Lediga tider på Östra Hamngatan

En trevligare tandläkare

Du hittar Aqua Dentals klinik i Göteborgs city på Östra Hamngatan 52. På den här kliniken möts du av precis allt det som kännetecknar Aqua Dental: omtänksam personal och stort fokus på kvalitet och välbefinnande. Vi har ett brett utbud av behandlingar och här kan du få hjälp med allt från allmäntandvård, tandestetisk och tandhygien.

På Aqua Dental har vi som målsättning att erbjuda den bästa och tryggaste tänkbara tandvården.

 

För tidbokning hänvisar vi till vår onlinebokning. Det går också bra att ringa på oss på 031 13 83 04.

”Klinikens medarbetare lägger yttersta vikt vid att dina behov står i centrum."

- Martin Beiring, klinikchef och leg. nischtandläkare i kirurgi på Östra Hamngatan

Så går en basundersökning till

En basundersökning innefattar en genomgång av dina tänder och din mun. Tandläkaren kommer att titta på dina tänder och samtidigt leta efter tecken på synliga skador, plack, karies, förändringar på slemhinnor eller något som tyder på sjukdom i munhålan. Fyra röntgenbilder tas för att tandläkaren ska kunna upptäcka problematik som inte går att se med blotta ögat. Om du skulle behöva vidare behandling konsulteras du först av tandläkaren. Inget ingrepp påbörjas utan ditt godkännande.

Akut tandvård

Vi vet precis hur besvärligt tandvärk och andra akuta besvär kan vara. Dessutom är det många gånger av störst vikt att snabbt få hjälp för minimera risken för komplikationer. På kliniken på Östra Hamngatan har vi en stor kapacitet för akut tandvård och avsätter flera tider varje dag för akuta fall. Vid behov hjälper vi dig att få tid på vår närliggande klinik i Olskroken. För att finnas till hands när du faktiskt behöver oss har vi akuttandläkare tillgängliga i Göteborg 365 dagar om året.

Tandvårdsrädda är i trygga händer

Det är många som lider av tandvårdsrädsla och som därför undviker att gå till tandläkaren. Ofta handlar den här sortens rädsla om känslan av att sakna kontroll. Oavsett anledning är det viktigt att gå till tandläkaren och att inte försöka dölja problematiken. Meddela oss redan när du bokar din tid att du känner oro inför besöket så kan vi avsätta extra tid med tandläkaren. 

Tandreglering

Inom vår orotodontiverksamhet kan vi hjälpa och behandla dig som önskar att korrigera till exempel sneda eller trångställda tänder. Vi har ett stort utbud av diskreta - eller och hållet osynliga - tandställningar för dig som inte önskar de traditionella rälsen. På Aqua Dental träffar du några av landets främsta och mest erfarna specialisttandläkare inom både barn och vuxenortodonti.

Tandimplantat

När tänder på ett eller annat sätt skadas och inte går att rädda är tandimplantat ofta ett mycket bra alternativ. Behandlingen ersätter din naturliga tandrot och återskapar din normala tuggfunktion och estetik. Ingreppet kan av en erfaren tandläkare utföras under normal lokalbedövning och är alltså inte förknippat med någon påtaglig smärta. På Aqua Dental har vi flera tandläkare som arbetar uteslutande med tandimplantat och ersättning av förlorade tänder, vilket innebär att en enorm kompetens och erfarenhet har vuxit fram kring behandlingen.

Estetisk tandvård

Med hjälp av till exempel tandblekning eller skalfasader kan vi hjälpa dig som besväras av missfärgade, skadade eller sneda tänder. Även estetiska korrigerar med tandreglering ingår i den här kategorin. Vilken metod som i slutändan passar dig bäst beror på en rad olika faktorer och förutsättningar, vilket ibland kan vara en aning förvirrande. Vi på Aqua Dental hjälper dig fram till rätt beslut och rätt behandling som ger dig det resultat som du eftersträvar.

Våra tandläkare på Östra Hamngatan

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (11)
  • Allmäntandläkare (2)
  • Klinikchef (1)
  • Nischtandläkare i kirurgi (1)
  • Specialisttandläkare i ortodonti (2)
  • Tandhygienist (1)
  • Tandsköterska (5)
Åsa Aideborn

Tandsköterska

Brigitta Weisborg

Tandsköterska

Cathrine Nylén

Specialisttandläkare i ortodonti

Emelie Maugesten

Tandsköterska

Erica Båth

Tandsköterska

Hanna Granmo

Specialisttandläkare i ortodonti

Öppettider 

Måndag - Torsdag
07:00 - 20:30

Fredag
07:00 - 15:30


Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 031 - 13 83 04.

Hitta hit

Kliniken är belägen mitt i Göteborg city på adress Östra Hamngatan 52.

Aqua Dental Östra Hamngatan
Östra Hamngatan 52 
411 09 Göteborg
031 - 13 83 04

Omdömen från våra patienter

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.