneca. 

På Aqua Dental arbetar Göran med att utveckla en ny bettfysiologverksamhet. Hans ambitioner är att skapa en väl fungerande verksamhet med korta väntetider och ett omsorgsfullt omhändertagande av patienterna. Inom området för bettfysiologi ligger sömnapné, vilket är ett ämne Göran besitter stor kunskap om. Tillsammans med Anette Fransson, specialist inom ortodonti, bygger han upp Aqua Dentals verksamhet inom området sömnapné. 

Bettfysiologi är behandling av ansiktssmärta och käkfunktionella problem, vilket bland annat visar sig i svårigheter med att tugga. Du blir remitterad till en bettfysiolog om du upplever problem som din ordinarie tandläkare inte kunnat behandla. 

Vill du boka tid eller har du några frågor?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.
Jag godkänner att ni sparar mina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals policy


  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter - Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Ingen märkte att jag hade tandställning

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han. När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer